Sponsorer

En tidigare och tämligen tjatig kontakt hade kallnat men togs upp igen då Rasmus kontaktade ett annat av våra fiktiva barn.
När han konfronterades med frågan om varför han sexchattar med barn hävdade han att barnet han bestämt med var det enda han haft kontakt med. Men bevisligen var det inte så.

Efter en tids chattande där Rasmus ena dagen drar fram drulen och visar för våra fiktiva barn men andra dagen ångrar sig bokade vi upp ett möte när Rasmus ändå skulle åka till veterinären med katten.
Rasmus blev lite tidig till mötesplatsen men hade bråttom hem. Vi hade dock ett par extra ögon där som fotograferade hans bil. Han verkade inte uppskatta uppmärksamheten och körde iväg.

Han körde iväg, blockerade det ena barnkontot men skrev snart till det andra barnet och frågade om de kunde ses under eftermiddagen.

Vi körde hem till honom och väntade där.
När han var en liten bit hemifrån såg vi hur han stannade, gick bak och flyttade fram katten till passagerarsätet fram. När vi mötte honom på uppfarten sjasade han iväg oss för att istället gå runt hörnet och prata. Han försökte med ett par lögner men gick iväg när de sprack och vi ville diskutera hans onanivideos.
Igår kom det dock en helt ny historia om att han visste att det var oss han skrev och skickade onanivideos till.

Screenshot

Filmen är hårdmaskad med hänsyn till grannar och närstående.

 

Masturbationsmix:

 

Fiskare nummer 1

Fiskare 2

26 thoughts on “Rasmus-katt (Napp #467) Halmstad

  1. Frun blir nog inte stållt över sin makes dragning till barn,
    Han får lite att förklara när ångesten kommer smygandes ha ha,
    Tur att ni finns för barnen tack dumpens medarbetare,

  2. Va’då barnet var väldigt på..?? Var det nån som var på och tjatade om kontakt så var det han själv.
    Sen har han mage att vräka ur sig – Ni förstör min familj …🤷‍♀️
    Det tycker jag nog han har fixat galant alldeles själv .

    1. Jag tänkte på samma sak!!! HAN var så j@vla på och tjatatde på barnet! Sen står han och skyller på att barnet var på??? Skickar man sånna videos till barn om de är tjatiga? Det är ju sjukt!!

  3. Så, han visste att det var Dumpen och ville därför visa upp sin fula skinnflöjt inför hela Sveriges beskådning? Yeah right… Eller så trodde du det var ett barn. Varför var du så rädd när de sa att de skulle prata med din flickvän? Du visste ju att det var Dumpen och var därför beredd på att hela folket får reda på’t, inklusive din fru.

    Sedan är det du som skadar barn med dina vidrigheter och enbart DU som sviker din familj. Väx upp för fan och sluta skylla dina ”misstag” på andra, du är en vuxen ”man” men beter dig så otroligt patetiskt.

    Lycka till med frugan hörru.

  4. Stackars barn som blivit utsatta för detta monster och stackars hans fru. Usch usch!! Patetiskt att stå ute på backen och dra i snorren och sedan att ha mage att skicka skiten till ett barn…. Trams!!

  5. Another one bites the dust…Han är rädd för Dumpen men är ändå beredd att rasera sitt liv och sin familjs liv.

  6. Alltså! Nog är han rätt så feg?! Och inte måttlig korkad?! Man blir ju full i skratt! Jojo! Frun blir kanske inte så glad…. Vilket öde, att ha en make som chattar med barn, och filmar när han runkar snorren!!

  7. ”Om du inte vet vad dumpen är borde du googla” skriver denna gädda. Snacka om självmål och livet som han kände det kommer aldrig bli sig likt igen. Social paria.

    Strålande jobb som alltid Patrik, Sara & Co.

  8. Patetiskt! Istället för att ta ansvar för sina handlingar ljuger han och babblar om jurist
    och grovt förtal. Grattis till en en fin fångst! Bra att han avslöjades.

  9. Undrar varför så många säger att de ”visste hela tiden att det var dumpen de pratade med”. Känns det bättre för dem måntro? Är det så förnedrande att ha blivit lurad att man drar till med att man medvetet ville bli uthängd och hela tiden ville bli uthängd? Nu är de ju förnedrade och spär på det hela med att skämma ut sig ännu mer.

  10. Jaha du all kontakt ska ske via din jurist ska han sköta dina sex chattar med barnen du vill förgripa dig på? Tråkigt men samtidigt bra att din fru får veta vem du är…🤔

  11. Grattis lilla runkmannen, du har ALLDELES SJÄLV förstört din familj. För att inte tala om alla stackars barn du har utsatt för din skit. Ta du och håll din skinnflöjt innanför dina brallor. Jag skäms när jag ser vad du gör. Det är pinsamt att se och du har skickat flera runkvideos till BARN! SKÄRP DIG!

    1. Ja otroligt pinsamt plus att han skrev till ett barn en lång förklaring till varför han är ledsen över varför hon inte svarar snabbt nog. Snubben är sjukt pinsam

      Han borde
      Tagit hand om sin familj mer än att chatta med bar.n

  12. Skyll aldrig på någon annan för det du själv förorsakar!
    Tack för att ni är barnens beskyddare Dumpen!

  13. Så du har alltid drömt om att skicka runk videos till Patrik Sjöberg?
    Du tänder på höjdhoppande 50 plus gubbar och små barn? Flexibel så eller?
    ”Barnet var väldigt på” ?
    Menar du att barnet ville förgripa sig på dig, eller..?
    Var (skriker)/säger du nej sluta (våldta)/skriva till mig liksom? Sluta ge mig trauman, PTSD, ångest, självmordstankar och försök, ett liv av tomhet, ängslan och mörker, en tidig död pga självmord eller missbruk..
    Dumma dumma barnet, kontakta dig och allt det där…. Dumma ”sexiga” barn..
    Nummer 1 är väl blocka knappen. Flera -multum i absurdum-steg innan det skiter sig som ovan.. Både för barnet och dig. Alla omkring.

    Fatta hur dumt det låter! Du är ju idiot både fram och baklänges.

    1. Och han som skriver han vill dra in lagen i detta borde väl veta att det inte spelar någon roll om barnet är för ”på” spelar ingen roll om barnet frågar efter sex det är en vuxens ansvar att säga nej

    2. ”Det finaste du kan ge ditt barn är ett nej” säger systembolaget. Något dessa dessa gäddor kanske borde anamma…

  14. Din jurist kommer inte kunna ta dig ur det här klistret..
    Erkänn att du är attraherad för minderåriga barn & sök hjälp !
    Att ni pedos alltid hamnar i försvarsställning och skyller handlingarna ni gör på alla andra gör mig förbannad. TA DIT ANSVAR !!

  15. Det är vidrigt och tragiskt att dessa människor finns runtomkring oss i samhället. Men jag kan inget annat än skratta gott åt denna patetiska människa. Tack Dumpen! ❤️

  16. Asså förlåt men kan inte hålla mig för garv. *springer för sitt liv* btw vi kommer kontakta din fru! NEJ! *gör en walk of shame tillbaka* 😂😂

  17. ”-Ni har förstört min familj”

    Patrik – Det har du lyckats med själv.. 🥹🤣

    Helvete vilka tragiska människor ni möter..!!

  18. Är han pedofil eller bara sjuk i huvet? Läste jag rätt att han visdte det var Dumpen? Han kanske skicka runkvideos till Patrik? Nja lite bättre försvar får han nog hitta på. Runka på i din ensamhet nu men gör oss alla en tjänst att inte filma skiten.

  19. Han vet vad Dumpen är,skriver att han har mycket att förlora.
    Ändå låter han det nedre huvudet,agera hjärnan?????
    Och i samma sekund,Patrik,nämner runk-videos,ser man,på hans blick,
    Att nu är jag helt fucked.

  20. Den ena ursäkten sämre än den andra. ”Jag var uttråkad och råkade (märk väl råkade) låta det gå för långt.” När jag är uttråkad är det mest destruktiva jag gör att på sin höjd titta på en meningslös tv serie eller skrolla på Facebook. Jag våldtar INTE barn. Nej, man råkar inte sexchatta med barn för att man är uttråkad. Man väljer att sexchatta med barn för att man är störd och får en kick av att utsätta barn för övergrepp. Ta ansvar för dina handlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *