Det var många år sedan nu, men minnet sitter kvar och jag vet att om jag försöker gå igenom händelsen i huvudet så får jag ångest, blir skakig och illamående.

 

Det var 2016 och jag var 16 år. Jag var även mitt uppe i en ätstörning som höll på att löpa amok och jag var hög på svälten. Varje dag kändes euforisk och jag var så positiv och glad och spelade den perfekta lilla flickan inför alla. Det som inte syntes där under var osäkerheten och den lilla barnhjärnan som inte var ikapp åldern tack vare undernäringen. Mentalt, sa de på sjukhuset, var jag kanske 12 år. Därför var jag naiv och godtrogen mot alla. Ville bara passa in, leva upp till förväntningarna och vara omtyckt.

 

Det var sommar och jag var ute och gick på min vanliga två timmars sträcka för att bränna kalorier.  Detta var mitt på ljusa dagen i Stockholm. Hade inte ätit på nästan ett dygn och benen skakade. När jag kom till Hötorget så ställde jag mig ett tag och stirrade ut över folket som virvlade runt. Helt upptagna av sina egna liv. Jag kände hur marken svajade under mig. Solen gjorde inte saken bättre och jag hade inte “unnat” mig att dricka på länge. Så hör jag en röst bakom mig och vänder mig om. En kille, ganska ung. Ganska snygg. Eller? 
“Får man bjuda på en glass?” frågar han. 
Jag tänker. Paniken av att äta glass och få i sig kalorier tar över och jag svarar såklart
“Jag har precis ätit en” vilket är ett automatiskt svar när någon frågat om jag var hungrig eller ville ha något. 
“Men en dricka då?” envisas han med ett vitt leende och lite stöddig ton. 
Jag tänker. En cola, light, skulle vara nice så jag svarar ja och han leder bort mig mot Odenplan där vi stannar vid en pressbyrå och köper varsin dricka innan vi sätter oss vid parken bredvid McDonalds som ligger i korsningen på Sveavägen. Vi sitter så en stund. Dricker, pratar om ditten och datten (inget jag kommer ihåg) osv. Fast helt plötsligt vänder hans sig mot mig, tar tag i min nacke och börjar kyssa mig. Jag blir så chockad att jag besvarar kyssen för att folk runt omkring inte ska tycka att jag är konstig. Det är min första kyss och han verkligen vispar runt med tungan i min mun. Jag tycker det är äckligt men hans tag om min nacke vill inte släppa. När han väl släpper så måste jag ta ett djupt andetag, men vill inte hosta. Vill inte såra. En del här är lite dimmigt i minnet eftersom jag var så undernärd, men på något sätt får han med sig mig, vidare och hem till sin lägenhet. I hallen sliter han av sig jackan och min också. Trycker mig mot ytterdörren och börjar gräva under mina kläder. Han har stånd och trycker det mot mig. Tafsar på mina bröst och min rumpa och öppnar gylfen. Jag får panik och tänker “jag vill inte, jag vill inte” men vågar inte säga något. När han ska dra upp min kjol på framsidan så ringer min telefon och han stelnar i rörelsen. Jag rycker upp den från jackan på golvet och svarar. Det är mormor och en instinkt i mig säger till mig att jag ska spela med nu och göra det bästa av händelsen. 
“Hej mormor! Vad kul att höra dig. Ja jag är på väg hem nu. Kommer om femton minuter”
Min räddning – mormor som chockat inte fattar varför jag säger som jag gör, men efter en förklaring gråter av lycka för att hon ringde och ville fråga om råd angående blommor till innergården just då. 
“Måste gå” piper jag och vände mig snabbt om, kastar mig ut genom dörren och springer så långt jag orkar. Jag gråter på vägen hem men bryr mig inte om vad folk tycker. Jag blev räddad av en ängel. Min mormor. Om hon inte hade ringt hade jag haft ett ännu större ärr att bära på. Det här är min historia om när jag blev utnyttjad som ung tjej av en kille som var många år äldre och såg sin chans.
Jag är idag asexuell på grund av min upplevelse och blir varken ”kåt” av någon annans eller min egen beröring. Jag blir mest rädd, osäker och förvirrad när de jag varit tillsammans med rört vid mig på ett mer intimt sätt. Sex är helt av menyn och bara tanken på det äcklar mig. Därför är jag redo att leva som singel resten av livet.
/ M

Har du också en berättelse som du vill dela med dig här på dumpen, så skicka den till [email protected]

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X