Sponsorer

Förra gången Stefan publicerades på nätet var i samband med en grov våldtäkt mot en 19-årig tjej.
Våldtäkten var mycket brutal. Sedan dess har Stefan hunnit byta efternamn och nu riktar han även in sig mot yngre.

https://kriminellt.org/2023/09/12/stefan-driankov-stockholm-kriminellt/

Dom: B9681-11

När vi mötte Stefan skulle han träffa en fjortonåring som var på rymmen hemifrån. Vårt fiktiva barn skulle betala för mat på Donken med en avsugning på toaletten och för en övernattning skulle hon betala med sin kropp. Nu blev det inte riktigt som Stefan tänkte sig. Istället blev det en ganska tyst promenad genom Fältöversten i Stockholm.

Kom igen politiker, ni kan väl ändå inte mena att barn först ska utsättas för detta innan polisen ska kunna agera?

 

 

39 thoughts on “Rovdrift på barn (Napp #454) Stockholm

  1. Vilket stolpskott. Bara gud skriver historia? Ja om gud finns lär inte du träffa hen men däremot en trappa ner och brinna i all evighet passar bättre till ett pedofil äckel som du….

  2. Obehaglig individ. Han kommer inte att sluta förrän han sitter bakom lås och bom.

  3. Vilken patetisk stackare, säger inte ett ljud under konfrontation men ska spela tuff genom att fortsätta svara i chatten. Hoppas denna tjackpundare åker dit riktigt ordentligt.

  4. Ni är så förbaskat MODIGA OCH BRA läs BÄST!
    Jag satt och var livrädd att han skulle ”snetända”💣💥 💥 Tycker han ser farlig ut! Du måste ha haft HÖGT adrenalinpåslag där Sara! Ja hela teamet väl! Ni är FANTASTISKA! ❤❤

  5. Vilket kvinnoförakt. Vilka aggressioner. Vill inte ens tänka på vad han skulle göra med en kvinna/flicka 🙁 denne man är riktigt, riktigt farlig. Han borde aldrig släppts ut.

  6. Han har enligt vad han själv skriver flera kontakter med flickor. Åldrar framkommer dock inte. Tidigare dömd för sexualbrott. Fortfarande aktiv i sin brottsliga gärning. Polisen skulle nog behöva hålla lite koll på denna individ.

  7. ”Lättklädda flickor och kokain i mängder”
    Uppger att han jobbar inom polisen fast inte som vanlig polis.
    En person som förekommer i belastningsregistret får aldrig något jobb inom polisen.
    Noterar också att han gillar att skryta om sina rikedomar.
    Vill bara påpeka det att förmögna Östermalmsbor sedan generationer tillbaka skryter ALDRIG om sina pengar. Det hör till etiketten att aldrig göra det. Det är bara de nyrika som håller på så där. 😉

  8. Jag som hoppades att han skulle råka trilla och ramla i rulltrappan. Men får hoppas på karma på annat vis. (Jag uppmuntrar INTE till våld.) En riktigt sjuk och vidrig typ! Heja Sara och Patrik och alla ni andra bakom dumpen.se ! Ni har garanterat räddat livet på mång barn från dessa monster.

  9. vilken dryg jävel , otroligt otrevlig mot barn med . hoppas livet blir lite svårare för han nu . åter en som är helt fixerad vid att nedvärdera barn men vill använda dom . han var inte så pratsam , frågan är varför han sätter pris på folks huvud om han nu inte gjort nåt fel . bra fångat !

  10. Mycket snack om börd, påstådda fjädrar, lånta fjädrar, Östermalm/Narvavägen… Men inte bor han där inte.
    Jag önskar honom ond bråd gikt och evigt nageltrång 😡

  11. Underbar fångst, hoppas han få skämmas länge och att folk känner igen honom. Vidrig lögnare dessutom.

  12. Obehagligt att gäddorna tror att dom ör fredade för att dom är ”östermalmsgäddor” vad händer där egentligen 💔

  13. Jäklar vilken attityd han hade i chatten och rejält avundsjuk på den fiktiva 14 åringen, snackar om vart hon ska bo i framtiden och hur hon inte kommer ha råd att bo i Östermalm.

    Snacka om att försöka klanka ner på andra när han själv är dömd för vådltäkt och söker småglin att ”mästra” över online..

    ”Du har bara sugit en kuk”
    Tjejen är 14, väx upp ”mannen”

  14. Anser att han utsätter er för förtäckt olaga hot. Hotar om en brottslig gärning med kommentarerna: Nu vet vi vilka ni är. Nu kommer pris på era huvuden.
    Tycker ni ska göra en polisanmälan.

    1. Precis polisanmäl . Bevisen är ju skrivna av honom själv svart på vitt, smart …
      Tur Patrik är med. Stor o stark. Den här ser ju farlig ut. Verkar inte kry. Otäck. O sen ge sig på de som är mycket mindre än han själv. Dessutom småflickor😣 Usch.

  15. Det är något allvarligt fel på Sverige när sådana farliga monster får gå fria på våra gator. 4 år fängelse,och i verkligheten blir det bara 2 år och 8 månader. Sen är det ju också tiden i häktet som ska dras av. Sveriges rättsväsende är sjukt,MYCKET sjukt.

    1. Håller med. Straff bör främst beakta brottsoffrets rätt till upprättelse och skydd istället för gärningsmannens lidande i fängelset.

  16. Narcissist?!
    Men nu tror jag illern Sara får ta och släppa fram sin arbetskollega Patrik nästa gång det är en sådan här gädda dom ska ta!! Mindre risk han blir nedslagen i backen av ett sånt här påtänt äckel med en kvinnosyn på -3000!! Du måste vara rädd om dej Sara!!

    Alltså Sara och Patrik med co, tusen kramar till Er! För allt jobb ni lägger ner, för alla svin ni tvingas konfrontera, för alla resor ni gör, för alla känslor ni får hantera OCH för alla barn ni räddar❣️

    OCH någon från regeringen läser garanterat här på den viktigaste sidan vi har! VARFÖR GÖR NI INGET ÅT LAGARNA ?????????

    1. Värre än narcissist. Att hålla på skryta och försöka shamea ett barn på det där omogna viset, så sjukligt avundsjuk på var hon bor, eventuellt gå in i butiken för att han letar efter en kniv där att stjäla och använda och senare hota för att han blivit avslöjad, det är psykopatbeteende.

  17. Modig nog att vara dryg och spydig mot en högstadietjej och att framföra hot till S/P via chatten, uppenbarligen en farlig person (på ett ocoolt sätt) med sjuk kvinnosyn – men väl konfronterad oförmögen att göra något, ens försöka säga något till sitt försvar eller äga sitt problem. ”Jag skulle bajsa”, det var det bästa han kom på. Stor i orden, liten på jorden. Tack för ert fantastiska jobb alla dumpare, swishar en peng.

  18. Han är ju psykiskt sjuk? Han måste känna sig så himla liten inombords som har behovet av att trycka ner kvinnor och barn på det viset. Otroligt sorglig människa.. måste vara en daglig plåga att leva med sig själv när man är så där. Lycka till

  19. Det här är en riktigt farlig pedofil, men också en ovanligt korkad. Han har en väldigt låg förmåga till att tänka.

    Han nämner åtminstone inledningsvis till barnet i chatten, att de inte får ha sex innan hon är 15, eftersom att han då kan få 2-4 år. Han har inga tankar om att hans sexchattande där han beskriver barnvåldtäkter, också är ett brott. Brottet heter ”sexuellt ofredande mot barn”. Han har också fel angående påföljden. Begår man endast en våldtäkt mot ett barn, och som inte är en grov våldtäkt, då döms man till 3-6 års fängelse. Alla sexualbrotts fängelsevistelser som påföljd, har förlängts. Hans snack om 15-årsgränsen verkar dock enbart ha haft syftet att fiska om barnet skulle avslöja en eventuell barnvåldtäkt till andra.

    Jag har läst hela domen. Det är sorglig att läsa om vad han utsatte en ung 19-åring för när han var i 30-årsåldern. Även på den tiden sökte han efter trasiga människor och hittade en som vid tillfället led av ätstörningar. I rätten påstod han att han hade försökt hjälpa henne med ätstörningen, trots att polisen fann att han hade köpt bantningspiller till henne. Han var väldigt kontrollerande. Han verkar bland annat ha kontrollerat henne genom att förlänga hennes svårigheter med ätstörningen. Han ville även hela tiden veta var hon befann sig och vem hon var med.

    De hade haft en sexuell relation, men en kväll när de hade bråkat på krogen och det var ett definitivt uppbrott från kvinnans sida, då försöker han kontrollera henne en sista gång genom att han stjäl hennes jacka för att sen åka hem till sig, samtidigt som han skriver sms till henne om att hon måste åka till honom för annars kommer han att förstöra hennes liv genom att skicka porrbilder på henne till hela hennes kontaktlista. Han skriver även att han kommer att skratta om han får reda på att hon har tagit livet av sig.

    Tänk om han får tillfälle att utöva den här typen av påtryckningar på ett barn. Han säger i chatten att han har haft sex med en 15-åring i närtid. Det finns därmed en möjlighet att att han redan har utsatt ett barn för något sådant.

    Kvinnan åker hem till mannen, där blir hon strypt av honom tills att hon förlorar medvetandet ett 15-tal gånger. Våldtäktsmannen är nämligen som han själv säger ”fascinerad av andnöd”, något som han har velat inkorporera i deras sexliv tidigare utan tillåtelse av kvinnan.

    Kvinnan lyckas fly in i badrummet och låsa dörren. Hon pratar med en vän, som kontaktar kvinnans mamma, som i sin tur kontaktar polisen. Kvinnan startar en inspelning av vad mannen som är utanför dörren säger. Han hotar henne bland annat med att säga att han ”hittade något blänkande i köket som han vill visa henne.” En kniv. Han påstår i rätten att han syftade på ett smycke, vilket framstår som orimligt i samband med allt annat som han säger på inspelningen. Ofattbart korkad.

    Med lite förkortning av skeendena, han får till slut tag i kvinnan. Han lägger kniven mot hennes hals och säger åt henne att ta av sig kläderna, och sen våldtar han henne i vardagsrummet samtidigt som han han placerat kniven mot hennes hals under hela förloppet. Sen tar han henne till sovrummet och fortsätter våldta henne, hela tiden med kniven placerad mot hennes hals. Han stoppar även knivskaftet in i hennes vagina. Till slut knackar polisen på dörren och hon springer dit och öppnar dörren.

    Polisen hittar kniven i sängen.

    Våldtäktsmannapedofilens förklaring till varför kniven är i sängen är att han tidigare har skärt upp en kebab i sängen. Polisen frågar honom om han har diskat kniven varvid han svarar att han inte har gjort det. Polisen finner noll rester av mat på kniven, enbart kvinnans sekret. När de presenterar för honom att hans beskrivning inte stämmer överens med bevisningen eftersom att det inte fanns några matrester på kniven, då ändrar han sig och berättar att han torkat av sig kniven på sin byxa. Vilken korkad förändring av sin beskrivning. Vem torkar av sig matrester från en kniv på sina byxor? Det skulle fortfarande ha funnits små spår av matrester, så även det nya svaret stämde inte överens med bevisningen.

    På frågan om hur kvinnans sekret har hamnat på kniven, då säger han att han fingrat henne och att han sen tagit i kniven när han skulle skära upp sin kebab, och att det är anledningen till varför kniven hade sekret. Det är en omöjlighet enligt polisen på grund av mängden sekret på knivskaftet, plus att han inte har skärt upp någon kebab eftersom att det inte fanns matrester på kniven, så han kan knappast ha hållit i den av en sådan anledning. Inte ens dumfans efterkonstruktioner stämmer överens med bevisningen. Sen kan man ju fråga sig, en kebab brukar ju komma packad och klart i ett pitabröd färdigt att äta. Vad finns det att skära upp i en sån? Vilken nolla.

    Använder man en kniv mot någons hals i samband med en våldtäkt då har man begått en grov våldtäkt. Mannen erkänner inledningsvis att han har använt kniven mot hennes hals i hela 2 stycken skilda förhör. När han sen har förstått att våldtäkten är grov på grund av kniven, då ändrar han sin historia och säger att han inte använt någon kniv mot hennes hals och att han måste ha blandat ihop tillfällena. På frågan om de har använt en kniv i samband med sex tidigare, då säger han att de aldrig har haft det. Haha! Han påstår därmed att han har blandat ihop tillfällen som enligt honom själv aldrig har hänt. Han är ofattbart dum i huvudet.

    Det fanns mycket bevisning angående kvinnans agerande som stryker våldtäkten som han borde ha kunnat förutse, så det är helt ofattbart att han valde att utföra den. Enbart en av dessa är följande. En granne hade vid ett helt annat tidigare tillfälle ringt polisen när de hade haft högljutt sex. Polisen kom till adressen. Båda två sa då till polisen att allt hade skett med bådas samtycke. När polisen knackade på under våldtäkten, då sprang kvinnan till dörren och öppnade trots att hon var halvt naken, och såg helt skärrad ut, var ledsen, och även apatisk, vilket var en stor skillnad mot första gången som polisen hade varit där, enligt polisernas egna beskrivning.

    Våldtäktsmannen är dessutom så korkad, så när han var på väg hem med den stulna jackan, då skrev han till en av kvinnans bekanta, ”har du lust att våldta xxx?”.

    Hör och häpna nu, om häpenheten inte är tillräcklig än så länge. Våldtäktsmannapedofilen trodde sig ha ett ess i rockärmen. För att inte åka dit för våldtäkten, så gick han in på sin dator och knopade ihop ett kontrakt angående sex. Ett kontrakt som inte var signerad av någon part. Vilken planet bor han på när han tror att man kan ingå kontrakt med vem som helst, enbart genom att vara i besittning av ett osignerat dokument? Skriva lite i en wordfil så äger man alla grannarnas hus…

    Våldtäktsmannen påstod givetvis att våldtäkten hade skett med samtycke. Vilket är orimligt att tro enbart på grund av de sms som han skickade till henne när han var på väg hem till sig den kvällen.

    Missförstå mig inte. Följande stycke handlar inte om att skuldbelägga, utan om utbildning så att ingen annan kvinna råkar ut för samma saker. Det är otroligt synd att hon åkte till honom. Det var bara en jacka, för 700 kr som han dessutom hade köpt. Det hade inte varit någon större förlust att inte längre ha den, dessutom hade hon kunnat gå dit i sällskap med en vän vid något annat tillfälle eller ansöka om handräckning av kronofogden. Angående hans hotelser om att skicka bilder, så hade kvinnan möjligtvis kunnat tala honom till rätta tillfälligtvis, men det finns inget som säger att han inte skulle ha kunnat skicka bilderna vid något annat tillfälle, så det var ingen bra anledning till att åka till honom. Om en man försöker locka hem en kvinna, genom otillbörliga metoder som att stjäla något, åk då inte hem till denna man. Det kan aldrig leda till något gott. Man kommer inte bli uppvaktad med rosor. Det finns en ondsint tanke bakom det otillbörliga lockandet, eller utpressandet i detta fall. Jag tror att våldtäkten var planerad. Det är lätt att vara klok framför en skärm, framförallt i nyktert tillstånd. De hade varit på krogen, så det var inga nyktra tankar bakom beslutet så det är förståeligt att hon åkte dit, och det är knappast något som rättfärdigar en våldtäkt för att förtydliga.

    Vad ska man säga om chatten. Patetiskt som vanligt. En gammal gubbe som tror att barn vill se hans fula slitna gubbkropp. Det ser så larvigt ut när han spänner sin taniga lilla arm med obefintliga axelmuskler på bilden som han skickat, samtidigt som man ser konturerna från hans tjocka ölmage. Det finns inte många vuxna som går igång på den kroppen. Inget av det kommer han att kunna förbättra på något gym framöver. Pedofiler är inte populära bland grabbarna på gym. Han kommer helt klart att få stryk om han någonsin vågar sig dit.

    Det är tydligt att han har ansträngt sig med att se yngre ut med sin klädsel under konfrontationen. Han har ansträngt sig till en grad att det ser löjligt ut. Ser ut som att han har kikat noggrant i barnens HM-katalog. Kläder och accessoarer som en 12-åring.

    Vilket löjligt efternamn han valde. Coprinius är en svamp. Nästa gång som han byter namn då kommer man att kunna se namnbytet på mrkoll.se. De visar nämligen tidigare efternamn, så nu är det kört på den fronten.

    Peddo sök vård! Det finns dokumenterat i allmän handling att du är en våldtäktsman. Nu vet dessutom alla människor i hela Sverige att du även är en pedofil.

