Sponsorer

Här har vi en extralärare med utökat intresse för barn. Intresset var så omfattande att han gärna inkluderar dem i sin fritid och sexualitet.
Vi dök upp när han hade bestämt träff med en fiktiv fjortonåring, men pratglad var han inte så det blev en liten gäddpromenad.

 

15 thoughts on “Extralärare (Napp #456) Uppsala

  1. det var inga tveksamheter där inte , han stannar inte ens upp o tänker men du måste bli 15 först o upprepar du är 14 själv . känns ju otroligt läskigt att såna här jobbar med barn . vilket svek det måste kännas som för både familj o kollegor . bra fångat !

  2. Tack för att ni gör det ni gör. Hoppas aldrig han får jobba med/nära barn igen.

  3. Värst vad många det varit på sistone, som bara bemöter konfrontationen med tystnad…

    1. Finns inget bra försvar, det är möjligt att gäddorna börjar inse det åtminstone

  4. Förstår liksom inte varför en kille som ser bra ut och helt säkert kan träffa en tjej i sin egen ålder, vill ha en tjej som är 14. Han verkar ju ändå snäll när man ser det han skriver i loggarna, men inget omdöme eller konsekventtänk. Iofs så är det ingen av alla dessa gäddor som har det…
    Tack för att ni ser till att barn slipper bli våldtagna!

    1. Har man en sexuell dragning till barn så spelar det ingen roll om dessa ser bra eller dåliga ut, de föredrar helt enkelt yngre och går igång på det.

      Alltså dessa äcklen snackar inget annat än om sex, bara om tusen olika sätt att vilja förgripa sig på barn. Barnet påpekar hur pirrigt det blev, och han erkänner att han också blev det, pirrig över tanken att våldta ett litet barn…

    2. Förstår f.ö inte hur du kan tycka att det han skriver är snällt när hans enda syfte och mål är att grooma och våldta ett barn.

    3. De söker efter sex med barn och tonåringar framför allt för att de har den här sexuella störningen. Det är smått de vill ha helt enkelt. Inte vuxna. Och det oavsett hur de ser ut. Det finns flera orsaker och förklaringar till detta beteende och varför det blivit så för dessa män men framför allt är det för att de har en sexuell parafili som riktar sig till barn och tonåringar.

    4. Vill också tillägga att den vanligaste groomingtaktiken är just att vara trevlig, mysig, charmig, smickrande och rolig så att de vinner barnets förtroende. Manipulera barnet till att känna en falsk trygghet så chansen att få sluka det med hull och hår ökar. Få är sadistiska och hotfulla (där #454 är ett skolexempel).

  5. Jag hoppas verkligen att alla skolor som han jobbar i ser detta. Det är sååå sjukt och jag är så orolig för mina barns skull ! Det måste ske en lagändring nu så dessa svin hamnar bakom lås och bom.

  6. – Här blev det lite fel. Tror han kanske att han fortfarande är 14 år gammal och att han äntligen hittat en söt jämnårig presumtiv flickvän.

  7. Tillägg: Hursomhelst tycker jag att han, i konfrontation, beter sig som en 14-årig liten gosse som ”lånat” pengar av mamma.

  8. Napp nr 456!!!….hur många napp behövs för att beslutsfattare ska reagera och faktiskt göra något konkret???? Detta är på riktigt heeelt sinnessjukt 🫣🤬…Heder o respekt till P o S (o naturligtvis ALLA andra som lägger tid o kraft ideellt så alla dessa kräk kan synliggöras)…Tur o mkt Bra att Ni orkar 🙏❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *