NusĂ„ minsann har det gĂ„tt en mĂ„nad sedan vi öppnade dumpen.se – media utan munkavle, och jag fĂ„r nog sĂ€ga att Patrik Sjöberg, jag och ni besökare har varit vĂ€ldigt flitiga 🙂 

Under en mÄnad har vi fyllt bloggen med 170 inlÀgg och ni har besökt oss 66.901 gÄnger.  

Stort tack till er besökare, och ett gigantiskt tack till er som hjÀlper oss att hÄlla dumpen flytande.

2 svar pĂ„ ”Vi gratulerar lilla dumpen idag 😃”
 1. Hej
  TyvÀrr har jag personlig erfarenhet av utnyttjande av trÀnare som hade en oerhörd attraktion av smÄkillar. Det fick pÄ i sÄ mÄnga Är i vÄr basketklubb pÄ Hisingen. Klubben Àr Lundby Basket. Detta pÄgick exakt hela tiden dÄ denna trÀnare var aktiv i klubben. Alla visste om det men ordet pedofil fanns inte pÄ den tiden. Jag var en av dom som utnyttjades kanske mest dÄ jag var liten och sent utvecklad. Alla ÄrgÄngar fick kÀnna pÄ detta under 70:talet och 80:talet i vÄr basketklubb.
  NÀr han han bytte klubb till Högsbo Basket fortsatte pÄ samma sÀtt.
  Till en förĂ€lder reagerade pĂ„ en liten hĂ€ndelse pĂ„ ett trĂ€ningslĂ€ger. Klubben med deras konsulent reagerade och blev avstĂ€ngd samt anmĂ€ld och dömd till fĂ€ngelse. Efter det vsr han bannlyst inom Göteborgsidrotten. Jag vet att han fortsatte inom andra “arenor” som flyktingbarn frĂ„n forna Jugoslavien.
  Han var en vuxen man med hög intelligens med avancerat inom SAS dom bara ville umgÄs mex smÄkillar. Inland var vanliga aktiviteter men som oftast blev sexuella handlingar i alla dess former. Han blev helt enkelt upphetsad av smÄkillar.
  TyvÀrr fick jag inte chans att vittna nar han var uppe i rÀtten. Synd var det för den mamman dÄ jag kan berÀtta hundra historier. Konstigt nog fick jag aldrig för mig att jag skulle anmÀla honom innan han blev anmÀld.
  Jag har nu efter alla Är konfronterat honom tvÄ gÄnger. En gÄng skriftligen och nu senast i ett telefonsamtal. TyvÀrr Àr han inte riktigt frisk dÄ han fick en stroke för nÄgra Är sedan.
  DĂ„ menar jag att han ska förstĂ„ vad jag sĂ€ger och ta in det. Även om han aldrig riktigt skulle kunna ta in rent kĂ€nslomĂ€ssigt.
  Jag tror ÀndÄ han förstod mig Àven om hans minne frÄn kanske borta pÄ grund av sin stroke.
  Nu har jag gjort mitt och jag har delat med mig till dom killar som var utsatt pÄ olika sÀtt.
  Ett exempel som Ă€r lite “roligt” nĂ€r han pĂ„ den tiden var coach och innan match bruka man samla sig i en ring med hĂ€nderna pĂ„ varandra och skrika nĂ„got tillsammans. Han fick sitt lag att sĂ€ga, ” vad ska vi knyta upp pĂ„ dom, (jo) kuken”. Det skrek ett ungdomslag innan matchen pĂ„ den tiden. Ingen reagerade!
  Som sagt, jag kan skriva en hel bok om den tiden.
  Alla inom basketen i Göteborg frÄn 70-90:talet vet vem jag pratar om.
  Tack för mig!
  Jag vill gÀrna köpa Patricks bok.
  Efter min basketkarriĂ€r som bĂ„de som spelare och coach har jag fortsatt inom friidrotten. Är tacksam nĂ€r Patrick börja prata on sin historia som var ganska lik min historia
  Tack för mig!

 2. JÀtte bra att du berÀttar din historia Anders Hansson.Du kÀnner ju mig sen mÄnga Är dÄ vi spelade ihop i Lundby Basket. Vi har ju ofta reflekterat över att ingen vuxen reagerade pÄ denna mannen.Alla varningsklockor ringde. En man som stod och tvÄlade in ungdomar efter trÀningarna. Hyrde porrfilm med 12-13 Äriga killar och satt och kittlade dessa samtidigt. Att ingen vuxen grep in! Ovetskapen om pedofiler var total pÄ 70-80 talet och man hoppas att idrottsrörelsen med hjÀlp av Patrik Àr mer observanta pÄ personer som denna trÀnare idag. Ett stort tack till igen till dig att du berÀttade sin historia och stort tack till Patrik Sjöberg som kÀmpar sÄ för att jaga dessa avarter av mÀnniskor !

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.