Det hör inte precis till vardagen att någon frågar om man vill shoppa ett kilo grönt på Wordfeud, inte heller haglar erbjudanden om automatkarbiner till salu via Instagram.

De som har någonting att dölja håller sig oftast på Darkweb, på behörigt avstånd från våra barn. När det däremot kommer till brott mot knattarna, så grasserar idioter som letar efter barn att förgripa sig på helt fritt online i varenda kanal för sociala medier.

Våra politiker som till stor del föddes när Internet inte fanns, verkar ha otroligt svårt att sätta sig in I hur situationen ser ut för våra barn, idag online.

Groomarna härjar alltså fritt online, polisen har inte resurser eller lagstöd att slå tillbaka med kraft och våra politiker står fortfarande som strutsar, med huvudet i sanden, för detta problem fanns ju inte när vi växte upp.

Nu finns problematiken här. Bilderna är en liten del av de bilder som skickas till oss i tron om att vi är riktiga barn. Tycker man att bilderna är obehagliga så går det inte att jämföra med vad barnen tycker, och vill vi inte att de ska behöva se detta så behövs krafttag för att mota idioterna i grind.

Vill med detta ringa ut kukåret 2021, och hoppas innerligt att 2022 blir barnens år. och varna för att bilderna längst ner är avpixlade och ytterst obehagliga. 

VILL NI STÖTTA OSS MED DUMPEN SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

KLICKA NEDAN FÖR ATT SE EN SAMLING AV ÅRETS BILDER SOM SKICKATS TILL BARN OBS 18+

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

19 thoughts on “NU RINGER VI SNART UT KUKÅRET 2021 (i väntan på barnens år 2022)

 1. Fy fan vilka jävla äckel det finns, barn blir väl förstörda för livet bara av att se dessa vidriga bilder.🤮🤮🤮🤮🤮

  1. Bra idé! Fy FAN, grisar 🤮🤮🤮🤮🤮Helt ofattbart att de skickar sådant här till barn! Tror många av dessa fruktansvärda pedofiläckel är blottare oxå. Borde sättas upp namn,bild och ålder på alla dessa slembollar på deras lokala ICA osv.

    1. Admin, kan ni blocka denne ”Arne” från mina kommentarer, han hänger efter som en svans. Vill enbart provocera och tycker synd om de pedofiler som exponeras här, de som alltså önskar förgripa sig på trettonåriga barn..

     1. Hahaha, förföljer jag Dig? Paranoia!

      Varför skulle jag inte få svara på inlägg? Dom har ju ett offentligt forum, eller klarar du inte debatten?
      Hade du lyssnat på podden hade du förstått skämtet om ICA. Om inte lyssna så förstår du Patriks skämt med Sara 🙂

 2. Håller med om namn bild och var dom bor, så grannarna kan få veta👍

 3. Så jävla bra att ni finns å fixar att göra detta , all Eloge till er 🙏

 4. Ni är så jävla grymma! Så otroliga❤❤
  Kan man få reda på namn och adress på dom här gubbarna? Vore tacksamt!

 5. Finns inga ord,finns inga straff som är för milda,finns bara äckel. Stackars barn som får sådana bilder,chatloggar och kontakt med dessa avskum. Tatuera in pedofil i pannan på dom!

 6. Stör mig så otroligt mycket på hur enkelt det är för pedofiler att hitta potentiella offer samt hur enkelt det är att hitta sånt på darkweb/

 7. Stör mig så otroligt mycket på hur enkelt det är för pedofiler att hitta potentiella offer samt hur enkelt det är att hitta sånt på darkweb/

 8. Blä. Känner ingen lust för att någonsin se en snopp igen. Samtidigt så vill jag tro att det är en liten del av det manliga släktet som sysslar med att kontakta barn såhär,men det känns som att de finns i varenda hörn.

  I övrigt så är det väldigt vanligt med män som skickar snoppbilder utan att man bett om det, bara det är helt sjukt. Jag har varit med om det. Det är ofredande gissar jag att få en snoppbild utan att man bett om en sån.

 9. Fy fan dessa sjuka äckliga peddon🤮🔪
  Dessa sjuka as går aldrig göra friska, dom kommer alltid dras till barn.
  Stackars barn som råkar ut för dessa störda jävlar. 😭😭😭
  Man skulle behöva åka runt på skolor redan i lågstadiet & prata med barn om hur farligt det är på nätet & att dom alltid ska berätta för någon vuxen hemma eller i skolan. Eller dela ut telefonnummer vart dom kan ringa & få hjälp om dom blir utsatta. Vi vuxna behöver göra mer för dessa barn, det är nog ett stort mörkertal som inte eller aldrig vågar berätta😥

 10. Fy fan vilka jävla äckel. Tänker på alla barn runt om i världen som blir utsatta för dessa sk män. Blir både ledsen och förbannad 😭🤬 Ni gör ett fantastiskt jobb för alla barn ❤️🫶🏽

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X