Sponsorer

Man blir extra misstänksam mot vem som ligger bakom, när gäddor skickar bilder som kan antas föreställa någon annan.
Något av det första som dömda förövare lär sig är nämligen att bli mer försiktiga i sin jakt efter nya offer.

Ola passade precis in i mallen.

Han började med att skicka bild på någon annan.
Sedan bestämde han en avlägsen mötesplats som hela tiden förändrades så att han på håll kunde betrakta barnet gå från glasskiosk – mot strand och till parkering.

Samtidigt som han höll koll på vårt fiktiva barn så körde vi runt och kikade. När han fick syn på mig i bilen blev han nervös, skrev att han kör iväg och  körde iväg. Ett par minuter senare återvände han.
Parkerade på samma plats och spanade lite till för att sedan köra iväg ännu en gång. Han skrev att han måste in till jobbet på ett möte men ville istället ses under eftermiddagen.

När vi slår bilnumret på bilen som kryssar fram och tillbaka på parkeringen så visar det sig att ägaren dömdes för sexuellt utnyttjande av barn, redan för 13 år sedan.

Nästa träff bestäms till Frölunda Torg. Denna gången ska han hämta upp barnet utanför entrén. När han kommer till platsen bokar han om platsen igen och ber barnet gå in i parkeringshuset vid Frölunda Torg och upp på andra våningen. När han såg att vårt fiktiva barn närmade sig bilen så sken han upp för en sekund men dolde snart ansiktet i händerna och körde iväg med en väldans fart.

 

 

Skulle någon känna igen sig själv på denna bilden så kan du höra av dig för komplettering. Saken behöver polisanmälas då han skickar någons bilder när han söker offer.

8 thoughts on “Smygaren (Napp #471) Göteborg

  1. Tröjan vilken förekommer på bilden gäddan skickat på någon annan, den används ofta av militärer. Säljs av ett företag vilket heter rekyl på nätet. Otroligt vidrigt att hänga ut oskyldiga och att svärta ner ett så fint budskap.

    Hoppas att Dumpen aldrig ger upp. Swish kommer.

  2. Förstår
    Inte varför alla pedofiler som kör bil , ska trycka på gasen och sticka iväg fort som fasen . Tror de att de att pedofilin försvinner i farten eller vad är det frågan om.

  3. Utifrån vad som kan läsas ur hans dom, så är han mycket obehaglig. Förutom att förgripa sig på ett barn genom samlag så söp han ner två barn för att sen börja tjata upprepade gånger om att de skulle duscha nakna tillsammans med honom tills de gav upp och gjorde som han sa. I duschen så började han kladda på barnen med sina äckliga pedofil-händer samtidigt som han hade erektion.

    Han har även i sms angett att han tänder på barn:

    ”I ett sms under överinseende av Liselott Moberg efter målsägandens femtonårsdag i december 2012 uppgav målsäganden att hon bara var femton år, vilket föranledde svar från Ola Norberg med innebörden att han helst ville ha sex med tjejer i den åldern. De angivna omständigheterna visar att Ola Norberg åtminstone haft skälig anledning att anta att målsäganden varit under femton år vid tiden för gärningen i åtalet.”

    Helst 15, men barn går också bra.

    Sök vård peddo!

  4. Vilken vidrig och tjatig chat:

    Vad har du gjort hittills då?
    Svalde du satsen då?
    Hur stora boobs då?
    Så på ett ungefär var i Gbg finns du då?
    Okej, men var bor hon då?
    Är hon halvsyster då?
    Hur gammal e din mamma då?

    Man är sjuk i hela huvudet när man frågar ett barn om barnet ”föredrar upptagna män eller ej”

    Han vill dra ut på sjön med barn. Låter som en skräckfilm. Bara att slänga barnet överbord om hon inte låter sig våldtas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *