Sponsorer

Först hade han kontakt med ett fiktivt barn.
Sedan kom han i kontakt med ett till.
Vanan trogen la han många långa timmar på att sexchatta och försöka tigga till sig nakenbilder från barn. Med det ena barnet var kontakten väldigt intensiv. Han ville ses men var nervös för Dumpen.
När han till slut insåg att han kanske avslöjat lite för mycket om sig själv försvann han. Snart återkom ett konto som skrev likadant, men vägrade skicka ansiktsbilder. Bilder på snoppen skickade han dock även till detta kontot, och vi var inte förvånade när det var exakt samma snopp. Ännu en gång pratar de om att ses, men i sista stund drog han sig ur.
Vad han inte visste var att fiskarna sedan länge hade listat ut hans identitet. En fiskare hade dessutom full koll på hans kvällsvanor. Inför hans kvällspromenad satte vi oss i närheten av hans hus och väntade på att han skulle komma ut, så att vi ändå kunde diskutera hans grooming-vanor med honom.
Vad vi inte visste var att han även går ut med komposten innan promenaden. Alltså passade vi på när han tömt ut alla små matrester ur hinken. Han blev lite överraskad men förhoppningsvis fick han en tankeställare.

Fiskare 1

 

 

Fiskare 2

 

 

Fiskare 3

 

 

Fiskare 3

  

19 thoughts on “Kompostgäddan (Napp #477) Klågerup

  1. Stackars, stackars fru! Pedofil och antagligen notoriskt otrogen. Hemlig mobiltelefon, Kik-konto som ständigt raderas. Låt barnen va ifred och låt din fru få möjligheten att träffa en RIKTIG man!

  2. Som vanligt inte lika talbar när Dumpen dyker upp, annars inga problem.
    Ångesten han uppvisar, handlar som vanligt om att han blivit påkommen. Han ville jobba ostört och låtsas vara en reko familjefar i villa idyllen.
    Om jag var fru så skulle jag vilja veta.
    Bra jobbat Dumpen.

  3. Vilken liten jäkla ful gubbe du är som tror dej kunna få skriva så till unga tjejer. Vidrigt!
    Fy fan för såna som dej!!
    Fru och barn har du också…
    Hoppas hon inser vad du är för typ och lämnar dej.
    Skäms.

  4. En till som sabbat ditt och andras liv.
    Hans fantasier blir fruns mardröm

    Tycker synd om alla

  5. Alltså jag förstår inte hur en barnkropp kan vara mer intressant än en vuxen kvinna??
    Ett barn har absolut ingenting för en vuxen person att erbjuda, förutom att hen råkar vara ung.

    Hur kan man överhuvudtaget se ett barn som en sexlekar?
    För det är ju det ett barn blir i dessa människors ögon, en individ som enbart skall tillfredsställa förgriparens behov, hur kan man inte förstå att det är ett äckligt sätt att se på barn?

    Oftast är det också någon annans barn som tydligen skall förstöras, hur är det rimligt?

  6. Cool gubbe..har”fuck you” som sina profilbilder medans Han begår sexuella övergrepp på barn online. Så
    Jävla ”cool” han är. Hoppas denna
    Gubbe är stolt över att hela världen får läsa dina chatt loggar nu! Var stolt o öppen om vad du vill!

    Stackars alla i din omgivning. Sök hjälp.

  7. Och som vanligt är det skrämmande att dom är rädda för Dumpen,men deras drift och begär är så starkt att dom ändå inte kan låta bli.

  8. Oj så tragisk människa. Verkar vara helt porrskadad så precis alla gränser försvinner.
    Stackars hans familj..

  9. Tack Dumpen för att ni finns och städar upp vårt samhälle och tyvärr specifikt i min gamla hemby där vänner & deras barn bor.

    Man slutar tyvärr aldrig att chockeras över vad det finns för människor mitt bland oss.

  10. Pedofilen råkade försäga sig i så pass stor omfattning så att man inte kan dra någon annan slutsats än att han brukar få nakenbilder av barn.

    Patrik: ”Vad ska du göra med de här bilderna som du vill ha utav barn, nakna? Vad är det du liksom vill uppnå med det?”

    Pedofilen: ”Inget, jag raderar ju dem”

    Svaret kan inte uppfattas som någon annat än att han brukar få bilder som han sen raderar.

    Det hade varit något helt annat om han hade sagt att han hade tänkt att radera bilderna om han hade fått några bilder, men istället så förklarade han vad han brukar göra. Svaret blottlägger att han brukar få bilder och brukar radera.

    Det är utnyttjande av barn för sexuell posering och barnpornografibrott.

    Möjligtvis även våldtäkt mot barn, beroende på vad barnen har förmåtts att göra och hur nära i anslutning till en chatt som barnen har utfört det som han har uppmanat de om att göra. Har han bett ett barn om att penetrera sin vagina exempelvis, och ett barn genast har gjort detta och skickat till honom, då har han gjort sig skyldig till våldtäkt mot barn. Har han många offer då kan straffvärdet mycket väl uppnå tvåsiffriga år i fängelse.

    Sök vård peddo!

    1. Jag märkte samma sak han råka erkänna sig själv genom att säga att han brukar radera dom, han kunde lika gärna sagt att han aldrig fått Naken bilder av barn

  11. Vad är det för FEL på dessa män?! Tjatar, hotar, utpressar, förnedrad, förminskar och förstör! Jag är idag 37 men minnena från min tonårstid lever kvar. Dessa män var hemska redan då och kommer inte bli mindre hemska mot våra barn. Denna man har familj, som han nu krossat tack vare sin sjuka drift. Vidrigt!

  12. Ryktet om dumpen borde ju ha spritt sig till alla gäddor vid det här laget. Även om man har en sexuell dragning till barn borde väl nånstans en röd lampa lysa om risken att bli en dumpengädda och allt vad det innebär. Men driften är väl så enorm att de helt enkelt inte kan låta bli. Inget konsekvenstänk alls. Egendomligt…

    1. Den driften är lika stark som driften att äta eller sova. Detta ligger så djupt i reptilhjärnan.

  13. Ursh vilken vidrig människa och detta jäkla eviga tjatet om bilder och skicka äckel bilder till dom .. detta är så sjukt och inte ett dugg synd om honom…. 😡🤮

  14. Behoven är alltså såppas starka att man trots allt ändå väljer att riskera att bli offentlig, förstöra sin familj och människorna man säger sig älska.
    Hoppas du får skämmas länge utav folks blickar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *