Sponsorer

Jannes logg skiljer sig markant från vad han berättar i videon. I videon säger Janne att det är barnen som kontaktar honom. I själva verket är det Janne som skriver till olika barn i förhoppning om respons.

I loggen som ligger längst ner ser man hur Janne fiskar efter ett barn utan nämnvärd respons.
I övre loggen ser man hur han agerar när han får respons.

Janne har tagit lång tid att fiska upp då han spenderar stora delar av året på Filippinerna. Givetvis får Filippinerna information om Jannes intresse för barn.

 


14 thoughts on “Janne – Filippinerna (Napp #444) Mjölby/Väderstad

  1. Äckliga vidriga omänskliga vedervärdiga gubbe!!

    Är glad att ni fick tag i honom USCH!

    Förlåt för mina hårda men snälla hjälp alla barn ni kan från dessa monster. Ni är bäst.

  2. Återigen. En gubbe som tror att en ung flicka tänder på honom. Självinsikt?! Inte ett dugg.

  3. ”Hej hej” *skickar kukbild*
    Friskt beteende. Totalt desperat gubbe. Gillar att han frågar om barnet tycker att han är pedofil. Frågar man alla oss andra är svaret ett solklart ”JA”.

  4. Han berättar för barnet att om de träffas så är det olagligt, smart drag för att få barnet att hålla tyst…
    Samt att han vill vara diskret, för det blir ju värst för honom…
    Han har dessutom mage att fråga barnet om hon tycker att han är pedofil och tar upp Dumpen, ändå går han till mötet för att träffa och våldta barnet…..
    Och detta sitter han och skrattar åt under konfrontationen!

  5. Asså det är så sjukt hur så många äckliga gubbar håller på man vågar ju knappt låta sitt barn ha en telefon längre. Att dessa vuxna män har mage till att skriva med småbarn från en så fruktansvärt förbannad.

    Tycker iallafall att ni på dumpen gör ett toppen jobb verkligen, utan er vet jag inte vad som hade hänt ifall man ska vara helt ärlig.

    fortsätt som ni gör vi är sjukt stolta över er!!!

  6. Vilken nonchalant jävel. Han bryr sig förmodligen inte då han inte har något att förlora i Sverige. Han kommer att fortsätta, var så säker :'(

  7. Överlägset sämsta lyssnaren hittills. Han struntar helt vad Sara och Patrik säger. Verkade helt borta. Och hal som en jävla ål. Usch vilken slemmig gubbe!

  8. Och nu får hela Sverige som går in på dumpen se (Borttaget av moderator) Tvi faan!!
    Hoppas din familj får hjälp att komma över detta trauma du orsakat dom!

    Hur många offer har du??

    dumpen, så många liv ni räddar!! ❤️❤️

  9. Jag smäller av- han skriver till barnet att det kommer glädjetårar för att hon vill träffa honom??? Nu lär det nog komma tårar av helt andra orsaker- frun lär ju kasta ut honom och deras barn troligen ta avstånd från honom? Herre Gud,hur I allsin dar kan en 70 år gammal gubbe tro att en flicka på 14 tänder på en man som skulle kunna vara hennes Farfar liksom…Och att sitta där o flina och småskratta,vilken nonchalans!! Men nu är det nog färdigskrattat för denne vidrige man …

  10. Vilken äcklig slemmig typ, så sjukt likgiltig så man blir spyfärdig. Hoppas kronan ramlar ner till slut efter konfrontationen. Att det går upp för gammelgubben hur sjukt patetisk han är.

  11. Han vet inte om sin dragning till barn,
    Då var det bra att sara+Patrik informerade honom om det ,
    Det är möjligt att han blir på mind om sin dragning till barn
    När det blir publicerat på dumpens hemsida ha ha lilla gubben.
    Tur att ni finns för barnen, tack dumpen all heder till er,

  12. Oj, vilken duchfilm, undrar hur man ser på sig själv och andra om man kan med att skicka ett sånt klipp?, det är långt över gränsen precis som det är att bestämma träff med ett påfluget barn.

  13. Wow, att ni har krigat med att hålla igång chattandet med en peddo i hela 8 månader. Ni är FANTASTISKA. Ofattbart. 8 månader av slit, äcklande meddelanden, bilder m.m. Att ni står ut med detta, för att göra Sverige till en bättre plats, fri från pedofiler. Ni är UNDERBARA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *