Sponsorer

Resan började i Oslo och hade sitt ursprung i en bestämd träff med en mamma och två barn på sju år. Chatten pågick en längre tid men Jan ville varken träffas i Norge eller Sverige.

Vår fiktiva pedofilmamma bodde i Polen med sina två barn och Jan skulle åka dit.

I chatten berättar han att han har sexuella erfarenheter med barn från 11 år och uppåt.

Han tog motorcykeln och körde ner till Karlskrona. Där satte han upp sitt tält på en campingplats för att vila. Inledningsvis var tanken att vi skulle konfrontera honom i samband med båtens avgång.

När vi åkte ut till campingplatsen för att hålla lite koll hade han slagit sig ner på en bänk i anslutning till områdets lekplats och slagit upp sitt tält intill. 

Med idel överförfriskade föräldrar och barns om lekte utan uppsikt blev situationen dock ohållbar och vi valde att konfrontera direkt.

 

16 thoughts on “Från Oslo till Gdansk (Napp #449) Karlskrona/Eiksmarka

  1. Obeskrivligt vidrigt, jag är glad att allt bara var fiktivt men den glädjen bleknar snabbt när jag inser att ingenting av detta egentligen ÄR fiktivt. Han finns på riktigt och i hans värld är han på väg att ge sig av på en minisemester för att förgripa sig på barn på det mest hemska sätt med dildos och pluggar. Vad i hans sjuka hjärna får honom att tro att barnen vill vara med om det, och att de ser fram emot att träffa honom? Jag fattar det inte. Spyr inombords.

  2. Heja Campingtjejen !! Bra att du slängde ut honom.
    Dessa jävla äckel som skadar barn . Vidriga människa!!!! Hoppas du får punktering och får gå hem till Norge. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

  3. Vedervärdigt att man kan tro att ett barn mår bra av och skulle uppskatta att bli pillat på och få saker uppkörda i underlivet… för att dessa sjuka pedofiler skall kunna utöva sin sexualitet. De förklarar Sitt sjuka snedvridna beteende på att barnen verkar vilja vara med… och varför är det så?? Jo för att barn alltid är lojala sina föräldrar hur illa de än behandlas. De vet om och accepterar den värld vi presenterar för dem.
    De ställer upp just för att de är barn som inte vet bättre.

    Så djävulskt sjukt att beröva en människa sin sexualitet. Så djävulskt att ta denna gåva från en växande individ genom att tränga sig på förgripa sig utnyttja för det är vad det handlar om för sin egen njutnings skull. Om inte det är djävulskt och sadistiskt vet jag inte.
    Dessa utsatta barn skall klandra sig själv och genomgå helvettes trauma när de börjar förstå vad de varit med om. De har fråntagits den allra finast gåvan sig själv sin sexualitet de skulle delat med den de själva valde när det var dax … när de blev 15-16-17 eller senare. Inte som 7 åring med en 60 år gammal äcklig sjuk gubbe som pillat kletat våldtagit….

    (Borttaget av moderator)

    1. Jag önskar att alla som passerar texten ovan stannar upp och läser igen och verkligen tar till sig och begrundar det som skrivs där. Det kan vara det förståndigaste och vettigaste och mest sanna jag sett någon skriva på länge.

  4. Vidrig gubbe.

    Men vilken härlig tjej som jobbar där på campingen! Underbart att höra hur hon portar honom 🙂

  5. Sara – Du är ju superbäst som vanligt… men campingtjejen går inte av för hackor hon heller!
    Tack hela Dumpen-teamet 🙂👍🏻🇸🇪♥️

  6. Bra jobbat Dumpen! Men varför ingen opixlad bild på aset så att folk fattar om han är i deras närhet?

  7. Han der er nok ikke en ”fiktiv” pedofil. Han vrir hele tiden chatten inn på hennes 2 barn, og det er de 2 barna han er interessert i, ikke moren. Han har bedrevet overgrep på en 11 åring i
    over ett år, det er nok ikke noen fantasi, men virkelighet. Det er merkelig at alle disse gjeddene ikke har noen planer om overgrep når de bli konfrontert av Dumpen, men chatloggene forteller sannheten. Kjempebra at Dumpen har begynt å se mot Norge, det er garantert masse gjedder å fange her. Takk for det flotte og verdifulle arbeidet dere gjør.

  8. Kan vara ett farligt läge. Tänk om han hade tittat ut ur tältöppningen med ett vapen i handen för att direkt attakera. Det kan slå slint i huvudet på en del personer när de blir pressade. Be gärna den konfronterade individen att ha händerna synliga. Fråga om de har vapen. Var rädda om er.

  9. Läskigt att han valde att campa precis vid barnen man hör ju dom så tydligt i bakgrunden lär knappast vara ett sammanträffande å är det de så är de läskigt ändå.

    Förstår inte den totala avsaknaden av empati låt säga att man har ett snedvridet mönster av att tända på barn då borde man väl ändå kunna tänka sig den skada man åsamkar barnen

    Pedofiler brukar ju argumentera att dom inte gör skada för barnen utan att barnen njuter men i vilken värld blir ett litet barn tänt på en gammal gubbe eller en full vuxen man.

    Om dom
    Fått välja hade dom på eget bevåg i tonåren eller som ung vuxen förlorat sin oskuld, sex är inte vackert när det är perverst och en en vuxen har total kontroll över barnet som inte ens förstår allting.

    Det är oförlåtligt om man förgripit sig på barn och jag hoppas att lagarna kommer bli mer hårda mot dom som fortsätter att utsätta våra barn

  10. Bra agerat av campingen och säga åt honom och packa ihop samt porta honom från att komma åter.
    Bra jobbat Sara Nilsson samt medhjälpare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *