Sponsorer

Sålänge han trodde att han pratade med ett barn så verkade han må prima tipp topp. Han skulle smiska och göra massor med saker som de flesta ser som en omöjlighet. Först bestämdes en träff till Stockholms centralstation men där blev han lite blyg och uteblev. När nästa träff bestämdes kom han glatt struttande genom parken för att slokna som en uttorkad tulpan när han såg oss.




23 thoughts on “Xboyfriend (Napp #469) Stockholm

  1. Alltså nu börjar jag tro att vissa män har EN aktiv hjärncell och när de börjar chatta så förflyttas hjärncellen till andra regioner och lämnar hjärnan tom. Jag slutar aldrig att förundras. Och förfäras. Känns väldigt hopplöst för det verkar som att pedofiler finns runt varje hörn. Usch.

  2. Förstår inte hur fiskarna orkar skriva sida upp och sida ner med dessa män. Är ju hela romaner om vad de ska göra med barnet när de ska ses. Hatten av att ni orkar.

  3. Hej Ben!
    Gratulerar till småkändis listan, du finns nu här med alla andra.
    Du har alltså varit på KIK i 4013 dagar och efter en stund av ”svaghet” och ”gått igenom lite skit/känna sig behövd” jada jada..raggar du barn? Måste vara otroligt jobbigt bli så sjukt stressad. Må så dåligt men ändå ta alla miljoner stegen till detta, ett arbete i sig. Hur orkade du det? (Färre steg till hjälp ds.) Vi andra mår också lite dåligt ibland men får då sällan impulsen att vilja våldföra oss på barn för att må bättre. Personligen dricker jag the o tar en bulle.
    Hur tänkte du här? Mår du bra nu, blev det bättre?

    För att vi ska se dig tydligare, köp en varselväst. Märk den med stort P i ryggen.

  4. Vilken galen idiot! Skylla på att han haft ”problem”, så stört! Örfila o piska o stryptag på ett litet barn???
    Allvarliga störningar i den skallen!! Allvarligt sjuk!!
    Dessutom, inte ens vuxna kvinnor skulle ställa upp på den typen av sex, stollen har tittat på sjuka porrfilmer som inte har något som helst med verkligheten att göra!!!
    Ge f..n i våra barn!!! Sök vård! På riktigt!

  5. SUCK 🙁 dessa pedofiler är största egoisterna och har ingen aning om vad kvinnor behöver. VEM blir kåt av att se en kuk ?????? När man inte ens känner ägaren ????? INGEN kvinna tänder på en random pinne ! DEt är äcklen själva som som dyrkar pinnen !!!! Sååå trött på dessa sjuka manliga individer !

  6. Över 4000 dagar på Kik… En riktig tungviktsgädda.

    Man ser i a f att han inser att livet kommer att ändras. Jäkla fäpäls!

    1. Inte för att vara den men kik har inte alltid varit ett ställe för enbart peddofiler. För ungefär 8 år sedan så var kik mer städat innan dom bytte ägare och ”skeppet sjunkte” var många unga vuxna som pratade med andra unga vuxna innan appen förvandlades till ett laglöst land och där ägarna knappt bryr sig om något.

      Jag förstår inte för dom skulle väl enkelt kunna lägga till några verifikations grejer eller så för att färre dåliga personer ska gå me.

      Men ja just nu är kik mest för sjuka människor och en del barn men tror barn föredrar andra appar än kik pga hur gammal utdaterad kik är i sina servrar.

      Just denna kille kan ju alltid ha vart dålig på kik dock, det är sant eftersom han inte ser något fel i sina handlingar

  7. Ja,vi har alla ” mått dåligt” i perioder i livet- men det är ingen ursäkt att helt kallt planera att våldta barn!! Usch!!!!

    1. Ett samhälle och individer som säger upp eget ansvar för minsta lilla. Det kan dock vara sant att dåligt mående kan pverka ens samliv – men i motsatt riktning mot vad gäddorna hävdar. Jag har själv brottats med långvarigt låggradig depression och jag har inte haft lust på minst ett år och jag är en normal man.

  8. Nej han förstår inte. ”Det är lugnt” visar på den totala motsatsen och avslöjar din sjuka personlighet.

    Hur känns det här? ”För djävligt”. Tänk då hur det känns för ett oskyldigt barn som blir våldtagen av dig, är knappast något som beskrivs ”för djävligt” för honom / henne.

    Hoppas innerligt du förlorar allting, vänner, bostad, familj. Då kanske du kommer upp i en liknande desperation ett barn känner. Förutom att det är helt och hållet ditt egna fel när du ser barn som sexobjekt och planerar våldta dessa, till att börja med.

    ”För djävligt”… Du som >ÄR< fördjävlig snarare. Vill bara gratulera till ditt nya Dumpen-kändisskap. Du kan väl alltid se det från det positiva, du slipper vetskapen att alla kan se din vidriga nakna lem med ett klick, alltid något? Bara behöver stå ut med vetskapen att alla känner till din kuks kontur däremot. Fast iof, kanske inte så positivt trots allt då alla får veta att du tycker det är acceptabelt att våldta, och "ännu" värre, våldtäkt av barn.

    Tääänk om barnen hade sluppit ha med dig att göra ö.h.t, så hade du sluppit att alla får veta din sanna personlighet. 🖕🏻

  9. Vad är det för lag han påstod att han läst om barnet går med på det så är det lagligt? Ehhhhh.. neej om du är vuxen och har sex med ett barn under 15 så är det våletäkt enligt lagen barnet kan inte ge samtycke. Lagarna finns för att skydda barn, barn förstår inte lika bra konsekvensens av sina handlingar det är vuxnas ansvar

    Sedan förstår jag att 14
    År
    Ett äldre barn men det spelar ingen roll. Jag förstår taktiskt inte vuxna män som dejtat någon under 18

    Hoppas du kan söka hjälp. Det är inte okej beteende

  10. Du skrev som ett försvar att det kändes inte rätt när du skrev med barnet. Kändes det inte rätt när du gick iväg för att möta barnet? Kändes det inte rätt närr du stod där och väntade på barnet? Skriv fän inte att du gjorde ett misstag. Då vet du inte vad ett misstag är. Detta var VÄLDIGT planerat och du har ANSTRÄNGT dig för att få till en träff med ett barn. Helvete heller att det var ett misstag.

    1. Han stod inte och väntade på barnet. Han var på väg mot lockbetet. Han såg någon som han trodde var ett barn och klev ivrigt fram med stirrig blick i riktning mot barnet.

      Han kunde ha vänt om, men beslutet var istället att fullfölja sina onda gärningar.

  11. ”Ville känna mig behövd”… Du bor i Sthlm, herr hebefil/pedofil! Det finns MASSVIS av organisationer som behöver folk till soppkök för hemlösa etc. Eller varför inte bara sticka in en stund på nån dejtingapp för folk i DIN ålder och få lite bekräftelse, flörta runt lite? Ge FAN i barnen! Vilken usel bortförklaring, det var nog det sämsta jag hört på lång tid! Hjälp en granne, gör någon nytta där det ALLTID behövs folk, så känner du dig ”behövd”. Usch, vlken patetisk bortförklaring! SÖK HJÄLP, MÄNNISKA!

  12. Lugnt….jag behöver ingen hjälp…självinsikt saknas. Sjuka jävel sök nu. Finns nog med dubbelgäddor. De flesta pedofilerna känner till Dumpen men deras tbistade hjärna kan inte stoppa dom. A glad du slapp begå en ny våldtäkt. Inte första gången han träffar barn. 4000 dagar på kik….facit säger nog att mer än ett barn har han förstört.

  13. åter ett stackars offer som gjorde ett litet misstag , tänk alla dessa män som faller offer för sin ku* som styr . hur kan den ersätta hjärnan . beskriver sig som en snäll passionerad gentleman som egentligen både vill strypa o slå ett barn under en pågående våldtäkt . mår man dåligt igen så söker man hjälp man väljer inte att gå ut o göra illa barn

  14. Pedofilen: ”Jag skulle vilja gissa på 20”
    Barnet: ”Haha ne”
    Pedofilen: ”Yngre?”
    Pedofilen: ”Typ 18?”
    Barnet: ”Yngre”
    Pedofilen: ”Nää? 16?”
    Pedofilen: ”😱”
    Pedofilen: ”Säg 😛”
    Barnet: ”14 😇”
    Pedofilen: ”Haha wow! Du ser bra ut också 😱”

    Han ljög om att han inte förstod att barnet var ett barn inledningsvis. Det kan enkelt utrönas från ovanstående utdrag ur konversationen. Han gissar att hennes ålder är 20, men när barnet säger nej, då gissar han inte på 21, 22, 23 eller 19, utan hoppar direkt ner till 18. När barnet sen säger att hon är yngre, då gissar han inte på 17, utan hoppar direkt ner till 16, trots att han inledningsvis påstod att han trodde att hon var 20. Slutligen så framstår han vara väldigt imponerad och glad över att barnet är ett ungt barn.

    Han beskriver att han under tiden för våldtäkten mot barnet vill örfila, strypa och utöva våld mot barnet som ger röda märken på hennes kropp. Han beskriver en grov våldtäkt mot barn. Lägsta straffet är 5 års fängelse.

    Vilka patetiska sexmeddelanden han skickade till barnet. Han menade antagligen att han slickar utanpå trosorna, men skrev istället att han slickar ovanför trosorna och att barnet skulle bli våt av det. Som att skriva att han slickar dig i naveln så att du blir våt. Haha vilken sopa.

    Pedofilens sista meddelande är också patetiskt. Det där meddelandet var hans viktigaste meddelande i hela hans liv, men ändå skrev han inget bättre. Det är ett mycket besynnerligt meddelande med många motstridigheter.

    ”Men jag gjorde ett sjukt misstag.”

    Det var inte ett misstag. Det var antagligen hundra stycken misstag. Det är bara att räkna antalet meddelanden som han skrev till barnet för att få fram det exakta antalet misstag.

    ”Jag vet att det är fel”

    Men trots det så valde han att begå felen eftersom att han så gärna ville våldta ett barn.

    ”Kändes inte rätt även när jag skrev”

    Men trots det så valde han att begå handlingar som inte kändes rätt eftersom att han så gärna ville våldta ett barn.

    Läser man meddelanden så kan man med enkelhet dra slutsatsen att han tyckte att det kändes rätt. Han skrev exempelvis:

    ”Du är min typ”
    ”😍”
    ”Du gör mig sugen 😊😘”
    ”Hur lyckas du göra mig så sugen babe! ❤️”
    ”Mm du gör mig hård nu 😊”
    ”Vill hångla ❤️”
    ”Vill ta dig mot väggen”
    ”Klämmer på din rumpa”
    ”Slickar dina bröst”
    ”Kommer slicka dig så skönt ❤️”
    ”Vill ha dina safter”
    ”Min tunga letar sin in o ut både fram o bak”
    ”Jag för ner dig mellan mina ben”
    ”använder salivet för att pulla dig”
    ”knullar dig mot väggen”
    ”Kommer ta dig doggystyle”
    ”Jag smiskar din sexiga rumpa så att den lyser rött.”

    Alla dessa meningar visar att han tycker att det kändes rätt.

    ”Hade en stund av svaghet”

    Det var flera dagar av ivrigt skrivande. Många meddelanden. Det var inte en stund. Det var många stunder av glädje över att han skulle få våldta ett barn.

    ”Gått igenom skit och ville känna mig behövd”

    Man blir inte behövd genom att våldta barn. Pedofilen förväxlar vad han behöver med vad barn behöver. Barnet behöver inte bli våldtaget. Inget barn behöver det.

    ”Det här är inget jag gillar”

    Hans meddelanden bevisar att han gillar:

    ”Du är min typ”
    ”😍”
    ”Du gör mig sugen 😊😘”

    O.s.v.

    ”Vad behöver man göra för att ni ska hänga ut mig för det värsta misstaget en person kan göra?”


    Vilken korkad fråga. Det framgår ju ganska tydligt på Dumpen vad man behöver göra för att bli publicerad. Man behöver försöka våldta barn.

    Sök vård peddo!

    1. ”Jag smiskar din sexiga rumpa så att den lyser rött.”
      Men jisses vilken pajas! 🤡
      Nu blev det visst du, Xboyfriend, som fick se rött när dumpens rödljus kom upp och stoppade dig i din framfart?
      Så rött kort till dig med livstids avstängning från att grooma barn, eller hur?? 👮‍♀️

  15. Efter några dagar blir han orolig och frågar om barnets ålder återigen och hon nämner åldern 14 för andra gången.

    Man kan undra hur många barn han pratar med när han glömmer att han har skickat text meddelanden innehållandes skildringar av samlag och andra sexuella handlingar, till ett barn.

    Eller hade han något perverst behov av att få se barnet skriva att hon är 14 återigen?

    Båda alternativen återspeglar en väldigt störd människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *