Sponsorer

Lars sökte inte knäppgökar, han sökte barn.
När han hittade vad han trodde att han sökte efter gick han loss och utmålade sig själv som sexmästare. Med 40 års knullande i bagaget skulle han visa sina färdigheter på vårt fiktiva barn.

Han gick in i butiken för att köpa lite smörjmedel, en påse gott och blandat till barnet han snart skulle träffa. Istället för ett barn så dök vi upp.

Under åtta minuter gick Lars igenom ett sammelsurium av lögner. Han nekade till sitt namn, vilken bil han kör och han hade absolut inte sexchattat med något barn. Än mindre bestämt träff med någon. Efter åtta minuter havererade fasaden och försvaret gick då över i att han inte hade träffat någon.

24 thoughts on “Maraton i lögner (Napp #452) Kramfors/Umeå

  1. ynklig ursäkt till människa dominant känns som det är lite ofta just dominanta söker barn . är väl kanske det enda dom känner att dom kan bestämma över . så sjukt egoistisk på alla sätta ska straffa krav att barnet inte får ligga med andra så han kan ha sex utan kondom för han vill inte riskera skilsmässa … så fruktansvärt mycket snett i tankarna där . lyckligt gift med en underbarn kvinna , hur kan man göra så då mot en människa man tycker är underbar . lider med familjen . han hade tur att det var dumpen som kom !

  2. Som Bert Karlsson politiker skivbolagsdirektör en gång sa: tro inte att folk är dumma !…. De är mer än så … urkorkade.

    Att tro att det svammelresonemanget skulle kunna rädda honom ?! Tillåt mig skratta. Svar som från en 4 åring med handen i kakburken.

    Största största elogen till er makalöst bra intelligenta konfrontation. Helt klockrent. Ni har utvecklats enormt från de första konsultationerna där det mest var aggressivt. Här är det med lugn fakta intelligens .., vilket gör att ingen slug gädda smiter utan med någon heder i behåll. För det skall de inte ha.
    Jordens avskum. Hoppas fallet blir högt. Blir intressant att höra vad barn och fru arbetsgivare tycker om äcklet.. som dessutom ljuget. Ingen man kan lita på alls..!! …men det visste vi ju redan .

  3. Undrar om han ska skratta sig igenom samtalet med frugan och jobbet? Fy för alla dessa snedvridna pedofiler🤮

  4. Jag har aldrig gjort något men att prata med barn om sex är att göra för mycket…. Det är sjukt och skadligt. Blir så trött på dessa män!!!!!!!!!!!!Å kvinnor med. De skadar enormt våra barn och vårt samhälle.

  5. Så imponerad av hur ni konfronterade denna undanglidande och (kanske) skamsna gädda. Som två kloka åklagare skruvar ni in honom i ett hörn där han inte kan komma undan. Makalöst duktiga är ni! Tack för att ni orkar fortsätta. ❤️

  6. Skäms på dej gubbe, skaffa dej en spegel och en smula självinsikt.
    Nu är du väl stolt när din underbara fru, dina barn, vänner och kollegor läster dina loggar om hur du önskar våldta barn. Hoppas att du blir väldigt väldigt ensam

  7. Tack för ert stora engagemang, enorma driv och djärva mod.
    För att ni banar väg för ett rättssamhälle som MÅSTE börja ta barnens talan. För ett samhälle där varenda unge ska kunna somna tryggt utan att vakna till dickpics & ångest. Där pedofiler inte hör hemma…

    Återigen tack!
    /mamma & polis

  8. Vad hemskt! Han fått sin identitet kapad. Han har ”aldrig rört ett barn”. Jobbigt läge. Stackars barn och stackars hans fru. Han kanske drabbats av buggen i Crowded Strike.

  9. Ge fan i andras barn om du inte är okej med att gubbar förgriper sig på dina egna barn och barnbarn, gubbe! Hade detta varit ett riktigt barn som dykt upp på din bokade övergrepps-träff så hade du skadat en hel familj, både (det uppenbart destruktiva) barnet och dess föräldrar som hade velat (Borttaget av moderator)….

  10. Vilken sansad och ren förklaring ni gav honom i slutet, mest Sara. Det verkade som att han började lyssna då. 👏

  11. -Varje gång en ny konfrontation dyker upp här tänker jag: undrar hur många barnarövare det finns där ute? Hursomhelst, bra jobbat Dumpen!

  12. Skönt att höra Patrik, att du fortfarande har rivet och klöset. Fortsätt med det! Sätt åt dom där mupparna och låt dom inte försöka tala sig ur något.
    Outtröttligt arbete från er två. Så oerhört imponerad och tacksam. Fortsätt kämpa! Stöd-swishar på en gång!

  13. Dum dummare dummaste vet inte på vilken nivå denna gädda är.
    Ljuger tills han inser att nu är det kört efter att alla bevis lagts fram
    om hans chattande. (Borttaget av moderator) Alla barn har samma
    värde och ska kunna växa upp tryggt.
    Tack tack ni är det bästa dumpen.

  14. Det finns så många offer i detta, förutom alla dessa stackars barn, o det är alla anhöriga till dessa vidriga pedofiler som får sina liv förstörda av detta då dom varit helt ovetandes om vad deras partner pysslat med. Det måste vara en fruktansvärd chock att få uppslängt i ansiktet att ens partner är pedofil o jagar småflickor på nätet. Försök förstå det äcklet o skammen man då känner. Jag kan inte. Jag är ute på DUMPEN flera gr i vecka o tittar o skulle jag se min man sitta o runka o slänga upp en massa kukbilder till en 12 åring, jag skulle fan få fnatt.

    Shoutout till er Sara o Patrik, ni är helt fantastiska i ert jobb <3 <3

  15. Påsen med ”gott och blandat” var tänkt för det tilltänkta offret, detta verkar gå på rutin och man undrar hur många gånger den här mannen stämt träff med småflickor, det är uppenbarligen inte första gången det begriper vem som helst.
    Ni som träffat honom och är minderåriga, dvs under 15, anmäl äcklet! BARN ÄR SKYDDSOBJEKT….viktigt att komma ihåg.

  16. Hade en dialog med en twittrare tidigare vilken föranleder mig att nu säga:

    För er som är så feluppfostrade, gränslösa, avtrubbade, traumatiserade eller själva har ett riskbeteende: Lars är en klassisk groomer. Läser du in annat i dialogen eller konfrontationen behöver du hjälp.

    Han dyker sen, till och med, upp utrustad med godispåse och lotion. Det kan inte bli mer klassisk ful gubbe än så!

  17. Det är lätt att vara efterklok och ångra sig ,skratta bort det han gjort.
    Undrar om frun skrattar när Sara ringer och går igenom chatten
    Med henne, och frun får berätta för barnen vad deras far har sysslat med ,
    Livet blir inte det samma för den ynkliga lila gubben framöver,
    Tur att ni finns för barnen tack dumpens medarbetare

  18. Att skratta som han gör är ett starkt tecken på att han är narcissist. Allt för att förlöjliga situationen och återta kontroll. Även för att manipulera för att få en känsla av makt i en maktlös situation där alla hans mörkaste synder synas.

    Att han är narcissist tyder på alla lögner och den gras av manipulation han för med.

    Fan, Dumpen gör att man nästan kan gå från hobbypsykolog till att bli en psykolog professionellt efter att ha följt er några år och får se de värsta av de värsta av manipulatörerna.

  19. Fortsättning av mitt tidigare inlägg: Även oskyldiga kan bete sig på samma sätt förvisso, just för att situationen blir så pass absurd. Dessa skulle däremot vilja reda ut situationen till 100% och gå till polisen, även för att man har bevisen på sin sida, oskyldig dvs? Kan enkelt tas reda på genom ens mobil.

    För vem vill egentligen hamna på Dumpen om man verkligen inte har gjort något?

  20. Om han haft 60-80 kvinnor och är gift men aldrig varit otrogen, hur har han hunnit med det då? Kanske ofta på swingerklubbar?
    Hur kan man tro om man är i den åldern han är att unga tjejer rakt av ställer upp? Karln är inte bara ett svin han måste vara korkad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *