Rövåret 2021 som Patrik Sjöberg kallat detta året, har nog ändå inte varit lika rövigt för vår långe kollega, som det varit för de 24 personer som med avsikt att möta upp barn blivit konfronterade och uthängda på Dumpen.

Med förhoppning om att 2022 blir ännu rövigare för precis varenda individ som utnyttjar eller har för avsikt att utnyttja barn sexuellt så har vi pysslat ihop en lista med en del av de saker som vi kommer att arbeta för under det kommande året.

💢 Lagstiftning som följer övriga civiliserade länder så att uppsåtet att grooma barn kriminaliseras.

💢 Vård till sexualbrottsutsatta barn får samma prioritet som övriga akuta skador. (tex. benbrott)

💢 Ett rejält BAPrun som fyller Göteborg med mullrande motorcyklar, och blir till en oförglömlig dag för såväl barn som vuxna.

💢 Ett antal demonstrationer över landet, mot sexualbrott av barn och för utsattas rätt till omedelbar och adekvat vård.

💢 Minskade uthängningar på Dumpen, på grund av att vi lyckas avskräcka individer som har för avsikt att förgripa sig på barn.

💢 Ökade kunskaper om sexualbrott av barn, konsekvenser efter övergrepp och förövarnas förslagenhet i hela landet.

💢 Utbildning om internetsäkerhet och sexuella övergrepp, så att alla Sveriges barn får ett surfborgarmärke efter avslutad kurs.

💢 Slå befintligt rekord (365.000) i antal underskrifter i en namninsamling. Namninsamlingen kommer att beröra barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp. (Vi får nog typ börja imorgon om vi ska hinna under året 🙂)

💢 Belysa det systemfel som gör att barn blir fast hos förövare för att myndigheterna fäst tilltro till förövarens berättelse.

💢 Framför allt!! Fortsätta röra om i grytorna så att barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp prioriteras över allt annat.

Flytt på fläsket pedoraptorer för nu kommer 2022 och detta året ska bli barnens ❤

Med detta vill vi önska Er alla ett riktigt Gott nytt år!

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt så når du oss lättast på telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se Tillhandahållare: Sara Nilsson

Ett svar på ”Gott nytt år ❤”
  1. Har ni några tankar på hur formuleringen för namninsamlingen ska se ut? Ställer mig bakom alla era mål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.