Då var det dags för BAPrun igen. Om exakt en månad kommer vi att mullra genom Göteborg i MCkortege. Alla sorters motorcyklar är välkomna.

Vi kommer dessutom att ha ett större evenemang med mat, sockervadd, popcorn, läsk, glass, gigantiska hoppborgar och andra skojigheter helt kostnadsfritt för alla barn 0-15 år. Förra året var BAPrun jätteroligt, barnen åt så maten stod ut ur öronen på dem och de lekte för fulla muggar.

I år kommer evenemanget att bli ännu större. De första 600 besökande barnen får dessutom varsin lott, och som tur för alla olycksfåglar så är det vinst på precis varenda lott. Första pris är en cykel.

Hoppborgslandet kommer att bli gigantiskt.  Största borgen är 60 meter lång. YumpYard kommer att vara på plats och hjälpa till på studs och voltigemattan.

Ferarriklubben kommer att vara på plats, och erbjuder åktur till barnen i en Ferarri. En och annan trollkar kommer att cirkulera på platsen, för att inte glömma en helt galen fakir som har lovat att dyka upp.

Vi har även trollkarlar som går runt o underhåller samt en galen fakir.

Jaspiloterna kommer och spelar livemusik för oss.

Supercross uppvisning från Western Chaos.

Western chaos kommer o kör en galen supercross uppvisning.

Superlotteri med rolig utlottning av eventgeneral Mikael Petersson  och riktigt fina vinster för vuxna.

Fri entré för alla barn.
100 kr entré för vuxna

Tid 6/6 2022 kl. 10 – 16

Plats:
Beatrice Lesslies gata 10, Högsbo Göteborg

Hela överskottet går oavkortat till WONSA till förmån för sexualbrottsutsatta barns rehabilitering.

Vid frågor eller förslag  om sponsring kontakta eventgeneral Mikael Petersson på tel 0705209768

Mer info på www.baprun.se

Välkomna till årets event ❤

 

5 svar på ”Dags för BAPrun 2022”
  1. “Jag har en sån där Kawasaki 125:a…” 😎😄

    Förklaring: Alltså jag läste ovanför, citat: “Alla sorters motorcyklar är välkomna.” och kom då genast att tänka på den gamla roliga Hassan telefonbus-sketchen från P3 radion på 90-talet, när han ringer till en MC-klubb i Stockholm och vill bli medlem, men det är väääldigt lång kötid 🤔 för att få bli antagen som provmedlem, finns på Youtube för den som vill lyssna. 😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.