Sponsorer

 

-Nej, men är du tretton? Det är absolut för ungt.
I början var barnets ålder alldeles för låg, men i fjärde chattrutan börjar han ändå fråga om barnet kan verifiera sig så att man verkligen ser att det är ett barn. Efter en timme är han igång och frågar barnet om hon kan tänka sig att ha analsex. Han berättar att han måste vara lite hemlig så han har mycket att förlora men skyndar sig till Göteborg en sen kväll för att hämta upp det barn han ska förgripa sig på. Tur som är var barnet fiktivt så resultatet blev en gubbe som sprang tillbaka till sin BMW och körde iväg från platsen.

 

13 thoughts on “Han trodde han var anonym (Napp #475) Göteborg/Brämhult

  1. Vilken patetisk fåntratt. Påkommen, springer till bilen, tittar mot kameran och regnummer kan tas.
    Ägd!
    Vilket stolpskott! 😂

  2. Och nu har hela IT-avdelningen också sett honom. Rätt åt den usla figuren. Usch vilken otäck typ,

  3. Du har mycket att förlora skriver du. Kanske gör du det nu? Blir av med jobbet? Kanske blir tvungen att sälja din tjusiga BMW för att få ihop till hyran? Eller varför inte investera i en behandling för ditt sexuella tändningsmönster på barn??

  4. Du var på rätt spår först med att neka någon du trodde var en 13 åring. Enligt svensk lag är det olagligt att ha sex med någon under 15 år oavsett om dom skulle be och böna om det. Det är för barnens säkerhet skull lagen är inte utformad för att perversa snoppar ska få utlösning av sina ”demoner”

    Även fast 15 är lagligt i Sverige skulle jag säga det är fel med i usa är det 18 års gräns flesta ställen och det är det mest rimliga.

    Hur tror du att en riktig 13
    Åring hade mått om hon blivit våldtagen sent på kvällen av en främmande man istället för att
    Förlora oslulden på sina egna villkor med någon i liknande ålder.

    Sluta tänk på så
    Själviskt sätt sök hjälp

    1. Han var inte på rätt spår. Han checkade bara att det inte skulle vara dumpen. Han var som vilken groomare som helst som gjorde det han trodde behövdes för att ha sex med ett barn utan att åka dit på det. Han visade dessutom att han visste vad som händer med barnet men brydde sig inte.

      1. C du missförstod mitt meddelande. Jag menade naturligtvis inte att han personligen var på rätt spår någonsin men att neka någon som är 13 var rätt sedan totalvände han. Jag fattar såklart att han hela tiden var intresserad av det annars hade det inte gått att övertala honom till något.. men tack för förklaringen..

  5. Orkade inte läsa hela chattloggen, men en sak slår mig, fy fan va tråkigt det skulle vara att chatta med en 13-åring. Snacka om att pedofilerna slänger bort tid på ingenting. De kan inte ha mycket i sina liv.

  6. Du måste väl vara STOLT nu när har fått vifta med veken inför hela svenska folket.
    Ha, Ha det där var väl inget att komma med.

  7. Hoppas han blir igenkänd överallt var han nu kommer. Inget barn ska behöva vara med om detta.

  8. – Ser ju ingen liten unge här. Hmmm… Nåväl, jag tar tillfället i akt med lite intervallträning. Jag löper till bilen med 92% av min kapacitet och sendan tar jag tiden för att se om jag förbättrat mig jämfört med tidigare. Vänta lite! Vem är det som står framför bilen och filmar mig? Nåväl han flyttar väl på sig när jag trycker gasen i botten. Sådärja!

  9. Pedofilen: ”Förmodar att du inte är oskuld när blev du av med den?”

    Barnet: ”Jo”

    Barnet: ”Har bara sugit och runkat”

    Pedofilen: ”Okej med det låter bättre 😊”

    En typiskt vanlig pedofil som är ute efter att vara den första som våldtar barnet.

    Pedofilen: ”Får jag begära av dig en bild till? Förstår att jag är jobbig men jag vill verkligen tro att jag skriver med dig?”

    Pedofilen: ”Eller att du är den du säger att du är”

    Han vill vara helt säker på att det är ett barn. Det får absolut inte vara en vuxen kvinna som vill ha sex.

    Han påstår att barnet var för ungt men ändå vill han ha fler bilder. Hans snack om att hon var för ung var givetvis enbart en metod för att känna av om detta var ett barn som går att våldta. Att det är ett barn som inte berättar om övergrepp.

    Han verkar vara en telemarketingsäljare. Sån som sitter och tjatar och försöker få dig att köpa kassa produkter till överpris.

    Sök vård peddo! Sök ett nytt jobb peddo-bedragare!

    (Resten är borttaget av moderator)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *