Sponsorer

LordHumpit har 9 år på KIK. Ser man till loggen så har han troligtvis förkovrat sig både djupt och länge i ett sexuellt kicksökande som hunnit eskalera över alla gränser.

Vi stod en bra stund på håll och betraktade LordHumpit som parkerade och parkerade om för att få bästa uppsikt. Han ville nämligen se på håll när den fiktiva fjortonåring han bestämt träff med skulle anlända.
Sen kom vi och förstörde hans planer.

ANHÖRIGA VILL INTE BLI KONTAKTADE 

                               

22 thoughts on “LordHumpit (Napp #448) Nyköping

  1. Fan, dom haglar in nu som värsta myggsvärmen. Hur många äckel finns det där ute egentligen?

  2. Det där gick ju bra!
    Älskar att se hur de blir ertapprade med sina vidriga böjelser som exponeras för hela Sveriges befolkning.
    Tycker dock, i vanlig ordning, hemskt synd om hustrun och familjen..

  3. En feg skit som i loggen erkänner att han har våldtagit en 14 åring för ngr år sedan…

  4. Drar pkkortet för ett barn 🙈 om jag måste va pk låtsas jag gilla vuxna ???? Iq lägre än 14 åring.

  5. Tror han på fullt allvar, att en ung flicka, utan sexuell erfarenhet, ska börja sitt sexliv, med GROV PORR?!
    Så sjukt. 😡😱

  6. Tycker att alla som planerar att våldta ett barn, kör lite hårt på ett rivjärn så tappar ni nog lusten – för en stund i alla fall.

    Alltså vad är det med dessa kukbilder egentligen? Vad ger det ens? Sedan att greppa tag vid roten så långt ned man bara kan enbart för att den ska se ”något” större ut än vad den är, och skickar det till ett barn…

    Äckelfan, sedan kommer han med ett sånt gnälligt ”vad är det här för anklagelse?” när han blir avslöjad och ÄNTLIGEN får stå till svars för sitt vidriga beteende.

    Suck alltså.

  7. Han ser ju normal ut, motsatt till andra äckel här inne. Men besatt av att skicka porrfilmer o våldta barn🤢🤮
    Men han slutar kl 13 på fredagar, han får väl glädja sig åt det👿

  8. Otroligt hur kan han sitta och neka efter att skickat all denna dynga till en tjej. Verkligen en farlig typ som nu är beredd att riskera allt. Det är ett högt spel för att leka med sin fantasi.

  9. Helt slut i rutan. Man blir fan mållös. Finns det ens hopp för mongon som denna snubbe? Tror inte det. Enkelbiljett till rättspsyk.

  10. Det som är positivt med konfrontationen är att han inte kan ljuga inför vänner och anhöriga om att han har blivit hackad eller att identiteten har blivit kapad, eftersom att ni erbjöd honom möjligheten att få den saken utredd, men då fick han istället onaturligt bråttom. Kanske fanns det bevis om många verkliga offer om sexuella ofredanden och våldtäkter i hans lur eller så har han en del barnporr. Hade han stannat och väntar på polisen, då hade han åtminstone möjligtvis kunnat bevis motsatsen till såna omständigheter, men eftersom att han drog iväg så kan man bara anta det värsta d.v.s. han är en pedofil som har riktiga barn som brottsoffer på sitt samvete. Det är ju det man tror om alla som flyr på det där sättet. Usch!

    Sök vård peddo!

  11. Äckliga peddo, du ska skicka godmorgon snygging till din fru, inte till främmande barn.

  12. Till er pedofiler som följer dumpen. En fråga. Vad ger er rätten att förstöra barn och deras hela framtid? Har ni ingen skam?

    Ni har ingen rätt att kränka barn.

    Till dumpen team. Tack för att ni orkar.

  13. Brukar inte skriva här, men det är så vidrigt att jag bara vill spy när jag läser chatt loggarna.
    Så mycket det går på psyket när ni måste hålla konversationen igång för att fånga dom. Vilken hemsk arbetsplats ni har men
    Så många barn ni räddar, Världen blir en mycket bättre plats när Dumpen finns i den som en skyddande ängel.

  14. Denna patologiska fixering vid sin penis som man ser så ofta här, finns det forskning på det? Att gå med den hängande ute mm. Och den grava vanföreställningen att någon av kvinnokön skulle vilja närma sig en man som går runt så där med den hängande ut genom gylfen. Har de grava vanföreställning om annat i livet också (tror tex på tomtar och troll) eller begränsas allt detta till penis- och sexfixeringen? Väldigt väldigt svårt att förstå hur dessa avarter ens kan gå upprätt utan att släpa knogarna i backen.

    1. Det finns forskning på varför män blottar sig. Det handlar djupast om brister i mannens självkänsla och identitet. Detta medför hos mannen en känsla av maktlöshet och bristande kontroll. Denna brist måste kompenseras på något sätt och hos en del män blir denna kompensation sexualiserad. Att just blotta sig gör att mannen en kort stund känner övertag, kontroll och makt. Känslan av att visa upp sin ”manlighet” ger en enorm boost i självkänslan. Utöver detta upplever de en stark sexuell upphetsning av offrens reaktioner, kanske oavsett om den är positiv eller negativ. KBT och i vissa fall medicinering kan få blottaren att sluta med sitt betéende och hitta andra sätt att bli bekräftad.

  15. Vilket jävla äckel, men jag kunde inte låta bli att garva åt alla bilder han skickade på sig själv. På promenad och tar en bild på slak penis som hänger ut genom gylfen likt en död mus. Hur i helvette lyckades han gifta sig?

    1. 🤣🤣🤣 WORD!! 🙌
      Verkligen en DÖD MUS som hänger ut ur gylfen 🐭🤣 Dessa män alltså, så mycket man har garvat åt dem…

  16. Söka sex med barn som blir psykiskt skadade, bedra sin fru, svika famijen. Har det inget hjärta, empati, medkänsla? Hjärtat verkar ha ersatt med egoistisk porrbegär. Undrar hur det kan bli så fel.

  17. Kan nästan se framför mig hur dessa perversa kryp skiner upp när de fiktiva barnen nämner att de inte förlorat sina oskulder och hur ”utvalda och speciella” de känner sig över ”äran” att få bli barnens första. Fy fan! 🤬 Blir dessutom så jävla äcklad varje gång de beskriver in i minsta detalj vad de vill göra med barnen. B la att gäddor som denna går igång på dominans och att kalla minderåriga tjejer för ”min lilla slyna/slampa” 🤢🤮 Dessa gädd helveten förtjänar inte att få en plats i NÅGOT barns liv. De enda platserna de förtjänar att få är på Dumpens ”Hall of shame” samt inlåsta i fängelse utan att bli bemötta med något som helst daltande! Den ”vård” jag tror passar peddon bäst får jag nog inte skriva i kommentarer här, men ni kan nog tänka er att det inte är smärtfritt direkt… Tycker så synd om gäddornas anhöriga och har sett hur en gäddas handlingar kan krossa en hel familj efter att ett äckel som varit gift med en släkting åkte fast här 2022… 😔 Och till alla er gäddslem! Vad faen ger er rätten att förstöra livet för både barn och era anhöriga?! Hoppas att ni tagit vara på visitkorten ni fått under konfrontation med Sara och Patrick… Det med kontaktuppgifterna till impulskollen och preventell! Gör något år problemen som ni, och endast NI, äger och låt inte oskyldiga barn råka ut för era vidriga problem! Gör alla en tjänst och sätt stopp för er själva! Sök hjälp och fundera på kemisk kastrering! 😡

  18. Ofattbart oroande att den här gäddan brukar titta på ”lite incest”…..Han har ju uppenbarligen en fru, hoppas bara att det inte finns några barn med i bilden. 😱 Och jag hoppas verkligen att anhöriga får vara ifred, för det är inte DE som ska bära skammen här!
    HAN däremot, hoppas att det kommer att bli rejält pinsamt för honom framöver!
    Porrskadad och allmänt äcklig liten pedofil med tydliga Lolitafantasier.
    Tack Dumpen för att ni orkar med alla dessa avarter! 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *