Sponsorer

Tydligen måste man vara diskret om man ska ut och träffa barn i sexuellt syfte. Iallafall om man ska tro Erik. Han var dock inte alls diskret när han kom kvistade för att möta upp barnet som han skulle göra både det ena och det andra med.

 

 

21 thoughts on “Upp i rök (Napp #470) Helsingborg

  1. Jävlar vad självgod han ska vara då, med sitt fula leende, äckliga kommentarer i videon m.m ”nä hon var trevlig”… Säger en vadå? 50+ åring?

    Tragisk människa.

  2. Hur jävla korkade är dessa kräk som tror att en 14 åring vill vara ihop med en gubbe

  3. Det var inte bara en pudel. Han drog fram hela jävla kenneln.

    Men den första som svarar ”Ja” på frågan om att träffa ett barn?

    1. Det är flera som har svarat ja på frågan men dom brukar oftast leda in det på, att det var första/enda gången / det var dumt gjort / det var barnet som ville.

  4. Inte för att det på något sätt förminskar det hela, men det var åtminstånne en av få gäddor som inte försökte slingra sig utan stod för det han gjort.
    Man får leta ljusglimtar i mörkret.

  5. Ni är så grymma både du Sara och Patrik ni är så grymma verkligen ni rockar

  6. Finns det något pinsammare än när en gammgubbe försöker sexchatta med ett barn? Självförtroendet är det ju inget fel på iaf!!!! HUR kan man tro att en fjortis tänder på någon i sin morfars ålder. WAKE UP !

  7. Förövrigt lite poetiskt att det är reklam på Pokemon Go i chatten – gotta catch em’ all!

  8. Oj nu har jag åkt dit och blivit påkommen. Nu gäller det att stå här och säga dom rätta sakerna för att rädda mitt skinn så mycket som möjligt. Fy FAN.

    1. Rätt tragiskt när det bevisligen funkar också, vissa som tycker han är ”bättre” än andra gäddor bara för han ”svarar rätt” på frågorna. Den bilden spricker däremot när man ser att han skickar bilder på sig själv eller andra 10-20 är yngre (den med trasiga kallingar bl a), mindre vikt och något bättre kroppshållning. Enbart för att lättare locka till sig småbarnen som han sedan ska kunna våldta.

      Finns ingen vettig gädda, de enda vettiga i sådana fall är de som aldrig utsätter barn för vidrigheter och därmed ens inte riskerar att hamna här.

      Nåja, nog från mig.

  9. Men alltså ”fiskarna” . Hur orkar de? Fy för att sitta och chatta i 100 år med denne. Hoppas de får bra betalt för sitt själsdödande jobb. Och terapi.

  10. Ärlig om vad han gjort bättre än alla pinsamma lögnerfrån andra

    Med det sagt.. lika pinsamt oavsett. Kan man inte vänta tills någon blivit vuxen? Sex är inget som bara är positivt många människor bär trauman från sex även i deras unga vuxna år eller äldre år.

    Hur resonerar han ett barn ska hantera det, dessutom så är 14 inte lagligt även om han nu skulle vilja det hur han än vrider o vänder.

    Tänk ett steg extra inte bara med underlivet

    1. Du har så rätt, skadorna (kan) bli att man hatar sin egna kropp, känner sig vidrig, att man är ful och inte förtjänar något gott. Kan inte ha närkontakt med någon alls.

      Är omkring 30 och aldrig haft en relation ens, inte ens knappt nån kram.

      Vissa ’överlevare’ (eller vad man ska kallas) hamnar i total isolering.

      Det som gör att Dumpen känns som ett rättmätigt straff när konsekvensen ofta blir sådana som de blev för mig, ensamhet, förlorar allt, isolation och förhoppningsvis inte en enda kvinna som någonsin vill ha något med dessa att göra. I min värld känns det lite som karma…

  11. Orkade inte läsa alla loggarna.
    Kände att jag faktiskt mådde illa av det.
    Logistikchef, ”vanlig” människa med, antar jag, familj, vänner, socialt kontaktnät.
    Och där sitter han och talar om för ett barn all den där skiten.
    Om och om igen, dyker de upp pedofilerna.
    Alla med olika befattningar men sammanlänkade av sin dragning till barn.
    Det känns hopplöst.
    Visst kände man till någon ful gubbe när man var liten, och många drabbades också i det tysta.
    Men att det 2024 är så utbrett, att alla dessa människor ägnar tillvaron mellan familj och jobb med sånt där.
    Fy fan, rent ut sagt.

  12. Håper han får hjelp med dette. Han traff sin botten der, og virker motivert for å søke hjelp. Dette er den eneste måten å reagere om man blir tatt med buksene nede på denne måten. Han løp i alle fall ikke.

    Hvor mange har blitt hjulpet av behandlingstilbudet til dumpen ? Hadde vært interessant om en av de nesten 500 dere har ”fisket” sto frem og fortalte at de har fått hjelp til å håndtere disse tilbøyeligheter.

    Dere gjør en kjempejobb, en jobb jeg hadde håpet og trodd ikke skulle være nødvendig, men dessverre er det nok bare toppen av isfjellet dette..

  13. Vid ett tillfälle säger barnet att hon bara haft sex två gånger, men vid ett annat tillfälle säger barnet att hon var tillsammans med en 20-åring under ett halvt år, och att de hade sex ganska många gånger.

    Det är bara en överkåt pedofil med bebishjärna som missar en sån motstridighet.

    Jag orkade inte ens läsa hälften av meddelandena. Så mycket patetiska frågor och sexprat, som vanligt.

    1. Antar att han inte bryr sig om vad hon ö.h.t säger, att det inte är lönt att lägga något viktigt i minnet. Vill bara komma fram till att få en tid och en plats för ett kunna våldta.

      Något ”barn” som sa att hon var på (eller nyligen?) begravning, han skickade ett något välmenande meddelande för att sedan gå in på sexuella slag, eller vill träffas för våldtäkt.

      Andra som befinner sig i rentav farliga situationer (våldsam förälder, skadade som drogar / dricker, på flykt eller dylikt) men de skiter fullständigt i det och vill bara in i trosorna. Så jävla vidriga empatistörda individer som skiter helt i offrens de skapar.

    2. Tycker också att vilken normal begåvade person bör fatta att det är något som inte stämmer med! Vissa fiskare är duktigare och mer proffsiga än andra så man ser att det är olika. För övrigt så tycker jag om att läsa och letar alltid efter dina kommentarer. Tack 👍👍

  14. En 61 år gammal äklig pedofil o synen på sex med barn verkar vara naturlig för honom..Jag tycker inte synd om den här pedofilen för att han erkännande utan alla barnen som blir utsatta o får leva vidare i det tysta med sina trauman som dessutom drabbar resten av familjen också.Jag önskar att han förlorar allt,så som han har förlorat sin hjärna.f.d arbetskamrat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *