Sponsorer

Han berättade att han var kåt som en bandtraktor när han kontaktade två av våra fiktiva barn. I chatten skickar ha något som han kallar varuprov. De flesta andra skulle kalla hans varuprover för dickpics.
Väl framme på plats hade han fått veta att barnet skulle ha vit tröja, svart kjol och vita sneakers.
Snacka om att han blev sur när dejten som dök upp var snudd på ett halvsekel äldre än förväntat.

31 thoughts on “Bandtraktorn (Napp #447) Örebro

  1. For en ekkel taper!

    Overrasker meg at det tas folk hver eneste dag. De ødelegger jo livene sine. Spesielt de som har en jobb og familie har jo mye å tape.

    Tipper at Dumpen vil ha en preventiv effekt og at vi etterhvert vil få færre overgripere på nett. Men foreløpig har ikke overgriperne tatt hintet om at dumpen finner deg.

  2. Så har vi den ’originella’ kukbilden där man håller längst ned vid roten för att få den att se så ”stor” ut som möjligt – skickat till ett litet barn…

    ’Lille’ äckelfan.

  3. Och han skriver att han är stolt över att besitta logiskt tänkande…..
    Helt avstängd hjärna verkar det vara här!

  4. Tragiskt , vad är det för tomtar som tror att de kan locka någon med sin skönhet. Det lyser varning bara han visar dug
    Bra Dumpen

  5. Han kan inte erbjuda längre promenader den lilla gossen vad det ser ut som,
    Han får vara i lägenheten framöver skulle jag tro, när gossen hamnar på dumpens hemsida ha ha,
    Låt barn vara barn,
    Sök vård om det finns dragning sjuka fantasier om oskyldiga barn,
    Ta energin och gör våran planet bättre inte sämre (gäddor)
    Guld &silver till Dumpen

  6. Tänk att dessa avarter fortsätter dyka upp fast risken för att det är dumpen är överhängande. Och tror på fullaste allvar en 14 årig tjej skulle tända på en gubbe med det utseendet. Sök hjälp.. sök inte aktivt efter dumpen vilket ni till slut kommer stöta på.

  7. Nej men detta är inte möjligt- helkorkad och inte det minsta logisk…K*t som en BANDTRAKTOR? Jag tycker faktiskt att han verkar lite bakom flötet? Och vilken jädra fart han fick därifrån- besvikelsen syntes tydligt… Ytterligare en man som vill våldta ett barn- skämmes ta mig f..n!!!

  8. Herregud, noll självinsikt och enbart driven av sina drifter. Har inte ens skor på fötterna, han tycker ej att han gjort något fel utan verkar mest besviken/frustrerad att han inte fick våldta en minderårig. Bra att ni hittar och hänger ut idioterna

  9. Denna man kommer ju aldrig bli professor men likväl är han en farlig våldtäktsman för barn.

  10. Om gud finns, så misslyckades han TOTALT, när han gjorde detta äckel till Karl! Att man är ful rår man inte för, men DUM får man inte vara. Och där vann han första pris!

  11. ”Jag gillar yngre men du är gränsfall” Nej? Barnet är långt under gränsen.
    Man slutar aldrig att förvånas över gäddornas skeva verklighetsuppfattning. Vem fan blir kåt av att få en dickpic från en gammal fet, hårig gubbe?!
    Usch!!!!!!

  12. Ett tydligt bevis med videon att sånt här sker öppet i Sverige överallt. Tänk grannar har ingen aning om vad som händer, när han skulle ta in en liten tjej till sig som han hämta upp runt hörnet. :'(
    Stackars småtjejer som ska få vara småtjejer men utnyttjas av vuxna som ska vara ett föredöme. Jag önskar att lagarna för alla dessa typer av brott kunde bli hårdare straff på, bör INTE vara skillnad på fiktiva möten!!
    Bra jobbat Patrik och Sara och hela dumpen!

  13. Urrrrk!! 🤮
    Vilket ÄCKEL!!

    Jag hoppas att ni även kontaktar Bostadsrättsföreningen.
    Jag bor själv i en bostadsrätt och har suttit med i styrelsen i många år.
    Jag skulle ALDRIG I LIVET vilja ha en sån sjuk människa som granne eller som delägare av gemensamt ägande.

    Enl adressen är det Riksbyggens BRF Örebrohus nr 4

    Det finns säkerligen familjer med barn i samma förening!

    Att han är rent av FUL är inget som han kan rå över, men att låta bli att hålla sig fräsch och någorlunda vårdad borde han kunna åstadkomma

  14. Något som alla gäddor har gemensamt är att de är ”så snälla”. Men i denna värld är man inte snäll när man planerar våldtäkt av barn eller skickar vidriga dickpics!

  15. Förr i tiden, på -70 talet när jag var barn kunde man hyra en jultomte till julafton. När jag ser den här stollen slog det mig att det kan vara sunt att ta minst 2 refererenser om man planerar att hyra en jultomte. Kanhända att denna gädda jobbar som tomte. Inte så kul att vara barn när en sådan här typ knackar på dörren och frågar om det finns några ”snälla barn” hemma.

  16. Ser bara en förklaring till detta:
    Hans två hjärnceller kan alltså inte mötas i idiotdammen.
    ”-Är du kåt?”
    Jag orkar inte med sån idioti 😂Jag tippar på att han aldrig varit i närheten av att haft sex med en annan människa.

  17. Ger man nästan upp ?? JAAAAAAAA det gör man. Ännu en som tänker med snorren och tycker att en 13-åring är OK att våldta. Det borde finnas en ö i Atlanten där dessa svin bör sättas. Resten av livet. Ge dom ett metspö var !!!!

  18. Finns det verkligen inget ställe man kan stoppa alla gäddor på? Typ en egen planet.

  19. Fösöker tänka mig in i dessa personers hjärnor.
    Har 1 kompis som är 57 år fyllda.
    Han har nog aldrig ens pussat 1 tjej.
    Och då träffa en jämnårig kvinna,och erkänna detta,och vara helt handfallen,hur man typ gör.
    Måste ju vara 1 enorm skamm?!
    Så tror dom ser nån typ genväg,via 1 oerfaret barn,då istället????
    Bara ren spekulation,från mig.

  20. Utstrålning som en hög med dynga. Skäms gubbjävel!.
    Feg och dryg.
    Kryp tillbaka.

  21. Är kille själv och snart gubbe men fy fan vad jag hatar mitt egna kön när jag ser dessa så kallade män! Stöddig som fan precis som stor andel av gubbar är.

  22. Är rädd för att det där puckot inte fattar vad han håller på med, och inte blir avskräckt, utan fortsätter söka upp barn att våldta…

  23. Alltså….. Ett långhårigt, sluskigt barfotaäckel med obefogat grandios självbild och en ofattbart störig attityd som tror att ett barn skulle vara intresserad av honom? Om jag inte vore så spyfärdig så skulle jag gapskratta!
    Den här fula fisken tror jag är kapabel till riktigt otäcka saker. Men nu vet omgivningen vad han pysslar med och hur han ser ut, kanske kan det innebära att barn i hans närhet inte råkar ut för honom. Däremot tror jag inte för en sekund att han kommer att sluta leta online efter barn att förgripa sig på. Inte med den attityden. Det här var knappast första eller sista gången.
    Om samhället och rättssystemet tog sitt ansvar så skulle han få skaka galler länge. Tills dess den utopin inträffar så är jag tacksam för att Dumpen tar det ansvaret och avslöjar pedofiläckeln. Tack till er alla på Dumpen! 🙏

  24. Denna smutsiga gubbstrutt visar ju inget annat än besvikelse när han inser att det inte är ett barn han ska möta upp, ingen ånger eller ångest att bli påkommen.

    Positivt är att ni nu börjar bli igenkända i deras kretsar! Hoppas ni kan ingjuta rädsla hos dessa as så de aldrig kan slappna av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *