Sponsorer

Han är på väg att doktorera i matematik men verkade inte förstå att en trettonåring är ett barn. Hur man får ihop den matematiken är svårt att förstå. I vilket fall som helst dök han upp för att träffa en trettonårig kille men fick bråttom iväg när vi kom istället för barnet.

17 thoughts on “Doktoranden (Napp #464) Stockholm

  1. Jag stannar aldrig och tittar på bilolyckor eller personer som skadat sig (om jag inte är först och kan hjälpa till, då).

    Men jag är Dumpenberoende och förstår verkligen inte hur personer kan riskera sina liv och leverne bara för att de vill ha sex med barn.
    Då stannar jag och tittar på en sorts tågkrasch i slowmotion.
    Man kan se sekunden han inser att livet är över.

    1. Helt rätt…man ser sekunden han inser att hans nuvarande tillvaro havererar. Förvånande att han vågar ta en sådan risk med bilder och allt…matematiker som han är.

    2. Problemet är att KTH valt att ”vända blad” då inget riktigt barn var inblandat, så han får stanna kvar och forska.

  2. Och nu kommer alla istället se att du gillar pojkar, småpojkar dessutom 🤮 det tar aldrig slut med dessa pedofiläckel, blir så otroligt illa berörd av hur många gäddor som vandrar runt på gatorna. Tack för erat så otroligt viktiga arbete! Ni är guld och hoppet för att alla små barn ska få leva ifred från dessa rovdjur! 🥺♥️

  3. Flexibelt arbete hemifrån. Låter som han kan göra vadsomhelst under arbetstiden. Tom våldta ett barn.

  4. Han borde istället doktorera i hur man INTE våldtar ett barn. Nu får han lära sig det den hårda vägen.

    Hoppas du lär dig något.

  5. 464 st personer som aktivt söker efter barn att förgripa sig på… 🥺 som inte kan lagföras… som går fria ute i vårt samhälle… som fortsätter grooma barn… och förgripa sig på dem om de får chansen… VARFÖR får det fortsätta så här!? 🤯🤯🤯 Är inte våra barn värda mer än så här??

    1. 464 som har blivit påkomna och konfronterade. Mörkertalet beträffande både trasiga barn och förövare som söker offer är sannolikt enormt. I övrigt håller jag fullständigt med dig. Lagstiftningen hänger inte alls med. Det är förjävligt!

    2. Har 500 blivit konfronterade är det förmodligen 50000 som är aktiva. Det ska ju rätt mycket till att bli ertappad. Det borde dyka upp kanske 4-5 videor om året trodde jag i början när Sjöberg blev intervjuad i TV. Nej. Där hade jag fel. Sjukt många och det bara fortsätter.

  6. en vuxen man som klickar med en 13 åring , inga tveksamheter alls på att byta mattelektioner mot våldtäkter så otroligt sjukt . när han spärrar upp ögonen ser man att han vet att hans liv är över som han känt till det , att från det ögonblicket ändras allt . allt kommer se annorlunda ut . hoppas det var värt det att förlora hela sin tillvaro i utbyte mot förhoppning om en våldtäkt o glass

  7. Nu har peddot en matematisk uppgift framför sig. Han kan sitta och räkna på hur stor sannolikheten är att en pedofil bokar in ett möte med dumpen. Sannolikheten är högre än den som han beräknade. Korkad matematiker.

    Allt han skriver i chatten ger tydligt uttryck för vilken patetisk liten värdelös råtta han är.

    Kolla hur peddot manipulerar och byter fot på grund av barnets reaktion:

    Peddot: ”Haha 🙂 vad skulle du vilja göra med killar då :)”

    Barnet: ”Jag skulle vilja testa att suga typ.”
    Barnet: ”pinsamt p skriva”

    Peddot: ”Haha varför är det pinsamt? :)”
    Peddot: ”Det är väl inget att skämmas för? :)”

    Barnet: ”Neee men ändå”
    Barnet: ”Haha”

    Peddot: ”Haha men det är ju personligt, ingen annan har något med det att göra :)”
    Peddot: ”Eller så tycker jag iaf!”

    Han ställer en som avser sex, för att sedan säga att svaret på en sådan fråga är personligt så att ingen annan har något med det att göra. Han ljuger och manipulerar. Om han hade tyckt att ingen har med det att göra, då hade han ju inte ställt frågorna.

    Men genast därefter så byter han fot återigen:

    Barnet: ”Aa så är det ju”
    Barnet: ”vad gillar du då”

    Peddot: Inom sex tänker du? 🙂 eller allmänt?

    Helt plötsligt så anser han inte längre att sex är något privat, så att han gladeligen räknar upp allt som han vill göra med ett barn.

    Hans jävla ”haha” hela tiden är så irriterande.

    Peddot: ”haha vad gillar du då? :)”
    Peddot: ”Haha tycker du verkar det 😍”
    Peddot: ”Ja såklart haha:)”
    Peddot: ”Haha du är en dröm 😘”

    Är det någon som tror att han skriver på det där sättet till vuxna också, eller ingår det i hans metoder för att manipulera?

    Peddot: ”Mm några 🙂 men det kommer gå bra det är inget farligt haha❤️”

    Han beskriver för barnet att våldtäkter mot barn inte är något farligt.

    Peddot: ”Aaa, mitt jobb är flexibelt också så säg till när du kan bara så är jag flexibel.”

    Jag undrar om hans arbetsgivare håller med om att han kan springa iväg på möten som avser våldtäkter mot barn lite då och då. Jag är helt övertygad om att han enbart försöker imponera på barnet.

    Peddot ”Jag bor ju själv också så tänkte om du är nyfiken och så så finns den möjligheten helt diskret haha :)”

    En vuxen man som skriver ”Och så så”

    I övrigt så har han ovanan att skriva ”också så” lite titt som tätt trots att ordet ”också” inte refererar till något tidigare nämt, vilket leder till att ordet kan tas bort utan att lydelsen förändras.

    Han är därmed inte korkad enbart på matematik utan även avseende det svenska språket.

    Jag undrar om hans fula ovanor består även när jan skriver till vuxna, om han nu någonsin skriver till vuxna. Han verkar vara väldigt upptagen med barn.

    Sök vård peddo!

  8. Bor själv…… Att locka barn hem till sin egna bostad, vad kan finnas där ?
    Att ha olika sexuella läggningar får människor ha naturligtvis. Men om andra kommer till skada, är det ej okey och ett brott.
    När det gäller barn, så är det pedofili och ett brott.
    Barn ska skyddas, vuxna ska inte ens tänka tanken om att våldta barn. Då ska personen söka vård för att lära sig rätt och fel, och hur man ska leva ute i ett samhälle där barn är fridlysta.
    Kanske någon annan doktorand kan göra en avhandling om detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *