Sponsorer

Jag är en 31 år gammal kvinna och för 16 år sen vart jag systematiskt våldtagen i 1 år av en man som var då 30 år gammal, dock kan han ha ljugit om sin ålder då han även ljög om sitt namn.

Allt för att jag inte skulle kunna anmäla honom i efter hand förstår jag nu.

Jag bodde i en liten by och han bodde i Stockholm det var ju ”coolt” att ha en pojkvän där var min tanke.

Jag var 14 år gammal när det började.

Jag vart så manipulerad och hotad från första träffen att jag inte vågade annat än gå med på det hela.

Han tvingade mig varje gång jag var där att ha samlag med honom och med minst en random tjej i min ålder samtidigt.

Han tvingade mig även till webcam-shower för olika personer både män och kvinnor.

Han filmade även mycket av det vi gjorde, jag försöker ignorerar tanken att han kanske sålde dessa vidare till andra vidriga människor.

Han tvingade mig till många olika sexuella händelser och han misshandlade mig många gånger.

Det som gjorde mig allra räddast var när han tog fram ett riktigt vapen och riktade de mot mitt huvud och varnade för vad som kunde hända om jag inte lyssnade.

Sen tryckte han på avtryckaren…

…..Ett tomt skott.

Det här är bara en liten del av alltihop och jag har så otroligt mycket att bearbeta men får ingen hjälp från psykiatrin mer än mediciner som inte fungerar.

Är så handikappad av detta och kan inte leva fullt ut för mina barn.

Han stal så mycket av mig och jag vill få tillbaka mitt liv.

// Anonym


Vill du dela med dig av din historia?
Skicka då in till [email protected].
Alla berättelser vi publicerar är anonyma.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA!

Vill du att försök till kontakt med barn i sexuellt syfte ska kriminaliseras så att gäddorna kan lagföras innan de skadar barn?

Skriv under för en lagändring här!


Vill  du bli medlem i  Dumpen förening?

Ansök då här:  Bli medlem i Föreningen Dumpen! – DUMPEN.se

Medlemsavgiften går oavkortat till traumabehandling för sexuellt utnyttjade barn.


Ansökan till traumabehandling hittar ni här: Ansökan medlemsfinansierad vård (google.com)


 

4 thoughts on “Han tryckte på avtryckaren…

  1. ALL KÄRLEK TILL DIG! 💜
    Jag kan inte säga att jag vet hur du känner dig men kanske kan jag förstå. Levde i 6,5 år med en narcissist och sociopat som förstörde mitt liv totalt. Han kontrollerade alla aspekter av mitt liv och gaslightade mig, misshandlade mig psykiskt och fysiskt och utsatte mig för sexuella övergrepp. Jag hade tagit droger innan förhållandet med honom men mitt missbruk eskalerade till en sjuklig nivå med honom för att ens orka leva & missbruket följde mig sen i 10 år till efter att jag lämnade honom. Han är död idag, men han var i så kasst skick när han dog att det hade vart ett bättre straff för honom att få fortsätta leva. Jag är misstänksam mot alla jag träffar och kollar vad dom är dömda för, för litar inte enbart på en persons ord idag. & vid minsta tecken till kontroll etc sticker jag fortare än kvickt. För mig är det helt oförståeligt hur man inte kan behandla sin partner med respekt. Gäller både män och kvinnor! Och psykiatrin är ett skämt, dom vill proppa en full med exempelvis psykofarmaka till man bara existerar som ett skal för att man inte ska vara en belastning för dom.

    Jag är ledsen att han inte fick sitt straff för det han gjorde mot dig! Men jag hoppas att Karma kommer och tar han på något annat sätt istället.

    Kram till dig & du är stark som väljer att berätta här vad du vart med om. Det hjälper nog fruktansvärt många att dom får se att dom inte är ensamma i något sånt här. 🩷

  2. Det är svårt att förstå hur man kan vilja göra en annan människa så illa. Hoppas du snart kan få den hjälp du behöver.
    Samtidigt undrar jag hur många monster finns det mitt i bland oss, vem finns i min närhet? Är det han eller han eller hon, kanske dem?
    Hur blir man sån, ett ondskefullt monster? Det är otäckt vad en del individer kan hänge sig åt, tyvärr så finner de alltid de mest utsatta och sårbara, ofta utan stöd av vuxenvärlden. Vidriga kobror som luktar sig till de sköra och behövande.

  3. Psykiatrin hjälper inte brottsoffer, trots att psykiatrin är det enda ställe som man har att vända sig till. Det är för jävligt. Jag har, genom åren försökt med alla ställen som finns. Kommunen, vårdcentralen och alla andra tycker det är psykiatrins jobb att hjälpa brottsoffer med trauma och ordna med traumaterapi. Dock tycker sällan psykiatrin själva det.

  4. Det är över nu. Påminn dig själv om det, varje gång som tråkiga minnen gör sig påminda! Det är över nu. Sätt också gärna upp olika små lappar med uppmuntran på väggarna. ”Idag är en ny dag.” Sätt upp bilder på dem som du vet tycker om dig, människor och djur. Sätt upp bilder på också annat som gör dig glad. Och öva dig i konsten att bara tänka på allt som får dig att må bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *