Sponsorer

Mats-Elvis har varit med väldigt länge. Många av våra fiskare har varit i kontakt med honom, men det har aldrig blivit av att vi lagt tid på att dra upp honom.

Nu tröttnade vi dock på Mats-Elvis eviga chattrunkande och bestämde en träff med honom.
Huruvida han letar upp andra hobbies än att kontakta barn i sexuellt syfte återstår dock att se.

 

18 thoughts on “Mats-Elvis (Napp #451) Söderhamn

  1. Men hur kan han tro att ett barn skulle tända på honom och vilja ha sex..
    En riktig äcklig groda är vad han är…
    Usch

    1. Jag är övertygad om att han inte spelar dum, han är korkad helt enkelt. Att han gladeligen sitter och skrollar igenom sina kontakter på KIK på Saras begäran säger ju allt om hans IQ. Men bra att puckot gjorde det.

      1. Jag, för min del, ser hur bra han är på att kommunicera i chatten, och hur han vid konfrontationen sen plötsligt ”inte hänger med”, börjar tala om annat, ”som om” han inte förstår.
        Han är inte den vassaste kniven i lådan, helt klart, men ändå manipulativ. Har en släkting som kör exakt den stilen, som inte heller är särskilt bright, som spelar ännu dummare när hon blir ställd mot väggen.
        Sen sitter han tålmodigt och väntar medan Sara och Patrik pratar på, för han är gammal, har varit med länge, och vet av erfarenhet att det är bästa strategin. Allt han behöver göra är att ömsom hålla käft och ömsom inte verka förstå, så slipper han ur situationen ganska snart. Han har gjort det där förr.

  2. Skrämmande att det går gubbar som seriöst tror att unga flickor skulle tända på dom. Denna speciellt skickar bilder som är så fula att man kan tro att han lagt ett filter från Snapchat på sig.
    Dumpen, ni är så värdefulla och jag är så tacksam över att ni orkar 💞Tack

  3. Vad fick äckel gubben att tro att en tjej skulle vara intresserad av honom? Usch 😡

  4. Skulle vara intressant att se om det är några damer som suktar efter yngre killar i 13-14 års åldern. Majoriteten är väl män, men det är ju lika olagligt som kvinna att försöka förföra en 13-14 årig kille, men jag kan tänka mig att det kan vara betydligt lättare för dom än männen. Predatorer kommer alltid att finnas, men ni gör ett bra jobb med att minska dom.

    1. Här har du en rapport om: ”Barn utsatta för sexuella övergrepp
      av en kvinnlig förövare” från ECPAT.
      https://ecpat.se/wp-content/uploads/2021/04/Forskningsrapport_ECPAT_Barn-utsatta-av-kvinnliga-fo%CC%88ro%CC%88vare_2019_webb.pdf
      Enligt dem är kvinnliga förövare:
      – färre än de manliga
      – orsakar samma eller liknande skador som de manliga förövarna
      – tänker lika de manliga förövarna, utom att de inte tror sig ”ha rättighet” att få utlopp för sina ”behov”. Det är det bara männen som tror.

  5. Stackars Patrik och Sara. Måste kännas hopplöst att efter denna konfrontation lämna denna vilsne pedofilen de lagt ner tid på. Inget, absolut inget gick in i hans hjärna. Man ska inte döma folk efter utseende, men han skickar bilder på sig själv utan minsta självinsikt. Han var så nollställd att jag inte ens blev förbannad när jag såg videon vilket är första gången. Kan då tillägga att jag sett samtliga videos i Hall of shame. Tack Patrik och Sara med kollegor för ert fantastiska arbete, ni är beundransvärda.

  6. Tror han på riktigt, att en ung flicka, ska tända på HONOM?!
    Snacka om dålig självinsikt…

  7. Troligen är det svårt för Mats att väcka intresse hos välmående småtjejer utan intellektuella funktionshinder.
    Men efter många år i psykiatrisk verksamhet och inom LSS försäkrar jag att han kan bli en tänkbar date för tjejen med självskadebeteende (”han är äcklig men det är rätt åt mig”) , barnet som dövar psykisk smärta med alkohol/droger men saknar pengar (”gubbfan betalar ju”), flickan med begränsad intellektuell förmåga (”han är snäll och rolig och han tycker jag är fin”).

    Sen finns förstås också barn som tanklöst har skickat en vågad bild och.därför kan utpressas.

    Redan när ni publicerade den här gubben (som förresten spelar korkad men är vältalig i chatten) visste jag att det skulle gnällas och kritiseras.
    Som vanligt glöms de utsatta barnen bort och all missriktad empati går till den förhoppningsfulla clownen som ivrigt väntar på ett barn men blir blåst på konfekten.
    Ni fattar inte hur bra ni är, kära Dumpen. ❤️

  8. Men herrejävlar 🙄man blir mörkrädd tanken på dessa charmerande gubbar😳 Stackars barn som blir offer på dessa idioter. Patrick och Sara är suveräna jägare. Önskar er fin gäddsäsong 💟 Ni är bäst.

  9. Man skall ju inte skratta i dessa vidriga sammanhang. Men jag måste erkänna att jag inte kunde hålla mig när han efter att ha skickat sin bild där han mest liknar en överviktig padda ställer frågan till en 14-årig tjej, ”Blev du kåt”. Men herregud! Hur fungerar det i deras hjärnor, jag förstår verkligen inte!

  10. Det kan ju finnas nån sjuk jävel som tänder på gubbslem med chipstuttar och underbett. Men att det skulle attrehera en 14åring!! Större chans att Tintin var den 1a på månen.

  11. Tack Patrik och Sara för ert otroliga engagemang och ert verkligen behövliga agerande, ni är fantastiska och så jäkla behövda i denna överväldigande värld av sjuklighet. Jag är otroligt tacksam för att ni gör det ni gör.. Rent krasst hade jag själv kunnat rada upp alla dessa äckliga människor och gjort processen kort med dem i deras leverne. Punkt!
    Men. Vet att vi lever i ett sociala media samhälle och alla ska och vill säga sin mening och tror att alla vill/orkar höra ”djupa” självklarheter, alla ni som kommenterar efter alla konfrontationer är i min mening helt överflödiga (nä jag behöver inte läsa det ni skriver, men det blir av bara farten). Kan förstå er frustration osv men känns bara som man kommenterar det uppenbara bland oss följare. De här människorna som konfronteras är sjuka människor, alla som följer Dumpen fattar felet med dem, vad är meningen med era kommentarer undrar jag?
    Första och sista inlägget från mig, tack för ordet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *