Sponsorer

Att hela tiden pusha gränserna framåt är groomarens signum. Från snälla diskussioner om hästar och katter till att be om ursäkt för att man vill visa snoppen för en trettonåring. När trettonåringen sedan inte tar illa upp så är det klart att den ska porträtteras. Andreas G visar med all önskvärd tydlighet hur en vuxen bygger upp en nära relation med ett barn.

 

 

I sista tredjedelen hävdar han att han älskar barnet. Han var pratglad online men sa inte ett dugg när vi mötte honom. Kärleken försvann lika fort som den kom.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

23 thoughts on “Skägget ställde till det (Napp #228) Stockholm

 1. Verkar som en rätt så gammal video – åtminstone från början av april (då var det snö i Sthlm). Asså hur länge och varför väntar ni så länge med att publicera vissa videor?

  1. Antagligen för att trippelkolla så att det är rätt person de fiskat upp så att de inte hänger ut någon oskyldig ?

 2. Snacka om att ha lagt ”skägget i brevlådan”…. tror inte hans arbetsgivare kommer att acceptera sånt sjukt beteende, återigen TACK alla er på dumpen som för fram dessa odjur i ljuset. Tack vare er organisation så vet vi att ingen pedofil kan gömma sig längre och finna ”skydd” för sina övergrepp. Har en dotter själv på 10 år och vi behöver alla hjälpas åt att skydda de mest sårbara i samhället.

  1. Han måste nyligen ha fått ett jobb eftersom han skriver på sin FB att han ska på AW med jobbet men i chatten skriver han att han är arbetslös. Konfrontationen verkar ha varit ett tag sedan som den gjordes.

 3. Han fastnade med skägget i brevlådan.
  Vilken feg och vidrig typ. Bra att ni fiskar upp dessa.
  Heja dumpen.se !

 4. Typiskt ngn som inte klarar av att interagera med vuxna och sen blir ”KÄR” i ett barn som han chattar med.
  Bra att ni hänger ut dessa då de är farliga med sina känslor för barn.

 5. Ert arbete är otroligt viktigt.
  Tragiskt att det skall behövas, men med gällande lagstiftning så måste dessa trasiga människor outas för att våra politiker skall ta barnens säkerhet på allvar.
  Keep up the good work and Keep it safe
  💙💛🇸🇪🇸🇪🇺🇦🇺🇦

 6. Eran jobb är så viktigt jag älskar det ni gör. Jag är stolt sponsor och älskar att lyssna på era röster när ni talar om för vuxna människor att dom gör fel !
  Jobbigt att vänta när det dröjer så länge ibland mellan inläggen läggs ut.

  Glöm inte att padda snälla 🥰🥰

 7. Men usch 🙁

  Inte bara att vara tänd på barn men också när barnet är ledsen och han skriver sexuellt, eller skickar snopp Bilder. Såna övergrepp.

  Tror att han älskar /är kär i en 13 åring. Kan knappast bli mer pinsamt, Tror inte Många vuxna står ut med hans omogna sätt.
  (Borttaget av Admin)

  1. En seriöst inlägg med en seriös fråga, från en man.
   Okey. Först så tänkte jag att jag personligen inte tyckte att denna personen platsade här. Men så såg jag att någon skrev att han skickat snopp bilder. Vilken snopp bild, undrade då jag och scrollade tillbaka. Och mycket riktigt, Jag hade missat en hel del text. Och detta är anledningen att jag skriver nu. Den här killen verkar ju rätt harmlös. Det måste väl dom flesta hålla med om? MEN! Hon tjejen skriver vid ett tillfälle att hon bara vill skriva med människor som det leder någonstans. Typ. Och han svarar med att skicka en snopp bild? Hon skriver typ liknande ”va?” Och frågar längre ned i konversationen *varför?” Varpå han skriver att han ”nog är lite småkär i henne” Alltså den logiken??? Jag är man, snart 40 år, vart översexuell hela mitt liv, så borde relatera på något plan. Men nej. Jag fattar inte grejen med snopp bilder? Den här killen verkade ju snäll, reko. Visserligen skev syn på lämplig ålder. Men inte den klassiska ”snuskgubbe* peddot jag tycker mig se löpa som en röd tråd genom dumpen.se. Eller i verkliga livet också för den delen.. Men så slänger han. Helt random upp en snopp bild? Jag fattar inte! Vem gillar att få en bild på inzoomad snopp??Hur kan en bild på en snopp leda ens någonstans? Hur tänker man? Denna snubbe är 42 år. Säg att han varit sexuellt aktiv sen 20 års ålder. Alltså 22 år. Och detta är vad han lärt sig om människor på 22 år. Att dom gillar bilder på snoppar? Att ett kort på sin snopp är svaret på allt?? Jag skulle UPPSKATTA ett svar.
   Aja. Han postar bild på sin snopp till en 13 årig tjej och är förälskad i henne. Han förtjänar en lika stor plats här som alla andra gäddor. Fan så less jag blir. När man tror att man har typ koll på folk, så får man plötsligt en snopp i ansiktet.

 8. Jobbade på en krog i (Borttaget av Admin) för ett par år sedan och han var där väldigt ofta. Skumt se någon man vet vem det är bli tagen för pedofil samtidigt är jag inte jätte förvånad att det är han.

 9. Usch ännu en äcklig typ man blir tyvärr inte förvånad det minsta längre, jag njuter dock varje gång dessa äckliga typer exponeras ! Tack !

 10. Gris. Lilla gumman, lilla gumman hit o dit. Knappast kär utan bara ett sätt att grooma för att komma åt sex. Så jäkla sliskigt o vidrigt. En 09:a! Skärp dig vuxna människa!

  1. Därför att de är sjuka. Normala män skickar inte sådana bilder spontant, speciellt inte till barn.

   1. Hur kan han tro att en 14 flicka blir glad av att se hans penis och att den gör ett sådant intryck på henne att hon bara måste träffa
    ägaren till denna penis, hehe. Inte ens vuxna kvinnor uppskattar dickpics.

 11. URK 🙁 orkar inte ens kommentera idag. Älskar när jag hör Saras stövlar klappra mot gatan och Patriks underbara kommentarer på göteborgska 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *