Sponsorer

2016 dömdes han till rättspsykiatrisk vård för mordförsök efter att han brutalt knivhuggit en kollega under arbetstid.  Åtta år senare vill han bjuda hem en trettonåring i sexuellt syfte. När vi kom istället för trettonåringen, han ganska förtegen och ville inte direkt stå för att det var han som hade bestämt träff.

 

18 thoughts on “RPK-Gäddan (Napp #472) Bjuv

  1. Såg jag rätt att Sara hade väst? Helt rätt använd oftare och var rädda om er!

  2. Han verkar ju riktigt mentalt blåst. Han behöver HJÄLP. Var är vården?
    Blir bara mer och mer förbanbad på vårdinrättningar och domstolar som daltar med en sån tragisk människa. Snälla! SÄTT NER FOTEN!
    Tack Dumpen för att ni visar hur verkligheten ser ut. När skall samhället vakna?

  3. Vilket porrskadat stolpskott.
    Pinsamt med att försöka bortförklara att han inte skrivit nåt och ändå skickat både bilder, videos och är på plats vid tågstationen.

  4. Bär ni skottsäkra västar numera? Det måste vara riktigt våldsamma typer ni har hittat på sistone.

  5. Usch det svindlar när man tänker på hur många därute som kan tänka sig att våldta ett barn. Dessutom med en sådan historik. Bra jobbat!

  6. Vilken medmänniska Sara är! Sätter sig bredvid den dömde knivmannen med skyddsväst och allt, och pratar med honom så att han förstår.

  7. Skamligt! Vilket äckel! Han borde söka hjälp! Inte barn! Hoppas det finns hjälp för honom, man kan ju alltid hoppas i alla fall. Heja Sara och Patrik och alla ni andra fina människor bakom dumpen.se Tack för att ni finns.

  8. Hej, rättspsyk!
    Nu får ni göra ett omtag på er bedömning som gjorde att denna farliga idoit blev utsläppt. Jovisst – knivdåd är inte samma sak som hebefili, men idoiten är helt klart både sjuk och farlig för sin omgivning.

  9. Helt döda ögon, totalt plan i sitt känsloregister men ändock med en skrämmande likgiltighet.
    Nej, han var otäck!
    PS. Skylta inte med era västar, när ni har dem synliga på det där sättet så ser ev. Gärningsmän vart de ska skjuta/hugga vilket tar bort dess funktion. Är rädd om er!

  10. Jag arbetstränade där han kniv hög sin kollega.. är fortfarande ärrad av händelsen..

  11. Sara! Du är så pedagogisk!! Det är mycket bättre som du gör och förklarar lugnt o sansat. Inte bara beskylla utan även tala om att personen i fråga behöver/måste få hjälp för det här!
    Det hjälper sällan att skrika o gapa, även att jag tycker att de borde få sig en riktig avhyvling.

    Fortsätt med den stilen! Jag tror att det är det bästa för alla parter!!

  12. Usch! Tänk om det hade varit ett riktigt barn han hade hämtat hem. Hemskt! Hade såklart varit hemskt även om han inte hade haft den historia han har bakom sig som förmodligen var skälet till att Sara hade säkerhets väst på sig, men tänk honom ensam med ett barn (eller en vuxen kvinna) och det hade funnits något ”vasst” i närheten som gjort honom extra farlig om inte ”dejten” gått som han hade hoppats 😞… Har man flippat ur tidigare och visat sig vara kapabel att attackera en gång så är man helt klart kapabel till att kunna göra det fler gånger om man inte är som man ska där uppe. Uppenbart att han inte är klar i huvudet! Hoppas att de tar in honom igen och ger han ordentligt med vård. Denna gädda är farligare än många andra gäddor. Förstå mig rätt! Han måste stoppas helt från att någonsin kunna kontakta barn igen! 😠 I hans fall finns det risk att det inte enbart slutar med sexuella övergrepp, utan han kan även göra sig skyldig till grov m!sshandel eller m0rd.

  13. Rättspsyk, Hur kan han ens få permission eller få va ute. Uppenbarligen fungerar inte vården för honom så det hade kunnat leda till att ett barn blivit våldtaget att han fick vara ute. Helt horribelt när han är dömd redan för mordförsök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *