Sponsorer

Han skriver till barnet att han inte vill hamna på kåken men i nästa mening skriver han om kuken.

Sedan skriver han om kåken igen men när kuken fick bestämma så blev det en träff. En träff som inte riktigt slutade som han hade beräknat.

Nu sitter troligtvis en uppskakad man i Helsingborg. Han blev avslöjad. Han som var så smart och försiktig. Lärde känna barnet väl. Bestämde träff där man kunde köra runt med bil och spana.

För spanade gjorde han. Han såg en dam med hatt och en kvinna med röd tröja. Båda spanade för Dumpens räkning.

Han missade dock Patrik som körde upp i bil och parkerade bakom när fiskaren till slut lyckades få honom att ställa bilen på en plats. Prata ville han då rakt inte och körde iväg istället.

 

20 thoughts on “Kåken eller kuken (Napp #465) Helsingborg

  1. Varför ska 14 åringen ta med sig kondom å inte han?? Ehhh så sjukt självklart ska dom inte ha sex oavsett är vådltäkt men också att han ber ett barn ta med sig kondomer , skämskudde

  2. Varför tar han bilder av Sara och Patrik? Det är ju HAN som har gjort fel! Han skriver själv att han är gammal nog att vara barnets morfar 🤮 men det är väl hans störda ”tändningsmönster” 🤢

  3. Får man hoppas att han får böter och straffas för smitning också, men något säger mig att denne peddo kommer ses som ett stackars pluttinuttan-offer som kände sig hotad, fastän han precis tänkte våldta ett barn…

    Elaka Dumpen som sätter käppar i hjulen.

  4. Så han skäms för att köpa kondomer men att våldta ett barn är inget han skäms för, att skicka bild till ett barn på ”den lille” gick också bra utan att skämmas.

    1. Precis Anita haha han skäms över att köpa kondomer som en vuxen gubbe. Men han skäms inte över att träffa en 14 årig snorvalp och kalla henne snål för att bara ta med en kondom, som om att det hade vart barnets ansvar oavsett. Du är den vuxna, dessutom är det inget gemensamt beslut han beter sig som det är frivilligt sex. Enligt svensk lag är det våldtäkt.. nu får han ju skämmas på riktigt

  5. Muppen verkar tro att det hela handlar om en smitnings olycka snarare än det han faktiskt åker dit för. Noll verklighets uppfattning och ännu en i raden vidriga människor. HERREGUUUD. Tack igen Sara/Patrik, ni är bäst.

  6. Det är både skrämmande och otroligt fashinerande att dessa hemska människor verkar tro att bilderna dom skickar skulle vara sexiga,snygga,lockande. De är ju inget annat än kväljande.

  7. Jag önskar att alla pedofiler har samma tändnings mönster som min gamla Peugeot 207 för den tände inte alls….
    Alla ni på dumpen vilket grymt arbete ni gör hoppas detta kan påverka våra lagar på sikt👍

  8. En asiatisk man på 63 år. Vuxen karl, han skulle kunna leva ett normalt liv och dö med hedern i behåll, istället jagar han barn på nätet och hamnar på Dumpen. Tragiskt. Hans val..

  9. Hur kan gamla farbröder ens inbilla sig att barn är intresserade av dem?? O hur kan de ens tro att ett barn vill ha sex med dem?? Sinnessjukt! O sedan smita från en trafikolycksplats?

  10. Detta är allvarligt och allt, men jag kunde inte hjälpa fnissa lite åt hans desperation där. Han måste anmäla bucklan han gjorde annars blir det smitning, så han fotar allt vad han kan för att göra en anmälan… Paniken i hans ögon…

    Hoppas det tas upp i anmälan.

  11. Jag hoppas att kräket på något vis får betala! Jag blir riktigt mörkrädd att såna här finns överallt
    Ni gör ett fantastiskt jobb ni båda! Heja er! Alla barn och normala människor står bakom er och det ni gör

  12. Han kör in i en annans bil och vägrar gå ur bilen. Dessutom smiter iväg. 😂 Han ska inte ha körkort.

    1. Att smita från en olycka är ju ganska kriminellt i sig.

  13. Varför tror dessa avarter att en en bild på deras veke är 1:a pris.
    Ingen vill ha sådana bilder Absolut INGEN

  14. så ofattbart dumt , han fotar alla andra som om det är dom som gjort fel . han skäms för sitt kön men skickar gärna bild i väntan på att den ska bli godkänd , men våldtäkt går bra det skäms han inte för . Det sorgliga i detta är väl att det enda han åker dit för är att smita från olycka. bra fångat åter av dumpen

  15. Så jävla vidrig, helt ofattbart att en vidrig gubbe tror på fullaste allvar att ett barn går in och skriver det första dem gör ”jag letar efter sex med en gammal gubbe* och sedan när dem får se bilden ”ååh du är så söt”… asså på riktigt (Borttaget av moderator)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *