Sponsorer

Kincaid var i kontakt med fyra av våra fiktiva barn, samtliga i sexuellt syfte. Tre av dem blockade han efter en tid, men det fjärde bestämde han träff med.
(Sista loggen)

När vi mötte honom hävdade han att han bestämt träff med en 20 åring och viftade med skärmen för att vi skulle se siffran 20. När man förstorar bilden ser man dock att det som han pekar på är ”20 cm” inte ”20 år.

När vi till slut lyckades få honom att erkänna att han sexchattar med barn så försvarade han sig med att han blockar dem. Och det stämmer förvisso i tre av våra fyra fall. Men likväl dök han upp på platsen för att träffa det fjärde barnet.

Efter konfrontationen skrev han och var lite missnöjd.
Då trodde han att han skulle kunna hota sig från att bli publicerad.

 

 

 

 

6 thoughts on “Kincaid (Napp #457) Stockholm

  1. Äckel pedofil och helt IQ-befriad. ”Jag har blockat, jag har blockat, jag har blockat”. Tack Dumpen ❤️. Jag har er t-shirt och hoodie. Har en 11-årig dotter som sportar och jag har på mig tröjorna väldigt ofta där det är mycket folk.

  2. Vissa hotar, vissa bönar och ber, vissa ger upp, accepterar och söker hjälp (även om de tyvärr är få). Är du en riktig karl för din hatt gör du det sistnämnda. En 14-åring är en tonåring men också ett barn. Det ligger inte i ett barns intresse att sexchatta med en vuxen man, få kukbilder och förmås skicka nakenbilder på sig själv. Det ligger inte i ett barns intresse att träffa en vuxen man via en chat och ha sex. Det är våldtäkt hur du än försöker vända och vrida på det. Ett barn behöver kärlek och trygghet. Våldtäkt är inget av det!

  3. Det är olustigt, eller korrigerar mig, det är avskyvärt, inte ens det ordet räcker till…
    Sedan när man tänker på att detta pågått i så många år, långt innan dumpen började.
    Ännu hemskare blir det när det som avslöjas här inte ens är en promille av de som utnyttjar barn utan att åka dit.
    Jag är säker på att det finns i alla samhällsklasser, överallt i samhället.
    Det finns ingenting som kommer att stoppa det, förr handlade det om fula gubbar. Barn kunde se att de var perversa.
    Nu med internet har det exploderat.
    Sanningen är att många, många män har ett skevt tändningsmönster.
    Sverige är på många vis ett bra land, men under ytan simmar gäddorna.

  4. Att ringa för att hota efter en konfrontation är… lågt. Ett ganska 0-att loser-koncept, enligt mig.

  5. Till vuxna som raggar fjortisar: Har du haft ångest? varit deppig? sömnproblem? Vill du orsaka att ett livsglatt, lyckligt ovetande barn får uppleva det 100 ggr värre än din upplevelse i resten av livet? Att hen får stora sömnproblem, utvecklar post traumatisk stress, konstant självtvivel, äcklas av sin kropp, slutar lita på människor, social fobi, förlorar förmågan att bygga sunda relationer, blir helt ensam och isolerad, skolgången och framtidsdrömmar förstörs, hela den lyckliga familjen förstörs, börjar skada sig för att döva den överväldigande ångesten, ätstörningar, depression, uppgivenhet, dövar sig med droger, straffar sig med att fortsätta bli utnyttjad, självmordsförsök och självmord. Är det värt att orsaka allt det bara för en stunds sexuell njutning för din skull? Lyssna på hjärtat och inte på snoppen.

  6. Följande gäller inom tätort: Hundar måste ha koppel och apor får inte rusa omkring fritt. Att hysa höns kräver tillstånd. Tydligen kan en predator obehindrat vandra omkring på gatorna. Inte så… men jag menar vad f-n. Lagstiftningen måste uppgraderas, enligt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *