Jag är uppväxt i en missbrukar familj med en mamma som levde i destruktiva förhållanden.
Mamma o pappa delade på sig tidigt o från 2års ålder levde vi (mamma, min storebror o jag) utan pappa. Fram till jag var 10 levde mamma med en alkoholist som slog både henne o min bror i hemlighet. När det väl tog slut flyttade vi till annan ort o vi trodde där o då att nu  ska vi äntligen få bli en normal familj.
Under alla år som jag växt upp med mamma kantades den av psykisk misshandel, tvång av städ, disk o tvätt från tidig ålder o jag minns idag att jag tyckte då att jag hade det tufft.
Jag var utsatt för både mobbing o misshandel i skolan från tidigt ålder men inga vuxna ingrep.
När jag fyllde 11 träffade min mamma en ny man som kom från Turkiet som lyckades fullständigt dupera hela familjen, ja t.om mig. Efter några år ihop med min mamma hände det han gått o väntat på. Min mamma jobbade natt o min bror var o sov över hos en kompis. Vi skulle ha filmkväll som dotter o pappa men det var inte en vanlig filmkväll i mina ögon.
Under filmens gång så låg mina bara ben i pyjamasshorts i hans knä vilket i sig inte är konstigt men d som hände blev väldigt fel. Jag minns att hans händer kom längre o längre upp o att jag inte riktigt visste hur jag skulle agera. Jag minns att jag fullständigt frös o blev som apatisk. Hans händer gick hela vägen upp under shortsen o jag kände att han blev hård. Jag blev rädd o visste att vi var ensamma hemma. Han säger att han alltid tyckt om mig o att jag är speciell för honom o att han bara ville visa att han älskade mig.
Till saken hör att under min uppväxt har jag bara velat bli älskad o alltid fått kämpa för att få min mammas kärlek o min brors kärlek.
Nu var här en man som ville visa att han älskade mig o som berättade att detta var normalt.
Det som händer sen är han han börjar fingra mig, slicka mig, han håller ner min kropp o trycker på punkter som får mig o komma utan att jag vågar säga något. Jag är 14år här.
Det blir såklart sex i alla dess konstellationer o jag vågar inget göra åt det eller säga d till någon.
Efter 6 månader av konstant sex var o varannan kväll så börjar jag inse att detta är fel.
Säger då för första gången till om att jag vill inte mer o att detta är fel.
Då började mardrömmen på riktigt. Han sa då att om jag inte fortsatte skulle han döda min mamma. Vi vet alla att barn gör allt för sina föräldrar. O det gjorde jag. Han kunde komma upp mitt i natten o runka. När jag vaknade tryckte han in den i min mun, höll den kvar fast jag gjorde motstånd o fullföljde hela sexet o sen gick han ner efter ett par timmar.
Detta pågick i flera år. Misshandel, våldtäkt, livrädd för att förlora min mamma o fullständig avsky över vem jag var.
När jag var 15 kom nästa grej. Jag visste att mamma var steril o han skyddade såklart sig med mig så jag la kondomer i hans kavaj o tänkte nu får vi se vad som händer.
Jag tänkte nu borde hon fatta o lämna honom.
Ja d gjorde hon men för o göra d hela värre skulle jag då vara hos honom varannan helg så hon kunde festa.
Ja min mardröm blev ett inferno av våldtäkt på våldtäkt o misshandel osv. Han brydde sig ju inte om jag skrek det gjorde nog tom det bättre för honom för jag var ju chanslös.
Jag fick tillsist nog o vågade bryta mig loss när mamma valde o flytta till annan ort där hon träffat en ny man när jag var 19år.
Mina övergrepp pågick från 13-14 år till jag var strax innan 18år.
Min första tid som vuxen präglades av sex med folk jag inte ville ha sex med för d hade jag ju varit vand vid.
Mitt destruktiva beteende ledde till fler övergrepp o utnyttjande.
När jag väl vågade berätta för mamma så tog hon avstånd från mig, så även min bror. Min mamma dog för snart 2 år sen o hennes önskan var att jag inte kom på begravningen så d gjorde jag inte.
Undrar vad som skulle hänt om någon ingripit o sett vad som pågick där o då för 26 år sen. Vem hade jag varit då?
Om nån som ni fanns då hade jag kanske varit en normal kvinna utan en massa ärr inom mig.
Jag är idag utbildad undersköterska o läst inriktning Psykiatri o trauma o mest för o hjälpa mig själv men också kunna hjälpa andra.
Tycker ni gör ett helt fantastiskt jobb, sluta aldrig ta dessa äckliga individer.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

13 thoughts on “Min egna plan blev min egna mardröm

 1. Det gör ont att läsa om hur du haft det under din uppväxt! Du har gjort det så bra som överlevt och jag önskar dig allt gott som finns 🧡

 2. Gråter när jag läser detta. Vilka fruktansvärda svek.
  Enda fina i historien är att du är ren ifrån skuld o skam till skillnad ifrån de vuxna omkring dig.
  Önskar också att att dumpen eller iaf en enda vettig vuxen fanns runt dig när du växte upp. Att du läker och bara har fina människor omkring dig framöver.

 3. Önska dig allt gott ❤️ Tycker att du är så stark som kommit vidare och utbildat dig.

 4. Sitter och gråter på jobbet när jag läser detta…fy fan vilken uppväxt. Vilket svek från din mamma och bror.. Allt gott i världen till dig 🧡 och till Dumpen, fortsätt göra det ni gör, rädda våra barn från dessa avskum till ”människor” som ger sig på våra barn..tänk om staten, polisen, socialen kunde göra mer, tur ni finns.

 5. Jag önskar att någon hade sett det du hade varit med om och då hade kunnat hjälpa dig ur helvetet. Alla barn ska kunna leva i trygghet och aldrig bli utsatta för det du varit med om. Tack för att du delar med dig <3

 6. Vuxna måste lära barn att inte ha hemligheter. Att man kan berätta om vad som helst och att om någon hotar att något kommer hända om man berättar, så ljuger den personen.

  För det är ju så. När barnet har berättat, så vill ju pedofilen inte riskera fängelse för både barn-våldtäkter och mord.

  I det här fallet så hade hon inga föräldrar som var ansvarstagande och berättade det, så det borde utgöra lärares arbetsuppgift och andra vuxna runt om kring.

  Hur många gånger har ni ställt frågor till barn som ni ser mår dåligt, ditt barns vän, ditt barns klasskamrat osv. Om ni inte har gjort det: Fy! Skäms! Det tar någon minut.

  Du har inte tid till att bry dig om andras barn kanske är din svennebanan-invändning. Du har tid. Du tittar för mycket på Instagram eller arbetar långsamt. Du kanske helt enkelt är kass på ditt jobb så därför ”saknar du tid” men förmodligen kastar du bort större delen av din tid på strunt. Skärminställningar i din telefon Visar allt strunt som du sysslar med, förutom dumpen då.

 7. starkare kan ingen vara…..var stolt att du lever och hjälper andra. Du är en fantastisk människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X