Sponsorer

Det finns personer som inte håller med om att förövare ska stoppas innan de begår övergrepp.

Tack och lov så är det få av de som arbetar med barn som tillhör den kretsen. Förskolan som Amir arbetade på när vi träffade honom stängde av honom samma dag som konfrontationen ägde rum och nu är han inte längre anställd.

Amir kom i kontakt med vår fiktiva fjortonåring på KIK. Konversationen fortsatte över till Snap.

Trots att Amir arbetade med barn så uttryckte han att man kan slicka vårt fiktiva barn, men inte penetrera. Efter konfrontationen var Amir lite envis. Han följde med oss tillbaka till hotellet och stod utanför och väntade på oss i fem timmar. Varje gång vi gick ut kom han fram för att prata. Till slut ringde vi polis som tog ett litet snack med honom.

Under ett arbetspass filmade Amir en liten flicka på arbetsplatsen och skickade filmen till vårt fiktiva barn. Förskolan agerade direkt och de har vidtagit alla nödvändiga åtgärder såsom kontakt med polis. Föräldrarna till flickan som filmats är underrättade.

 

44 thoughts on “Stalkern (Napp #458) Malmö

  1. Men alltså! Hallå! Hur korkad är han?!
    -kan ni förlåta mig?! -jag ska aldrig….

    Så bra, att han inte mer får synas på nån förskola. 😡

    1. Men om arbetsgivaren begär referens från sin senaste anställning blir det väl svårt? Om han söker jobb där det finns barn får man väl hoppas det! Eller att de kollar dumpen och ser att han finns här.

  2. Mycket farlig människa och han inte bara chattade med barn, han filmade barn. Jobbar dessutom med barn.

  3. FY.FAN. 99% av alla ni sätter dit är ju fullt medvetna om vad resten av världen tycker om deras agerande. Jag fattar bannemig inte hur de fullkomligt kan ignorera världens fördömande. Tänker de att hela världen har fel? Tänker de att hela världen har rätt men vad har det med mig att göra? Vad FAAAAAAAAAAAN tänker de. Jag förstår inte. Hur kan de inte förstå att det är helt sjukt att ovanpå detta dessutom aktivt VÄLJA att jobba med barn? Det är så mörkt och så otroligt empatilöst att det gör ont. Jag är så arg och så ledsen för alla som korsat vägar med denna individ och alla andra individer som fullkomligt obrytt använt oskyldiga barn som om de vore meningslösa vantar. Inget barn. INTE ETT ENDA BARN. BÄR SKULD FÖR ÖVERGREPP. OCH INTE ETT BARN TILL SKA BEHÖVA UPPLEVA DETTA FULLKOMLIGA HAT OCH DENNA FULLKOMLIGA MISSHANDEL. Alla barn som läser, Och vuxna, som blivit utsatta for minsta obekväma situation – ALLT ansvar ligger på en sjuk ondsint vuxen med förvrängd verklighetsbild. Må du läka i fred ❤️

    1. Tack för din fina kommentar! Det är en balansgång, å ena sidan måste vi upplysa om att dessa människor finns överallt och ständigt söker efter nya offer att våldföra sig på. Å andra sidan måste vi, precis som du gör, låta människor, barn och vuxna, veta att det aldrig är deras fel att de blev utsatta.

      Ansvarer ligger alltid på förövaren, barn har ingen skuld för övergrepp, inte vuxna heller.

  4. hemskt om han filmat barn o skickar video på även om det skulle vara att dom dansar , sånt får man ju verkligen inte göra . han vill framstå som oskyldig o som han bara inte tänkte o gjorde lite fel o han förstår nu . men han upprepar att det är olagligt att hon är för liten men ändå tvekar han inte en sekund o vill se om dom kan inleda en relation . såna här är ju lite allas mardröm som jobbar på förskola lr har barn där . man lämnar barnen så många timmar o vet inte vad som händer under den stunden men man tar förgivet att barnen skyddas . bra iaf att förskolan agerade direkt ! tack för det enormt viktiga jobb ni gör

  5. Så många dagar på Kik och det har inte hänt innan? Det är naivt att tro att han inte har annat. Undrar vad han sagt om de kollades också.

  6. Tack Dumpen, ni har förhindrat denna man från att kunna arbeta med barn, hoppas han verkligen inte skaffar sig ett nytt arbete där han har barn i sin direkta närhet.

    Om Amir läser detta: Sök hjälp för din sexuella läggning till barn, du är en pedofil och du är sjuk och behöver hjälp med detta så att du låter barnen vara ifred. Barn vill inte ha sex med vuxna! Du ger barnen psykiska livslånga besvär om du våldtar dem. Jag är ett av de barnen som blev utsatta och jag kommer ha problem med min PTSD resten av mitt liv och mitt sexliv som vuxen kommer aldrig någonsin att bli normalt! Vill du verkligen skada dessa barn för resten av deras liv? Det har du ingen rättighet till.

  7. Gud vad hemskt alltså! Fullständigt vedervärdigt alltså. Han har alldeles för många aktiva dagar på KIK för att man ska tro att något liknande inte hänt tidigare. Bra jobbat till er på Dumpen! Dock, har vi otur hamnar detta inte i hans belastningsregister och därmed finns möjligheten att söka liknande jobb igen. Har dock stark tilltro till rektorsnätverket, gäller att informationen går ut där med. Håll kräket borta från barnen!

  8. Jag hoppas verkligen att ALLA ARBETSGIVARE VARS JOBB SOM INNEBÄR ARBETE MED BARN OCH MÄNNISKOR överhuvudtaget har koll nu på denna karl så han inte anställs nånstans. Tack Dumpen!!!

  9. Han är som ett barn i en vuxen kropp. Ber om förlåtelse som om han vet att han enkelt kan komma undan utan konsekvenser genom att som ett barn be om ett förlåt. Denna brist på ansvarstagande lär sig många eftersom de hittills alltid kommit undan så.

  10. Att personer med sjuka preferenser och rymligt samvete kommer ut från barn & ungdom är ren katastrof.
    Inte brydde han sig om traumat han var beredd att orsaka en redan trasig 14-åring. Ångern handlar bara om de konsekvenser som följer på ett avslöjande. Eftertanken kom för sent.

  11. Tack för att ni hitta honom när ni gjorde!
    Det var min lilla flicka som han filmade och skickade till er. 🙏

    Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är för att ni hann och stoppa honom innan han gick för långt.

  12. Tack för ert arbete, det var mycket viktigt att avslöja denna man, detta är självklart inte något han bara gjort en gång utan han har denna störning, jag har mött dessa inom åldringsvården där kontrollen är obefintlig. Dessa avvikande män kan vara svåra att upptäcka men de har en obotlig ”fetisch”, i detta fall gränslöst sexuellt avvikande beteende riktat mot barn. Hur länge har han arbetat med barn? Att lämna denna ensam med barn är kriminellt, det borde nog finnas kameror som kontrollerar personalen i vård och omsorg av hjälplösa barn och åldringar som inte kan försvara sig själva. Mannen kan inte ens prata svenska, de har uppenbarligen inga krav på dem de anställer, fy fan!

    1. Gustav Hansson, du har helt rätt, efter många år i åldringsvården ser vi hur man anställer personal utan någon som helst bakgrundskontroll. Våra boende är i beroendeställning, liksom barn. Måtte denne hemska människa aldrig få arbeta med barn eller inom vård & omsorg

    2. Jag tänkte på det med, speciellt på förskolan där barn ska utveckla sitt språk och lärande hur går det till när läraren inte kan svenska språket? Absolut kan man ju hålla på att lära sig och inte vara perfekt men han lät som han hade väldigt svårt att uttrycka sig på svenska språket, dessutom har han väl vart i Sverige ett bra tag om han jobbar här?

      Känns som dom börjar anställa lite vad som på förskolor utan att kolla upp eller bry sig om språk m.m synd speciellt för barn som kanske redan har språkstörningar m.m

      Och absolut han visste 14
      Är olagligt i Sverige, och vilken i den åldern mår bra av att träffa en vuxen man och få sin kropp använd istället för att få växa sig äldre och vara i en relation istället med folk i likannde ålder

      Men dessa
      Personer saknar empati

      Om du läser detta du
      Som blev konfronterad, detta är ett problem.. 18 är
      Ungt om du måste ha yngre än de och även under 15 är något
      Fel ocjndu borde inte arbeta med barn

  13. En gång är ingen gång 🙄
    En gång är en gång för mycket
    En gång inträffar aldrig bland människor som INTE vill våldta barn.
    Inte ens tanken dyker upp i en sund hjärna.
    Tyvärr så kan han dyka upp på andra jobb och fritid där barn finns.
    Bra jobbat Dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  14. Det låter som att han säger att han läser barn och fritid. Då är det kommunens vuxenutbildning som han tar del av, så att det därav var en praktik som hade på förskolan. Då är det viktigt att kommunen inte låter honom fullfölja utbildningen och inte sätter honom på en ny period av arbetsplatsförlagd utbildning på en annan förskola.

    Det finns en stor mängd vuxenutbildningar som avser mer manliga yrken. Det är så märkligt när män väljer det enda av alla yrken, där män faktiskt får en lägre lön än kvinnorna. Det är något som är fel då. Jag skulle aldrig sätta en unge på en förskola som har manliga anställda. Jag skulle försäkra mig om att alla från rektorn, till städarna, till kökspersonalen enbart bestod av kvinnliga anställda.

    1. Hur tänkte du nu ?
      Det finns ju även kvinnliga pedofiler. Statistiken visar på övervägande män.
      Däremot så borde ingen personal få vistas ensam med barn på arbetsplatser.
      Detta borde även gälla på vårdinrättningar och speciella boenden.

    2. Jag får nog vara beredd att hålla med dig även om det är synd att det blivit så här. Barn behöver bra vuxna manliga förebilder och det finns de barn som inte har det överhuvudtaget. Fast det är ju klart, det kanske är viktigare när de blir lite äldre och kommer upp i skolåldern.
      Yrkeskategorin barnskötare bör helt tas bort från förskolan. Högskoleutbildad förskollärare är kravet som ska gälla. Då minskar också risken av att olämpliga personer anställs/praktiserar. Det borde också vara obligatoriskt med ett utdrag ur belastningsregistret innan någon antas till förskollärarutbildningen.

  15. Tack för allt ni gör! Och jag förstår inte dem som klagar på att podden är sen. Detta arbetet är SÅ mkt viktigare än någon podd. Och att ni såklart vilar och tar hand om er själva med tanke på hur hårt ni jobbar och med så tuffa frågor. Podden är bara en bonus för mig. Ni ör grymma!

  16. – En äcklig chattkonversation fylld med äckliga tecknade bilder utvalda av en äcklig typ. Äckliga tankar, äckliga fantasier. Bara riktigt äckligt rakt igenom. Särskilt äckligt när man vet att han tror sig konversera med ett barn. Läser jag lite till hinner jag nog inte spy i hinken igen; jag kommer att spy rakt ut. Äckligt är dagens ord.

  17. Det låter som att han försöker förklara att det är okej att skicka videoklipp på ett barn man har som arbete att ta hand om, om man skickar videon till ett annat barn. Han visar i så fall att han är fullt medveten om att det är ett barn han har kontakt med. Ett barn som han vill ha ett förhållande med, och utföra vissa sexuella handlingar med i väntan på att lagligt kunna ha samlag.

    Är det fullt lagligt för en 46-åring att ha samlag med och vara tillsammans med en flicka som hunnit fylla 15? Ni berättar för den här mannen att barn är barn tills de fyllt 18 i Sverige, men skyddas de på något sätt juridiskt i åldern 15-18 år?

    Åldern för byxmyndighet tas ofta upp av dem som blir fångade av Dumpen. Barnen är nära byxmyndighet, osv. Vad är det egentligen meningen att den lagen ska signalera? Hur ser åldern för byxmyndighet ut i andra länder?

    1. Frågor som egentligen borde ställas är väl snarare: Varför vill en 46-årig man ha ett sexuellt förhållande med en 15-årig flicka? Och skulle en flicka på 15 år verkligen vilja det själv? Har hon ett självskadebeteende pga psykisk ohälsa skulle hon kanske gå med på det men vill hon verkligen? Ett sexuellt förhållande ska bygga på samtycke och det är nog svårt att få till mellan en (snart) medelålders man och en flicka i nedre tonåren.

  18. Det här var en riktigt ond jävel, här finns det många vidriga saker att gräva fram för polisen. OND!

  19. Problemet är ju att han faktiskt troligen redan har begått ett riktigt brott, han har alltså skickat filmer på andras barn av någon oklar anledning.

    Det måste väl ändå vara brottsligt?

    Vilket syfte? Framträda sig som yngre?
    Ni som är mamma eller pappa hur skulle ni ta det, om ni fick reda på att någon på ett dagis/skola etc först filmat era barn och sen spridit dem för män/kvinnor i syfte att utföra perversa fantasier till?
    Eller framträda sig yngre för att manipulera.

    Hoppas dagiset tar sitt ansvar och anmäler detta, för detta kan omöjligt vara okej.

  20. Som överlevare är jag väldigt tacksam och glad över att ni finns, Dumpen. Det finns alldeles för många förövare därute…

    1. Jag är glad att du finns och gör världen till en bättre plats, trotts att du får kämpa.

      Jag är också en överlevare och hoppas jag ger dig lite hopp och värme om du någonsin tar dig tid till att läsa mitt svar.

      Må väl och kämpa på.

      1. Tack så mycket, B, för ditt svar till mig. Hade absolut inte väntat mig det, men det känns fint att läsa! <3 Kämpa på du med, bortom molnen finns solen… x

    2. Krävs stort mod och styrka. Du har bevisligen det.

  21. Fy fan vad han ljuger. Han är bara ute efter att ni ska ”förlåta” honom så att han kan fortsätta…

  22. Nu kommer det bli ett ramaskri inom föskolan inom kort, när en förskollärare (?) eller anställd inom förskolan beter sig så här så blir det väldigt obekvämt för andra ”manliga” anställda inom förskolan.
    Tack för det #458, du har precis bidragit till att färre skötsamma män kommer vilja bli förskollärare.

  23. Bara vidriga lögner och offekofta på denna man. Mår illa att vänstern och media försöker få Patrick & Sara framstå dom dåliga. Hela världen normaliserar pedofileri detta måste bekämpas, våra barn är i större fara än någonsin…..

  24. Nota bene: Han ber Dumpen om att få en chans till att utföra sexövergrepp mot barn genom att säga ”om ni ser mig igen, då kan ni göra” och ”snälla förlåta mig denna gång”. Tror den här ××××× att han ska ha få en möjlighet till innan det blir allvarliga konsekvenser. Begriper han innebörden av det han säger…?

  25. Fruktansvärt att det aldrig tar slut, nya förövare varje dag. Hoppas rektorer inom skola och förskola har ett öga här på dumpen!

  26. De skulle alla ikläda sig en orange overall med namnet pedofil på ryggen och i samlad trupp rensa Sveriges diken på skräp under resten av livet..fyyy

  27. Ojojojoj detta kan ju ha varit den viktigaste uthängningen hittills. Detta stolpskott har ju alltså jobbat med barn och umgås all sin arbetstid med barn SOM ÄR MINDERÅRIGA.

    Har nyligen upptäckt dumpen men förstår redan nu att det arbete ni gör toppar alla skalor av samhällsvärde. Inte bara de ni faktiskt fiskar upp men även den rädsla som alla som INTE åkt dit ännu bör känna. Jag vill att varje gång dessa sjuka jävlar bestämmer träff med ett barn så ska de tveka och undra om det är Patriks nuna de kommer att mötas av. Självklart måste politikerna kunna lagföra dessa människor då det är uppenbart vad deras intentioner är utifrån chatthistoriken m m. Den kritik ni fått utstå kan ni borsta av er, ni har händerna rena och många föräldrar (som jag) tycker detta är ovärdeligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *