Sponsorer

När vuxna ska träffa barn så blir åldern bara en siffra, märkligt är det dock varför den då räknas neråt och inte uppåt. För varför skulle man riskera ett barns tillvaro och fängelsestraff om det vore så enkelt att åldern verkligen bara vore en siffra?
Precis som så många andra kunde Per inte besvara frågan varför han sexchattat och bestämt träff med ett barn. Barnet skulle han träffa vid mjölkdisken på Lidl. Han blev lite chockad när Patrik kom fram för att fråga var mjölkdisken låg.

 

 

  

15 thoughts on “Var är mjölken? (Napp #463) Örebro

  1. Den killen höll med om precis ALLT. Vissa får dom dra orden ur, här fick dom knappt en syl i vädret. Sorglig/farlig/trasig figur. Tack Patrik och Sara för ert arbete.

  2. Det vidriga är att det här äcklet inte kommer att straffas. Han kommer gå hem och fortsätta som han har gjort tidigare. I USA så är det straffbart att ens dyka upp, trots att det är ett fiktivt barn. I Sverige så måste barnet våldtas för att man ska straffas. Helt fantastiskt. Men ifall du snor en krona ifrån staten, ja då jävlar ska du straffas minsann. Helt jävla bakåtvänt. Ändra lagen och straffa dessa monster.

    1. Tycker Dumpen ändå är ett ganska kännbart straff i väntan på att samhället tar sin plikt. Ingen vill ha med dessa att göra, de isoleras och får känna skam.

      Tror de hellre skulle vilja sitta 10 år i fängelse än att hamna på Dumpen med allt vad det betyder.

      1. Ja precis.jag skulle hellre ta nåra år på kåken än leva i samhälle där jag är en paria.men lär ju va så då inte denna regering tycker att de måste bli verkliga barnoffer innan man lagför brottslingen.fantastiskt puckad regering

  3. Argumentationsförmågan: ”Jag är medveten om att jag har gjort fel” ”jag är medveten, jag är medveten, jag är medveten, jag är medveten.”

    Men ändå så tar du kontakt med barn, sexchattar med barn, bokar träff med barn, och försöker våldta barn.

    Sök vård peddo.

  4. Denna ”man” var lite speciell, men ändå inte då det bara är ett ytterligare äckel på denna sajt.

    Skulle vara intressant att få veta hur många där ute som känner en rädsla i väntan på att bli publicerad. En rädsla de gott kan ha. 🙂

  5. Han har varit på KIK i 11 år…. Hur många barn han har våldtagit redan vågar jag inte tänka på, men jag har väldigt svårt att tro att det inte har hänt. Han säger dessutom att han för det mesta möter barn som är 15 år och upp. Det är VIDRIGT att vuxna män och kvinnor lagligt kan ha sex med barn som är 15, 16 och 17 år. De är fortfarande barn! Det borde vara olagligt för vuxna att ha sex med barn mellan 15 och 17 om ålderskillnaden är mer än 3 år. Så är det i flera länder. Barn ska vara 100% skyddade tills de fyller 18 år.

  6. vad kan man säga , hans svar är jag var inte riktigt medveten , men jag är medveten om att jag gjort fel o gjort bort mig ? . han säger att han har en problematik så han inte kan skilja på gränser men en siffra är väl ändå en väldigt tydlig gräns när man är medveten om vad som är rätt o fel . samtalet är sjukt, i vanliga fall vill dom inte prata alls men han står bara o upprepar att han vet han har gjort fel . det händer inte så ofta …. men det händer alltså mellan varven då och det är för ofta i min värld . bra fångat uppenbarligen borde han inte finnas på kik lr sociala medier alls om han inte kan hantera gränser med barn

  7. Fy vilken vidrig man! Hur ska jag våga släppa ut mina barn när sådant här händer hela tiden! Tack Sara och Fredrik för erat fantastiska jobb
    Mvh
    Bekymrad förälder

  8. Jag blir mer och mer upprörd för varje gång jag ser på filmen, hur han reagerar när han först hör och sedan ser Patrik och verkligen tänker högt: NEJ! Tappar talförmågan tills han upprepar jag har gjort fel, jag har gjort bort mig totalt, för att sedan säga: men jag erkänner ju!
    Ja som att det spelar någon roll? Vet du om att du är sjuk, sök hjälp! Var öppen mot din psykolog så att hen kan hjälpa dig att kontrollera dina lustar, går inte det, lägg in dig på psyket.

    Jag blir upprörd över att det finns så många gäddor som väljer att riskera hela sina liv för att leva ut sina äckliga lustar.
    Jag blir upprörd över att politikerna inte ändrar i lagar för att skydda barn mot dessa vuxna personer.

    Jag blir upprörd när nyheterna vill sprida information om vad som händer med de som blir konfronterade av dumpen, hur synd det är om dem.

    Jag blir upprörd över att dessa sjuka människor inte tvingas till vård när de blir ertappade av dumpen.

    Fortsätt med ert fina arbete, tillslut kan inte politikerna blunda, för det finns många fler barn som råkar illa ut än de snart 500 gäddorna som blivit uppfiskade.

  9. fan börjar snart skämmas över min egen stad.
    Mycket gäddor som fångats här (4st)

  10. Vet inte vilket som är värst : de som blånekar eller, som den här, erkänner allt ?! Riktigt otäck, manipulerande typ. Borde vara inlåst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *