Tack för Ert genuina engagemang att starta Dumpen och här sätta stopp för våldtäkter på ”våra” barn! Det ska inte gå någon obemärkt förbi och lämna någon orörd! Jag står också upp för barnens rätt att vara barn och inte vara något sexobjekt! Dessa sjuka människor hur kan dom ta sig friheten, att utnyttja barnen i sexuellt syfte. Varför är dom ens inne på chatt-grupper för barn! Jag blir bestört av alla Ni fångat och som verkar tycka att dom har rätten till sina preferenser. Det känns som en upprättelse när dessa åker fast!! I synnerhet om dom skruvar på sig, blir ostadiga och svimfärdiga, bajsar på sig och lägger benen på ryggen. Blir arga och gråtmilda. Ber om förlåtelse eller påstår att det är första gången!!

Jag har mycket jag vill ha sagt!
Men, inte mindre vill jag berätta om min äldre halvsyster som blev utnyttjad av sin far när hon var barn. -När hon berättade det för vår mamma kunde mamma inte tro vad hon hörde! Min syster 5 år sade men egna ord ”Pappa lade s**ppen i munnen på mig”.
Hur kunde min syster veta vad detta hade för betydelse!!? Hon var bara 5 år gammal.

När man som liten ska formas och bygga upp en egen integritet, hur blir man då formad av att sin egen far sticker in sitt eget k***organ i munnen och kan känna skillnad på en omsorgsfull skyddande far eller när snedvridna sexuella fantasier blir normalt och kanske är något -som är något; en vuxen man gör mot sitt barn. -Eller något barn över huvud taget!!

Min mamma kunde till sist göra sig kvitt sin förste incest-make. Och hela tvisten det medförde var en smutsig historia. Senare träffade hon min pappa. Jag har inte behövt få hela fundamentet krossat av att bara bygga sitt hus på ostadig grund. Min syster som jag skriver om blev för 30 år sedan totalt inbunden och blev helt affektiv efter att öppnat sig om dåtiden av vad som hänt henne som barn. Hon har helt slutit in sig i sin egen bubbla och går inte att nå fram till. -Länge visste vi inte ens om hon levde, för att hon inte tog någon kontakt. Hon skäms så fruktansvärt och tror att det är snacket som går genom djungeltelegrafen i familjen. När allt vi vill är att hon ska vara fri över sitt eget liv.

Men det slutar inte där. Jag har en sann berättelse till.
Min mammas-morfar utnyttjade alla sina flickor sexuellt som barn. Varav att han fick barn med två av dom. Han blev alltså fader i samma stund som han blev morfar till samma person.

Min syster fader blev intresserad av att göra samma sak mot sin dotter efter att hört talas om att hans frus morfar åtalats för incest. Som även ska ha varit på sina egna barnbarn. Det finns igen angiven fader där av den orsak.

Min mamma har skämts för det. Min mormor har skämts och nästkommande generationer och släkt. Man väljer att lägga locket på. Något som hänt bakom ridån. Detta är inte rätt väg att gå. Sluta skämmas! Det är inte vi utnyttjade och medberoende som ska skämmas; det är förövaren. Dra bort draperiet! Strålkastare på och låt kameran gå!

Mormors fader skämdes inte ett dugg för sina handlingar. -Han tog till och med upp det vid maten när döttrarna blev äldre. Han sade till den ena dotter -“Hörru NN ska vi inte ta oss en snabbis?”. Hans fru blev sjuk i en eskalerad MS. Till och med när hon låg i sjuksäng och inte kunde röra sig, flåsade hennes make på med en skräckslagen dotter… bredvid sin förlamade fru.
Han var sexuellt omättlig. Detta hände i början på 1920-talet. Pedofil fadern var en seg djävul han blev närmre 100 år. Hans egen mor tog livet av sig när hon fick veta vad sin son hade gjort.

Dumpen får mer än gärna publicera min sanna berättelse (Min mormor och mamma finns inte längre med oss. Och vad beträffar incest och pedofil fadern så vandrar han inte på jorden idag heller).

Jag vet precis hur lagen skyddar gärningsmannen och inte tvärt om.
Jag står upp för det som är orätt och de som är i underläge. Det har varit ett tungt ok att bära för min mormor och hennes systrar.

Allt gott /Stina

VILL DU HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI TACKSAMMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.