Hej Alla 🙂

Hemma igen efter en veckas pedofilodyssĂ© med Patrik Sjöberg. Fiskarna ❀ har Ă„terigen kört en supersynkad raid som gjort att vi kunnat möta upp en hel drös individer som trott att de skulle trĂ€ffa ett barn i sexuellt syfte. Nu fick de istĂ€llet trĂ€ffa antipedofilins Piff och Puff som tjatar och skĂ€ller i mun pĂ„ varandra med kameror i högsta hugg. Som krona pĂ„ verket hamnar individerna dessutom med video och chatloggar I Dumpens “Hall of shame”

NĂ€r vi sent igĂ„rkvĂ€ll kom tillbaka till Göteborg sĂ„ hade vĂ„r admin Mikael Petersson och Specialbilar i Göteborg ordnat fram antipedofilbilen version 2.0 đŸ™â€đŸ™‚ Stort tack!!
Antipedofilbilen first edition löste försÀkringsbolaget in efter att jag hade landat pÄ en sten ute i terrÀngen för att undvika att köra pÄ ett gÀng med rÄdjur som stod och stirrade pÄ mig mitt i vÀgen.

Nu vĂ€ntar en dags lugn och ro med kontorsjobbet som följer efter vĂ„ra rundor för att kunna polisanmĂ€la alla sexuella ofredanden, och lĂ€mna det som inte gĂ„r att anmĂ€la till polisens tipstjĂ€nst och snart kör vi sĂ„ det ryker igen, för barnens rĂ€tt att vĂ€xa upp utan sexuella övergrepp ❀

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt sÄ nÄr du oss lÀttast pÄ telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se TillhandahÄllare: Sara Nilsson

14 svar pĂ„ ”Hemma igen 🙂”
  1. Tack för allt ni gör! Kunde inte ens förestÀlla mig att det finns sÄ mycket skit att grÀva i.

  2. “efter att jag hade landat pĂ„ en sten ute i terrĂ€ngen”
    Patrick mĂ„ ha nerver av stĂ„l som tĂžr sitte pĂ„ med deg 😄
    StÄ pÄ. Heier pÄ dere!

  3. Tack för fantastiskt jobb och hĂ€rliga uthĂ€ngningar, ditt nr har hamnat pĂ„ favoritlistan Swish 👍Kör hĂ„rt, ni blir bĂ€ttre och bĂ€ttre!

  4. Finns det nÄgot som man kan hjÀlpa till med förutom att Swisha pengar? Jag Àr helt övertygad om att det finns mÄnga som skulle vilja hjÀlpa till.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.