Böjer huvudet I en stilla bön för att Mario har fått frid där han är nu. 

Mario blev som liten utsatt för övergrepp, men behöll det som en hemlighet under hela sitt korta liv.

Sanningen kom fram efter att han förra året valde att avsluta sitt liv, och Marios familj är krossade av sorg. 

Vi måste lära oss av det förflutna, för att förhindra att historien upprepar sig.

Inte ett barn till.

Vila i frid Mario ❤ 

13 svar på ”Vila i frid Mario ❤”
 1. Älskade Mario sett dig sen du var bebis
  Passat dig älskat dig som du vore min egen son. För din älskade mamma var du hennes allt och är fortfarande din mammas allt dina syskon dina vänner och vi vet att du alltid är saknad och älskad av oss alla.
  Det måste bli ett slut på övergrEpp på våra barn 👶.
  Det finns inget straff på pedofiler eller något när det gäller våra barn!!!!
  Vila ifrid älskade Mario från tant Ditte

  1. Jag beklagar sorgen, och kan inte ens föreställa mig smärtan av att inte få veta förrän det faktiskt är för sent.
   Mario kan man bara inte bortse ifrån.
   Inte ett barn till ❤

 2. Gråter, älskar hans ögon. Hans skulle inte ha lämnat den här jorden. Om hans förstod att hans föräldrar inte skulle bli arga på honom om han berättade. Jag hatar pedofilers psykopatiska sätt att hota barn. Det är otäckt. Ingen ska få en att tro någon skulle bli arg för att man berättar. Tvärtom vackra Mario. Du hade orkat leva då. Mitt hjärta gråter nu. Jag lider med dem som älskade och skapade den här människan. Jag känner verkligen att det här blir för jobbigt för mig att läsa. Vill gråta, vill skrika, vill springa bort i väg från det här. Jag vill inte se. Det är en naturlig reaktion. Jag behöver inse att jag blir berörd av det här. Det blir jag. Jag får aldrig aldrig överge ett barn på grund av att jag inte klarar av något. Särskild om jag är en förälder. Det är brist på föräldrarskap. Då ska socialen in. Om du inte klarar av att ta hand om ditt barn. Då ska socialen in. Det måste vi förstå. För barnet kan inte gå runt och bära på det här ensam. Det är skadligt. Det förstör barnet. Det måste jag säga till mig då jag var ett barn som fick bära på det här själv utan någon vuxens hjälp. Det måste jag påminns om. Det mina föräldrar gjorde mot mig inte var normalt. Det är inte normalt att göra så här mot ett barn. Jag är tyvärr skadad. Ingen gjorde något. Ingen ingrepp. Ingen gör något idag. Så det känns som att ingen gjort något fel. Det känns som någon vill låsas att det aldrig hänt fast det gjort det.

  1. Jag gråter också, har tjutit hela morgonen.
   Vi måste ge offren ett ansikte, för att man lättare ska kunna förstå att det är riktiga barn som får livet förstört, och oavsett hur jobbigt det sent för oss, så är det ännu hemskare för ett barn som blir utsatt.
   Jag är hemskt ledsen för vad som hänt dig, och om du inte redan är med, så har vi en stödgrupp som heter legokloasarna på Facebook. Vi har bra kontakt med organisationer som ger stödsamtal. Kan vi hjälpa dig på något sätt, så är det bara att höra av sig. /Sara ps. Vi måste se till så att alla utsatta får hjälp, så att alla blir starka, och då får förövarna en helt annan motkraft. ❤

 3. Älskade,älskade Mario…❤️
  Det gör så ont…💔
  Jag pratar med dig varje dag och det känns ännu overkligt att du är borta…Föralltid…🕊😔

 4. Ofattbart 😭 älskade lilla barn, vila i frid ❤️ Ljus och kärlek till din familj 🙏❤️ Inte ett barn till…,så länge jag andas så kommer jag att motarbeta dessa jordens avskum för barnens självklara rättighet att växa upp utan sexuella övergrepp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.