🚹 Till alla pedoraptorer 🚹

Precis som ni spanar pĂ„ oss, sĂ„ hĂ„ller vi koll pĂ„ er i de mörkaste vrĂ„rna pĂ„ internet. 😈

NÀr ni bölar loss om att detta Àr jobbigt, sÄ tÀnk pÄ att det inte gÄr att jÀmföra med hur jobbigt det var för barnen nÀr ni illa tvunget skulle krossa dem.

De hade inget val men den hade ni, och det Àr  inte hets mot folkgrupp, att kÀmpa mot pedoraptorer. Pedofili Àr INTE en etnicitet, sexuell lÀggning eller ras.  Vidrigt Àr det, ingenting annat!

Jag förstÄr att detta kÀnns jobbigt, men nu Àr det dags för lite omstÀllning. Ni har beklagligt nog levt lite som fridlysta i mÄnga Är, och har i lugn och ro kunnat förgripa er pÄ barn, men nu kommer nyheten. FörÀndringens tider Àr hÀr och ett skifte i maktbalansen Àr pÄ gÄng. MÄnga av de som en gÄng var smÄ vÀrnlösa barn som ni förstörde barndomen för Àr nÀmligen vuxna nu, och redo att ta striden för de som Àr barn idag. 

Den enda gÄng vi backar Àr nÀr vi tar sats, sa en klok kvinna till mig, och precis sÄ Àr det. Vi i 2forty2 kommer att göra allt som stÄr i vÄr makt för att göra samhÀllet till en ohygglig plats att leva pÄ för de som förgriper sig pÄ barn. 

Er enda rÀddning, lÀr nog vara att hÄlla gylfen stÀngd och tömma hÄrddiskarna frÄn ert vedervÀrdiga material.

Flytta pĂ„ er pedoraptorer för hĂ€r kommer 2forty2 🙂 för barnens rĂ€tt att vĂ€xa upp utan sexuella övergrepp!

Vill ni stötta mig och Patrik I vÄrt arbete sÄ Àr vi vÀldigt tacksamma.

Ett svar pĂ„ ”🚹 VIKTIGT MEDDELANDE TILL ALLA PEDORAPTORER 🚹”

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.