Sponsorer

Efter en tids intensivt sexchattande med en fiktiv fjortonåring ville han träffa barnet som han chattat med. De skulle ses vid en förskola i Sala och åka iväg i hans bil. När han fick syn på oss fick han bråttom iväg. En stund senare såg vi bilen utanför en pizzeria. När han kom ut körde vi fram för att prata med honom.

 

 

 

17 thoughts on “Det är så fel.. (Napp #476) Sala

  1. Han följer Dumpen………Hoppas han får och tar hjälp. Tragiskt hela alltet dock. Tur ni finns. Stoppat ytterligare en våldtäkt.

  2. Så passivt aggressivit han är! Känns farlig på många sätt. Men nu är han outad!

  3. Som vanligt så vet inte han heller varför han vill våldta barn ?
    När kameran fångat, då är de så kloka och förstår ibland sina brott, eller ?
    Ja med skägget i brevlådan är det svårt att rycka på axlarna.

  4. Ja du, nu läser både DU och många många andra pedofiler detta jag skriver:

    Hur i helv… är ni funtad?? Smaka på denna mening:
    ”JAG ÄR EN PEDOFIL OCH ÄR FAAARLIG FÖR BARN!!”

    Nå.. hur kändes den??

    Hur i helv… tänker ni när ni tex skickar en bild på ert kön till ETT BARN (!!) och i nästa sekund frågar ni barnet ”blir du kåt” .. Inte ens en vuxen kvinna blir KÅT av att se en pick på en bild!!! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER??

    Sen undrar jag för varje ny gädda som läggs ut här.. HUR vågar ni visa er ute?? Är ni inte rädd att ni möter på någon på gatan som ilsknar till ordentligt?

    Så många barn som far illa av er och dessutom har vissa av er pedofiler fru.. barn.. bonusbarn.. Är det så att en pedofil bara har två hjärnceller som inte kan mötas??

    Ni VET att detta är sååå sjukt!! ÄNDÅ ska ni på små oskyldiga barn och förstöra deras liv!!

    Ni är sjuka på riktigt!! Farliga!!

    Föds man till att bli pedofil?
    Ja kanske de.. men det betyder inte ATT MAN HAR RÄTT ATT GE SIG PÅ BARNEN!! FATTA DE!!
    Blunda, dra en trall i duschen men ge FAAN i BARNEN!!!!!!!

    Önskar så att SVERIGES REGERING skärper till sig och ser över lagarna pronto!!
    Ja, det är säkert nån av er som också läser här på dumpen!
    Skulle ett parti vid val, gå ut och LOVA livstid för dom som förgriper sig på barn så skulle dom vinna valet DIREKT!!
    Och kanske skulle en del peddon faktiskt dra öronen åt sig och hålla sig till duschen!

    Snälla dumpen, radera inget jag skrivit!
    Vi måste börja snacka allvar med dessa perverterade människor som med brott mod försöker komma åt barn för att våldta dom! Det är inte mer än rätt, kan dom våldta barn kan väl vi skriva ut sanningen, där vi vet att dom läser!!

    Hela dumpen, tack för att ni finns!!

    1. Tror inte faktiskt att ett parti som lovar något sådant kommer vinna i ett val, många som tar ställning för pedofilerna. Bara se hur jargongen går kring Dumpen där man demoniserar dessa och tycker så synd om peddona. Annars håller jag med.

      Man kan göra saker utan att ens behöva ändra något i lagen, t.ex göra det olagligt att sexchatta med någon man tror är ett barn, även om det inte är ett barn bakom kontot.

      Bara införa en straffbestämmelse som gör det brottsligt att inleda en sexuell konversation med någon man tror är ett barn. Inga lagar behöver ändras på eller införas då. Då går man runt den nuvarande lagen att det måste finnas ett brottsoffer, och det tragiska med det är att ett barn måste gå igenom ett helvete innan något görs och då är det försent.

      Ganska simpelt om man brydde sig om barnen. 😡

  5. Så många liv som förstörs, fru, barn, föräldrar och de barn som blir utsatta för dessa vidriga övergrepp, pga en mans sjuka behov. Om ens minsta lilla sexuella tanke på ett barn SÖK HJÄLP!!!!

    1. Men han saaaa ju att han inte skulle göra något.

      Haha, första meningarna i chattlogen ”varför finns du här där det är 18 års gräns” barnet undrar varför inte ”för det finns massa konstiga människor här” … Han vet väl det bäst själv, hans enda syfte var att våldta barnet.

      Så inte bara en konstig människa utan en av de lägst stående människor som finns, någon som vill begå det värsta brottet och ge ett barns framtid ett rent helvete.

      1. Den frågan klämmer dom väl mest in för att få offret att tro den de pratar med är orolig för dem och vill skydda.

        Håller med om den som skrev att dessa typer är farligast. De tar skydd av att själv ha barn. För ett tag sedan försökte en gädda att mena att ”jag är ju tvåbarnsfar, jag kan inte vara pedofil”.

        Det är ändå häpnadsväckande hur otroligt lika många av dessa personer reagerar. Det finns såklart några olika subtyper, de som bara är tysta, de som springer, de som argumenterar och sen de som låtsas lägga sig platt. Man blir så trött på den här tillgjorda uppriktigheten. ”Jag ska ta tag i det här nu. Jag ska kontakta dom. Jag förstår nu att jag gjort fel.”

        En del går in i en sorts roll där de tror sig komma undan ifall de är otroligt ärliga. De brukar oftast säga ”tack” rent slentrianmässigt när de tar emot kontaktkort eller vid avslutat samtal.
        – Nu hänger du inte mer på några sexchatter!
        – Nej nej, tack!

        – Vi kommer publicera detta på dumpen.se och kontakta din arbetsgivare och familj.
        – Ok, tack!

  6. ”Jag vet inte vad jag ska säga”. Det är enbart lögnare som använder de orden. Det pedofilen menar är att han är så dålig på att ljuga så att han inte vet hur han ska ljuga för att ni ska gå på lögnen.

    Lögn efter lögn efter lögn.

    Sök vård peddo!

  7. Hur kan han skriva om strypsex med ett barn? Lider med fru, barn och anhöriga. Han erkänner även otrohet. Det är verkligen ett stort fel i huvudet på dessa avarter.

  8. Denna gädda är nog ganska representativ för verkligheten, glöm det här med fula gubbar, håller vi fast vid det åker jag dit ( jag är ful, och jag är gubbe 🤣)
    Men, seriöst det är sådana som den här gäddan som det handlar om.
    Fula alkisar kommer aldrig våldta barn, (de kommer aldrig få chansen) det är dessa välanpassade som är faran, de vi aldrig tror skulle kunna göra något sånt.

  9. Ju större, spektakulär ofta upprepad lögn, desto större trovärdighet.

  10. Inte EN ENDA peddo har en minsta aning om varför han vill våldta barn !!!! Undrar hur hans fru mår nu 🙁 ? Lyckas han ljuga henne full tro ???

  11. Han skriver till henne att samtycke är viktigt, av egen erfarenhet vet jag att han inte menar det. Sen äcklar det mig hur mycket otrohet han utsätter sin fru för. Jävla gris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *