Sponsorer

Daniel var rysligt snabb med att bjuda hem vår fiktiva trettonåring. Det var dildos och drömmar om att binda fast barnet och kidnappa.
All försiktighet var som bortblåst när Daniel fotograferade hela sitt hus, och erbjöd sig att skicka pengar till det barn som han ville utnyttja sexuellt.

När Daniel kom till Humlegården för att hämta barnet fick han bråttom från platsen när han insåg att barnen var vuxna.

Om ni ser någon som smyger runt med kamera så är det video för ett kommande avsnitt på Youtubekanalen Motvikt.


 

18 thoughts on “Svetsloppan (Napp #445) Stockholm

  1. Tack Dumpen, ännu ett till äckel som ni har stoppat, förhoppningsvis för lång tid framöver.

  2. Jag är så grymt imponerad av er, Sara och Patrik, och alla ni andra som Dumpen samarbetare med! Att ni orkar!! Den ena token före den andra och ni kan samla er och göra en bra konfrontation. Många varma kramar och hälsningar till er!

  3. Låter som en riktigt trevlig kille. Synd bara att den han ägnar sin uppmärksamhet åt ÄR ETT BARN!!!!

    1. Kille? Det är en slemgubbe i trettioårsåldern. När ska killar förstå att de inte längre är 20 år?

  4. väldigt tydligt en 13 åring o man skickar massor med bilder på sexleksaker , vart nånstans går det inte in att det är ett barn , ska ett barn veta om sånt här . kan inte barn bara få vara barn , hoppas att alla som använder sig av hans tjänster avslutar allt . hoppas alla som har kontrakt med han kan riva dom . dom vågar inte ens stå för vad dom gjort usch så trött på dessa fega monster som springer runt med en önskan att våldta barn o sen säga är du en snäll flicka får du presenter dvs han måste få nåt för det . desperat efter att få betala nåt vad som helst ungefär som att det jämna ut marken lite o slippa dålig samvete , ett barn blir en transaktion .

  5. ”-Vi kommer att ha en underbar natt tillsammans.”

    En trettonåring och en trettioårig slemgubbe.

    Tja, vissa inbillar sig att de fortfarande är femton år.

  6. Ytterligare en skev man- helt hysterisk om att få skicka pengar liksom? Som om han verkligen vill binda flickan till sig … Och så sopslut i skallen – lägger ut bilder på sitt hus utan minsta tvekan.🤷‍♀️Och jisses vad bråttom han fick när ” flickan” var en vuxen kvinna med en två meter lång karl i släptåg! Nu lär ju svetsjobben sina och firman gå åt pipsvängen- och jag tycker inte det minsta synd om honom! Tack Sara och Patrik och er andra i Dumpengänget som orkar.

  7. Sara och Patrik 💜
    Jag älskar Er för det jobb ni gör. En stor eloge 🌺🥰

  8. Hahah typiskt nervösa och stressade svar när man är tagen på bar gärning. Sara: Du har skickat bild på när du svetsat! Peddo: Öhh, öhh. Ehh nää! Inte när jag svetsa! Sara: Jo? Peddo: Nej jag skicka på andra grejor! ————- ooooooooook. Vi vet att du skickade kukbilder gubben lilla men nu prata vi om svetsningen.

  9. Tack för att ni orkar detta! Tack tack tack. Ännu ett äckel som åkt dit. Ni är hjältar!

  10. Blir så äcklad , det är fan helt förskräckligt och fullständigt obegripligt ?? 😵‍💫 HUR kan det slå så jävla slint i skallen och hur många finns det, det borde fan vara nåt slags test på folk innan de får bli människa ..Eller man då..för mest är det ju karlar som skämmer ut oss andra karlar . Morsning med dig, din firma och ditt jävla hus 🖕🤮

    Bra kämpat av er som plockar dom här ! Hela samhället borde göra detsamma !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *