Sponsorer

Chatten inleddes på en webbsida och fortsatte över till KIK. Mannen och vårt fiktiva barn bestämde träff för att han skulle ta oskulden på henne. Han bokade in sig på hotell i Göteborg och satt vid Pressbyrån och väntade på att barnet skulle komma med tåget när vi dök upp. Sven verkade inte tycka att det var något speciellt att han skulle träffa ett barn.

Sven har två separata chattar då han hade ett konto på datorn och ett konto på telefonen.

Barnets ålder nämns på webbsidan men vi vill inte avslöja var vi befinner oss just nu. Alltså fick barnet berätta sin ålder ännu en gång för att det ska finnas med i loggen.

Kyrkan är informerad och Sven är inte längre kvar i styrelsen.

 

 

”Sven Gladast” är det KIK konto som mannen skriver från sin dator.
”Sven Svensson” är det KIK konto som mannen på sin telefon.

 

40 thoughts on “Gammalt glidmedel (Napp #443) Göteborg/Alingsås

  1. Aaaaaaaah vilken kalldusch! Han tar nog priset som en av de trögaste och tjurskalligaste ni har träffat.
    Synd att han inte använde sin stora godhet och omtanke till att erbjuda barnet hjälp och stöd och att arbeta preventivt mot övergrepp, istället för att falla för (gubb)köttets lustar. Glorian hamnade inte på sne, den flög åt helskotta. Hoppas att hans fru och familj gör det med.

  2. Undrar om hans gud gråter när han ser en dylik kyrkans man. Pörleporten stängdes med en skräll. Usch vilken otäck en.

  3. Så känslomässigt omogen han är, vill inte alls förstå. Och lika usel insikt om sina egna begränsningar. Tänk vad skönt att se sig som så eftertraktad och begärlig trots pensionsålder. Så äckligt att han kan tänka sig att överhuvudtaget möta någon under 30! En 14-åring är helt bortom allt förnuft. Åldern borde höjas, att det vore ok och fritt fram med en 15-åring är vansinnigt det med!

    1. Absolut! För mig började groomingen när jag var 13. Han väntade så snällt 🙄 med något fysiskt tills jag var 15 och sen fortsatte det i flera år. Idag är jag 30 och har en PTSD-diagnos som jag aldrig fått nån hjälp för.

      1. Fruktansvärt. Hoppas du kan hitta någon form av hjälp, trots allt, och hoppas att du ska må bra igen. Det är du värd
        💚

  4. Vilken vidrig pedofil som försöker förmå er till att tro att han inte tänkte våldta, trots att alla gärningar som han planerat utgör våldtäkt mot barn. Det enda som gav honom lite eftertanke var i slutet, när ni berättade om att frugan och kyrkan skulle underrättas. Fram tills dess var den planerade barnvåldtäkten inget bekymmer för pedofilen. Fram tills dess så valde han att ogenerat avslöja att han gärna träffar barn som är 13-14 år och att så länge som barnet inte vågar säga att den inte vill bli våldtagen så är det okej för honom att våldta, eftersom att han inte tänkte använda våld under våldtäkten, så att han upplever att det är barnets rädsla eller annan trasighet som rättfärdigar att han ska få våldta barn.

    När han tittar på sin konfrontation, då kommer han nog inse att mycket av det som han i stunden tyckte var till hans försvar, enbart styrkte hur verklighetsfrånvänd denna pedofil är.

  5. ” De som känner mig känner en trygghet”- låt oss nu ändra detta till ” de som känner mig känner numer avsky,äckel,hat och besvikelse”- för att inte tala om känslan av svek? Och i Kyrkan lär han ju knappast vara välkommen utan får nog en fot i Arslet med omedelbar verkan! Lite väl magstarkt av en kyrkans man att vara villig att våldta ett barn- vad tror han vår Herre anser om den saken? Nej usch o fy för dessa hycklare!!! Och jisses vad han svamlade vid konfrontationen… Tack för att ni klarar att hålla er så lugna – jag hade inte gjort det kan jag säga…

  6. Jag håller med Patrik Sjöberg 100%, vilken skruvad människa!

  7. Ännu en kåt peddo-gubbe som kamouflerar sig bakom en mask av godhet/kyrkan. En gubbe som verkar ha vanan inne att gaslighta människor i sin omgivning och snacka sig ur grejer. Härligt att se att han fastna med fingrarna i syltburken ☺️👍 Han ska inte penetrera några småflickor. Hoppas innerligt att både kyrkan, frugan och deras bekantskap slänger ut honom i kylan 🙏💗 Det enda han ska fylla på bredden är fängelsecellen, där han hör hemma, med tanke på att han tänder sexuellt på barn och uppenbarligen har alla intentioner att leva ut denna störning🚓

  8. Det här gör mig så fruktansvärt upprörd.
    Han tar inget som helst ansvar. Total förnekelse. Han verkar inte ens skämmas. Dryg översittartyp.
    Equmenia lär inte blivit glada.

  9. En riktigt farlig pedofil som inte bara kan , som Sara säger, äga sitt problem. Försöka rättfärdiga och svamla bort. Ta ansvar vidriga monster!!!!

  10. Vad är det för fel på dessa gubbar som tror dom kan få 13-14 åringar, måste vara något mer i skallen som är snett och inte bara pedofili.

    1. Lars dom inte bara TROR att dom kan få minderåriga. Dom vet att dom kan få det, därför håller kräken på. Du kan ju tänka dig vilket enormt mörkertal det finns där monstren inte åker fast. Gäddorna som publiceras här är med min kvalificerade gissning toppen av ett isberg.

  11. Väldigt konstigt när han säger jag ska inte göra någonting här jag har bara svarat på frågor men allt annat säger ju motsatsen, att han bokat in på hotellrum, har med glidmedel, samt innehållet i chattloggarna säger ju tydligt vad han är där för att göra han skriver det ju själv att han ska ta henne oskuld.

  12. Med en spegel och en smula självinsikt kommer man lååångt
    Hur många barn har råkat illa ut undrar jag. En riktigt farlig, hänsynslös människa

  13. Han blir alltså konfronterad kring att han sagt att han ska våldta ett barn och sedan åka hem till sin fru vid kl 17, och det han väljer att svara på och rätta i detta sammanhang är att det faktiskt kunde vara närmare kl 18 han behövde hem till sin fru. Att våldta ett barn innan han skulle åka hem till sin fru, tycktes av honom irrelevant. Han verkar nästan tro på sig själv när han också hävdar att det skulle vara skadligt för barnet om det kom ut att barnet skulle bli våldtagen. Detta tillsammans med alla andra snurrade svar, tex om att det var dumpen han skrivit med, och inte ett barn (samtidigt som han erkänner att han själv trodde att det var ett barn) visar att han är van vid att försöka gaslighta människor. Hans eget känslomässiga fokus hamnar också direkt och enbart på att han själv blivit lurad, han känner sig kränkt – han ”som är en så god människa”. Det här är en farlig människa.

  14. Inte ens Gud vill hjälpa honom ur denna situationen!
    Trög i skallen är han, ta ansvar för vad du planerar och gör!! 😡

  15. ”mina barn är bara pojkar” Han är alltså iaf helt införstådd i att flickor KAN man våldta….Undra vad patrik kände när han sa det…att han mena att barn som är pojkar inte kan bli våldtagna. Usch han var så hemsk på ett psykiskt vis, som att han hade rätt att göra såhär och att han lätt skulle kunna göra det igen utan ångest.

    1. Han utgår att folk ska vara ärliga. Som att han anklagade er som oärliga människor, för att ni inte kom med en riktig barn. Ska man gråta eller skratta.
      Han var ju ärligheten själv, tyckte han själv kanske

  16. ett skrämmande exempel på nån som verkligen inte förstår vad som är fel , barnet vill o säger barnet ja så är det inte övergrepp . Han använder alla bra saker han gjort för ” världen ” som nån form av konto för att få begå våldtäkter . Han ser inte problemet utan problemet är att han har blivit lurad det var inget barn o det var ju dåligt , han är en ärlig hyvens man som bara vill ställa upp för barnet . han kommer inte söka hjälp för han tycker inte han gjort nåt fel . förstår inte vad han gör i en kyrka alls han saknar insikt på alla sätt . han kan inte heller ens förstå situationen med att skulle nån göra så med hans barn i den åldern hade det varit dåligt men han får göra sånt med andras barn . det tar verkligen aldrig slut

  17. Sitter och slingrar sig i 12 min. Minen det sista vittnade ändå om att poletten ramlade ner. Tack, Sara/Patrik för ert fantastiska outtröttliga arbete.

  18. Hur kan det komma sig att dessa giftsvampar puppar upp hela tiden. Vad har gått fel i deras uppfostran eller är det bara genetiskt. Hemska tanke att så många programmerats fel Att ni orkade diskutera med detta missfoster var starkt, måste var jobbigt när han hade noll insikt

  19. Slår vad. Han fattar fortf. Och är förmodligen jävligt sur på Sara och Patrik
    Ni sabba hans dag

  20. Han har tics, är empatistörd samt är en fullblodsegoist. Att prata med den här mannen och försöka nå honom är som att stångas mot en vägg, han kommer aldrig att ha förståelse utan det är hans behov som är prio 1. Riktigt obehaglig individ.

  21. Ni är såna hjältar Patrik och Sara! TACK för att ni exponerar detta vider och andra peddos. Avskyvärd skenhelig gubbjävel.

  22. ”Jag har ett lugnt framträdande. Visar ingen stress”.

    Sällan sett en så stressad gädda. Och med all rätt.

  23. Mycket avslöjande hur de förövare som anser att de är snälla/goda tänker. Denintalar sig att barnet kan ge samtycke till övergrappet och så vips blir våldtäkten ”sex” där manipulationen blir ”omtanke” och ångesten hos barnet ”känsla av trygghet”. Och om det inte räcker för att döva förövarens samvete kan han alltid trösta sig med att han hjälper människor i Kosovo. Men han glömmer att det på intet sätt tar bort det trauma som offret för han övergrepp kommer att drabbas av. Våldtäkten sätter inte mindre spår hos barnet för att förövaren ägnar sig åt hjälparbete på fritiden eller manipulerar med sockersöt röst. Vakna upp människa och inse att du skadar barn med dina lustar! Bara sluta med det. Nu!

  24. Apropå 15-årsgräns. Förövare ser det som en straffrihetsgräns för manipulation och övergrepp, men egentligen är det gränsen då individen själv har rätt att utforska sexualiteten, på sina villkor och utifrån sin mognad. Låt unga människor göra detta i fred. En 15-åring är fortfarande ett barn mognadsmässigt och behöver skyddas.

  25. Vilken korkad jävla pedofil
    I hans huvud måste de va bra rörigt
    Vilken fantastisk grillning men tyvärr verkade inget gå in

  26. Haha alltså har aldrig någonsin sett 12+ minuters blånekande förut. Detta är ju riktigt sjukt. Vanligtvis viker de sig och inser sitt fel (någorlunda i alla fall). Men här är det konstant ”Jaa fast nää.. ” Jaa men kanske ville hon…” ”Mina barn är ju killar så gör inget.. ” herregud trots att han behärskar svenska språket fullt ut så förstår han inte det sjuka i att argumentera emot varför pedofili är fel och att man INTE kan knulla ett barn????? hgldfldskjslggsdjklsjfkldaofjsdk vad är det för feel pååå fooolk!!!!!!!!!!! (Borttaget av moderator)

  27. ”Sven Gladast”… tills han blev riktigt sur och besviken över att det inte blev som han hade hoppats och gick från Glader till Butter 😂 Hyser väldigt stort agg emot dessa ”män”, men de är ju samtidigt så otroligt pinsamma och patetiska att man bara inte kan låta bli att göra lite narr av dom emellanåt också 🤡 Sven! Avinstallera alla appar som ger dig möjlighet att skriva med småtjejer, håll ”den” du pinkar med för dig själv och ägna din tid åt att lösa lite korsord eller nått istället! Vad som helst bara det inte har med barn att göra, äckel gubbe! 🤮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *