Satt och lĂ€ste lite skvaller om oss pĂ„ nĂ„gon annan sida. Vi lĂ€r vara bĂ„de rasister och uppviglare. Kvinnan som beskrivit oss har skrivit böcker, men jag undrar lite hur det Ă€r med lĂ€skunnigheten, för hon har sannerligen inte faktagranskat, med tanke pĂ„ att vi kategoriskt petar bort alla spĂ„r som leder till MIG-politik. Övergrepp av barn har ingen hudfĂ€rg och pedoraptorer Ă€r skit, oavsett nationalitet. 

LĂ€ste sedan om organisationen “vid din sida” och rynkar lite pĂ„ nĂ€bben över hatet som Ă€ven de möts av för att de “bara” vĂ€rnar om fattigpensionĂ€rer. Hatarna misstĂ€nker att man försöker fiska röster till SD, med tanke pĂ„ att en av organisationens styrelsemedlemmar Ă€r aktiv sverigedemokrat. 

Varför inte ta till sig goda initiativ som dyker upp istÀllet för att leta orsaker till varför vi skulle kunna döma ut mÀnniskor? TillgÄngen av stödinsatser Àr betydligt mindre Àn behovet och skulle hatarna dra fram kastruller och slevar och koka mat istÀllet för att hata, sÄ skulle betydligt fler mÀnniskor gÄ och lÀgga sig mÀtta om kvÀllarna. 

Vi lever i en demokrati, dÀr allas lika vÀrde och rÀtt till en egen Äsikt Àr en grundförutsÀttning. Hur kan det samtidigt vara socialt accepterat att kategoriskt vifta bort alla som inte har samma kön eller partitillhörighet som en sjÀlv? Rasism och mobbing Àr inte acceptabelt, varken mot invandrare, sverigedemokrater, vÀnsterpartister, vita medelÄlders mÀn eller mörkhyade damer. Alla Àr inte likadana men vi Àr alla mÀnniskor. 

Tricket för att hÄlla sams och fÄ ett bÀttre samhÀlle Àr tveklöst att acceptera varandras olikheter och sida vid sida verka för att hjÀlpa de som inte kan hjÀlpa sig sjÀlva. 

Vi i 2forty2 vet nÄgot som hatarna inte riktigt verkar förstÄ. Vi har pÄ kort tid lyckats skapa nÄgonting som inte funnits tidigare, nÀmligen en plats dÀr mÀnniskor som i barndomen blivit utsatta för övergrepp, och som pÄ grund av problemen levt stora delar av sina liv som ensamma isflak nu blivit till en enda stor is, och vi kommer med enade krafter se till sÄ att rovdjur som förstör livet för barn ska pÄ effektivt sÀtt ska hÄllas vÀldigt lÄngt borta frÄn knattarna. 

Vill ni stötta mig och Patrik I vÄrt arbete sÄ Àr vi vÀldigt tacksamma.

Ett svar pĂ„ ”Skvaller om skvallrarna 🙂”
  1. Tack för ert arbete, det Àr ingen lÀtt uppgift.
    Hoppas ni inte far illa đŸ’Ÿâ˜źïžđŸ’Ÿ

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.