Mannen i videon trodde att han skulle träffa en mamma och hennes dotter på 2.5 år. Mannen ville träffa mamman och barnet för att:

– Onanera när mamman ammar.
– Bli avrunkad/avsugen när mamman ammar.
– Inkludera det lilla barnet i parets ”sexliv”

Mannen har berättat om egna övergrepp och skickat en rad bilder på sitt könsorgan. Han har bett mamman att visa bilderna för det lilla barnet och frågat hur flickan reagerar när hon ser hans snopp.

Chattlogg har vi tyvärr inte möjlighet att publicera då den kommer från helt nya fiskevatten som vi inte vill exponera.
Loggen är istället lämnad till polisen.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

56 thoughts on “Vill barnet se min snabel? (Napp #166) Södertälje

 1. Fy faan vilket as. Det är bra att ni exponerar dom så man får se omfattningen av det hela. Det går ju tydligen att fiska upp hur många som helst.

  1. Ännu ett svin som fiskats upp, ni är våra hjärtan Patrik och Sara, så grymma på erat jobb, kärlek till er

  2. Det är dessvärre ingen idé att tro att publiceringar här visar någon som helst bild över någon omfattning över problemet som dessa publiceringar belyser.

   I bästa fall kan en skymt av att ”sluta cirkeln” uppenbaras när en och annan dyker upp på avsedd tid och plats mer än en gång, men i sämsta fall så är dessa publiceringar endast ett sätt att visa att den här sortens problematik förekommer.

   Det sistnämda du skriver är en direkt motsägelse till att vi här skulle se ”omfattningen” av det hela, men menar helt riktigt att det inte går att bestämma hur stort mörkertalet är. Att ”ragga småbarn” går ju uppenbarligen att göra på fler sätt än att engagera sig i diverse nätforum/sociala medier.

   1. Och? Då får dom i alla fall bort en del av dom äckliga svinen.(Borttaget av Admin)

 2. God Jul
  Ditt svin
  ALLA ni som står med byxorna neddragna säger att det är första gången🤢🤮
  Äckel som låtsas att ni är oskyldiga
  Hur i helvete hittar ni pedofil grupp . Då var det inget fel i huvudet äckel
  Nu får du sitta inne hela julen vintern , vår , sommaren .
  Din framtid har du själv sabbat
  Kom inte och säg annat
  Flytta och hoppas att ingen känner igen dig .

 3. Ytterligare en sjuk människa-står o kan knappt prata,vet inte vad han mumlar om🤷‍♀️Patrik- HUR FASEN KAN DU HÅLLA DIG när äcklet står o småflinar? Jag spyr snart – för jag inser att de är jäkligt många som kan tänka sig att förstöra barn för livet… Morr🤬🤬🤬

 4. Han tappa verkligen förmågan att få fram sina ursäkter då han istället fokusera hjärnan på hur livet rasa för honom.
  Ännu ett svin upgrävt från mörkret.
  Må dom få ett helvete resten av sina liv.
  Och som Patrik sa, ett hånfullt flin på läpparna som retar en.
  Ni är bäst 🙏

    1. Jag uppfattade det som att Horizo förklarade varför mannen hade svårt att få fram orden.

    2. Men skärp dig. Horizo förklarar varför han hade svårt att prata, och du låtsas som att han ursäktar pedofili? Höj nivån för fan. Skamligt inlägg.

    1. Afasi är inte minnesförlust utan talsvårigheter, skador på språkcentrum pga skador på Hjärnan. Stroke t ex är en vanlig orsak. Afasi eller ej, den mannen skulle låsas in för alltid.

   1. En hjärnskada är det nog ingen som tvekar att han har, diagnosen heter pedofili..

   2. Helt rätt,det är Afasi efter en stroke eller fler. Det kan man faktiskt inte hjälpa så allt sånt kan folk bara sluta med. Min pappa har själv fått afasi efter tre hjärnblödningar.
    Snyggt fiskat Sara och Patrik,ännu ett svin på kroken!

 5. Sjuka fa…..!!! Hur kan det finnas så pass många i ett land med så litet antal invånare?! Man förlorar allt hopp om mänskligheten. Det känns som om Sverige ligger högt upp på listan över länder där det förekommer flest barnvåldtäkter….Att Sara & Patrik kan vara så pass sansade är helt otroligt.

 6. *kräks*
  Det som skrämmer mig mest med dessa monster är att många av dom ser ut som precis vilken människa som helst. Hur ska man som ensamstående mamma komma över rädslan av att stöta på ett sånt här monster? Jag hoppas vid min gud att man är på sin vakt och är vaksam. Sen att man följer magkänslan, hur svag den än är. Fyfan säger jag bara. Och som vanligt, tack för ert fantastiska jobb! Jag hoppas på att få vara med i ert team!

 7. Men så eljest, eller i alla fall saknas vitala delar i skallen på det här äcklet.

 8. Ett sånt stort problem detta är. Märkligt att det inte görs mer från politiskt håll.

 9. Det är fullt möjligt att den dragningen kom som en konsekvens av hans stroke. Det är ju ingen liten TIA som han var fått. En stroke rör om i grytan på väldigt många olika sätt.

  Det finns mord som har begåtts som ett resultat av att personen förlorat konsekvenstänk och empati efter en stroke. Vissa får en helt annan personlighet. Det är bara ytan som är densamma som tidigare för vissa.

  Förmodligen något i det stuket som han förgäves försökte sig på att förmedla.

  Han ska givetvis hängas ut ändå. För han är farlig. Anledningen till varför han har blivit farlig är irrelevant.

  Hade varit intressant att se en transkribering av chatt-loggen som ni sa i tidigare inlägg att ni skulle visa när de fångats i nya fiskevatten.

 10. Man tappar tron på mänskligheten när man ser sånt här. Tack för er fantastiskt viktiga insats, sedan är det tragiskt att det ska behövas.

 11. Hmm, jag misstänker att han behöver hållas borta från samtliga minderåriga, då han verkar vara vad man i vardagligt språkbruk kallar för ”helt sjuk i huvudet”.

 12. Men HUUR många finns det? Helt ofattbart. Vidrigt.
  Ert jobb är så otroligt viktigt. Tack för allt ni gör!!

 13. Finns en skola och förskola lite längre upp på den gatan så skönt att någon catcha honom

 14. Mannen verkar ha någon form av hjärnskada? Han får ju inte fram orden mellan varven, eller så är han så pass chockad över bli påkommen.

  Om så är fallet så är det sorgligt i dubbel bemärkelse.

 15. Otroligt att dessa inte verkar förstå att barn är SKYDDSOBJEKT och inte sexobjekt.
  Det borde ske en ordentlig kartläggning av dessa från samhällets sida samt erbjudas vård eller långvarig inlåsning till återfallsförbrytare.
  De som gör det möjligt att dela barnporr på nätet borde straffas så hårt det någonsin går, gigantiska böter och långa fängelsestraff.

 16. Hoppas inte afasi-farbrorn gick hem och varnade gruppen för att den är infiltrerad nu bara! Det vore ju kanon om polisen var såpass på tårna att de tar såna här äckel innan de har chansen att trycka på röda knappen!

 17. Var inte det den ni prata med som böna bad om att slippa publicering. Sa han att han haft stroke? Han verkar helt annorlunda

 18. Alla ser för jävliga ut. Inte bara övergreppen blir traumatiskt. Tänk ett barn se såna spöke ?! Bara åsynen är trauma för livet. Mammor vafan tänker ni med ? 😡😡😡.

 19. Frågan vi ska ställa oss här ” lider ett barn på 2,5 år mindre för att förövaren är sinnesslö”? Nej! Barn lider lika mycket oavsett om högskoleprovet visar på begåvning eller idiot. ( ni får moderera om jag uttrycker mig över gränsen)

 20. Det behövs verkligen en lagändring i Sverige och det snabbt! Det måste bli straffbart att överhuvudtaget försöka ta kontakt med barn i sexuellt syfte.
  Det är ju en självklarhet!

 21. Alltså jag blir illamående av alla dessa avskum. Känner att jag måste sluta kika in här för jag mår dåligt av det. Fattar inte hur nu orkar! Det ni gör är något som polisen borde göra tycker jag men det tycker väl inte dem. Ni är helt otroliga i alla fall som har tagit tag i detta och outat så många pedofiler. De ska fast de jävlarna för de vill förstöra, tortera, utnyttja små oskyldiga barn för sin egna sjuka tillfredsställelse.

 22. Han gör allt för att folk nu ska tycka synd om HONOM.!!! Han står o låtsas vara dummare/sjukare än vad han är.
  Han är inte den enda som står o drar en snyfftare och skyller ifrån sig på något tex funktionshinder och att han har svårt för vissa saker!
  Han vet precis vad han gör…
  Ansvaret är hans…
  Finns inga bortförklaringar för detta sjuka beteende.
  Vill inte ha dom här människorna i vårat samhälle. Inte ni som försvarar dessa sjuka vuxna/ beteende heller!!!
  Ge fan i barn !! Hur svårt ska de vara!!!
  Man får inte våldta någon !

 23. Min största skräck just nu är att ni snart inte ska orka hålla på så länge till… Ni har ett koncept som funkar nästan för bra. Vi andra tar o samlar oss och swishar lite till, tycker jag, så att verksamheten kan rulla på länge till och med en bra ekonomisk ersättning till hela det glimrande teamet bakom dessa förskräckligt stora o frekventa fångster!
  Ni har uppenbarligen hittat en riktigt bra metod som i kombination med idogt arbete ger såna här fantastiska resultat. Bockar och bugar.
  Swish swish

 24. Men alltså ……vilket jävla svin!!!
  Stå o småle och lägga huvudet på sne och bara se oskyldig ut! Fy fan vilket jävla äckel!
  Jag hoppas att MÅNGA ser detta och förstår att Sara och Patrik gör ett LIVSVIKTIGT ARBETE!!!!
  Jag fattar verkligen inte hur i hela friden ni orkar!
  Som mormor så gråter jag krokodiltårar och blir förskräckt när det för varje gädda ni fångar, verkligen går upp för mig att det finns tusentals av dessa avskum och om ni inte fanns….gud hjälpe alla barn därute.

 25. Förundras fortfarande över hur många äckel vi har i detta land…Det är svårt att ta in. Ni gör ett fantastiskt jobb.. Att se en pedofil stå o flina så där, fy fan alltså vilken självbehärskning Patrik..Keep it up!!

 26. Vidrigt! Har själv en treåring hemma, vågat inte skriva vad jag hade gjort om han gav sig på henne.

 27. Helt fruktansvärt. En undrar ju hur många pedofiler det finns 🥺 det värsta är att jag tror att nästan alla barn någon gång träffat på en vuxen med böjelser för att utnyttja barn, även om kanske inte alla går lika långt. Det minns man ju inte minst från skolåldern vissa lärare/tränare m.fl som hade ett väldigt konstigt beteende 😕 Fortsätt med ert arbete, ni gör ett toppenjobb för att sätta dit dessa hemska människor.

 28. Detta är det sjukaste, vilken avskyvärd människa du är! En pedofil ! Hur kan man vilja förgripa sej på en bebis 🥺

 29. Raden av vidriga as tar aldrig slut. Som någon skrev är det sjukt med så många pedofiler och förövare i ett så här glesbefolkat land. Tack för att ni fortsätter kampen.

 30. Jag älskar, verkligen älskar ansiktsuttrycket när de inser att det är kört och när de inser att det inte är någon mening att ljuga. Det där hopplösa ansiktet som inser, ”fan också”. Det kan jag kolla på om och om igen. Helt underbart. Den totala hopplösheten. Priceless.

 31. Usch, ett sådant svin.
  Sen står han där i efterhand och leker ångerfull och ser så ynklig och snäll ut.
  Låt våra barn vara i fred!

 32. Herregud!!!!!
  Känner mig lamslagen, äcklad, och fysiskt illamående.
  Denna person vet jag mkt väl vem det är…
  Det känns vidrigt att varken jag eller andra i hans närhet inte märkt något …
  Dumpen, behöver ni info så står jag mer än gärna till tjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X