  20. Den här pedofilen är riktigt skrämmande farlig!!!
    (Borttaget av moderator)
    Ni är helt fantastiska som gör ett sånt strålande jobb till att leta upp dessa vidriga pedofiler.
    Ni borde få hedersmedalj för det stora jobb ni gör.

  21. Vilken sjuk människa. Inte nog med att han är villig att våldta ett barn. Han känns även otroligt farlig för allmänheten. Hade själv inte velat möta denna person någonsin. Tack för att ni finns och förde fram honom till ljuset. Hoppa att han söker hjälp för sitt sjuka beteende

  22. Ni är så fullkomligt obetalbara Sara och Patrik! Så modiga! Beundrar er otroligt mycket för det ni gör för barnen i vårt samhälle. Hoppas ni gör polisanmälan för det hot detta vidriga as uttalade mot er. Han borde låsas in på livstid för han verkar oförbätterlig. Obegripligt att lagarna är så usla.

  23. Jag hoppas innerligt att polisen inte släpper han ur sikte och att han hamnar på Rätts psyk innan något riktigt illa händer. Hans första agerande och nu detta, nästa gång kostar det någon livet. Grymt jobbat! Tur det finns såna som ni!

  24. Helt störd. Fattar inte hur han kan vistas ute på våra gator. Lås i och glöm denna sjuka varelse. Stor eloge till Sara o Patrik ❤️

  25. Vilken ynklig liten stackare. Här finns inga spärrar alls. Han är ju redan dömd för hemska saker och det lär tyvärr hända mer för frisk är han inte någonstans. Kunde jag skulle jag låsa in honom för evigt eller sätta honom i livslångt
    slavarbete, Något nyttigt borde han ju kunna göra med sin existens.

  26. Sara, när du vill zooma med kameran, då finns det ett enklare sätt än att ta två fingrar och göra en omvänd nyp-gest. Tryck istället på ”1 x” som finns inne i cirkel. Om du gör ett kort tryck på den, då byter den till en annan lins som är inzoomad. Trycker du på den och håller ner och sen svajpar utan att ha lyft fingret, då kan du även zooma in digitalt, samtidigt som den smidigt byter till en annan lins när det behövs.

    Det går snabbare och är mer kontrollerat.

  27. Grattis till denna fångst, denna våldtäktsman är säkert stolt att hamna på ”hall of shame” – välförtjänt och bra att denna ynkliga ”man” visas upp i ljuset för allmänheten.
    Hur mycket koll har polisen på dessa f.d. grova förbrytare? Självklart borde det vara ett brott att söka efter barn i sexuellt syfte, lagen måste ändras så att barn blir SKYDDSOBJEKT på riktigt,

  28. Tja. Riktig fegis. En kall typ. Hoppas han går in å läser komentarer om sig å fattar att han behöver vård- lånvarig sådan. Han är ingen man i mina ögon.

  29. Utdrag ur en pedofilikers försvarstal 1:7 -Nej! Jag har inte gjort fel. Det var ju Dumpen som fick mig att göra detta.

  30. En riktigt svag ”man”, livsfarlig med det lilla sköra psyket han besitter, som vill dominera och psyka småtjejer för att känna sig viktig och manlig.
    Stackars hans föräldrar och släkt som har en sån hemsk människa. Skönt för dem att han bytt namn kan man tänka.
    Polisen – vad gör ni åt detta?
    Vad modiga ni är, Sara och Patrik. All respekt.

  31. Både kock och (en ovanlig sorts) polis, minsann. Jag tror inte att den här gäddan har vad som krävs intelligensmässigt för endera yrket, faktiskt. När det gäller förmågan att lura, manipulera och utnyttja unga kvinnor i utsatta situationer så är det precis tvärtom. DET kan han, det lilla äcklet! Riktigt otrevlig och obehaglig typ, och med stor sannolikhet även farlig för barn. Han är redan dömd en gång, förvisso var brottsoffret över 18 den gången.
    Jag har sagt detta förut, och kommer med stor sannolikhet att säga det fler gånger…. Rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning för pedofiler vore väldigt bra. I synnerhet i det här fallet. För har man den grandiosa självuppfattningen som han visar prov på, då är det väl troligt att det är något som verkligen inte stämmer i huvudet. Psykopat, kanske? Även om det bara är en spekulation, såklart.
    Bra fångat, Dumpen! 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *