29 mars, 2023

Mannen i dagens artikel får nog snarare publiceras som surströmming än som gädda. Han har gått under arbetsnamn “ostkuken” med orsak av bilden som gav bristande undelivshygien ett ansikte.

Mannen, hemmahörande i Halmstad men på tillfälligt besök i Göteborg hade alltså för avsikt  plocka upp ett trettonårigt barn som han tyckte att han skulle våldta i lastbilen som han kört dit med. Åkaren blev helt vansinnig när han fick veta vad gubben gjort och sparkade honom på stående fot. Anhöriga är informerade och gubben har blivit informerad om det faktum att barn inte vill bli våldtagna.

Kontakta alltså inte anhöriga och lastbilen har maskats med hänsyn till åkaren som släppte sin chaufför som en blöt tvål i duschen.

Chatloggar har tyvärr fotograferats då fiskaren satt med en platta som inte ville skärmdumpa. Varning för ytterst obehaglig bild i chatloggar nedan. 

Film 1:

Film 2:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

69 thoughts on “Mannen med osten (napp igen)

  1. Jag kände en pedo som nu fått 4,5 års fängelse. Han var oxå lastis. Har raderat alla bilder mm på honom. Äcklas!! Hans fd fru är min barndomsvän. Hon mår fortfarande inte bra o fajtas med alla frågor.

   1. oj ni behöver inte dra lastbils chaförer över en kant jag själv utbildar mig till det och skulle alldrig få tanken av något sån här äckligt o trögt betende som domma personer har

    1. Tack för din kommentar och du har självklart helt rätt- dessa personer som söker barn i sexuellt syfte finns i många olika yrken och samhällsstegar!

 1. Har ni hör att det ska öppna ett ysteri i Flen?

  Flensost ska det heta.

  Ett gammalt skämt från 90-talet.

  Skål

 2. Bortförklaringar på bortförklaringar. Hela tiden samma . Att ni har tålamod är ett under . Bra jobbat som vanligt

 3. Alltså, fy faaan! Är det den ku_en hon ska ta i mun då? Jag hade al… äh, måste gå och spy! 😡☹️

 4. Åh jösses. Klarade inte av att se hans wurst faktiskt. Han kan nog inte få tag på någon vuxen ens med den äckliga hygienen. Och ett barn? Saknar ord. Fruktansvärt. Men bra att ni lägger ut bild så sanningen kommer fram. Bra jobbat!

 5. Det där var inte helt fräscht faktiskt å inte fan är det några 17-22cm heller 😆

  Men varför skickar han en bild med en mega stor finne i pannan eller vad fasen det är samt sprucken näsa. Tyckte han att det var ett gött foto?

  Denna människan är nog inte heller frisk, även om man bortser från att han är peddo.

 6. Fyfan vilket äckel, finns väl inte nån som går igång på en sån bild och framför allt inte ett barn som ska få livet förstört🤮🤮

 7. Är 40 år gammal och har alltid undrat hur flensost ser ut. Så jävla vidrigt. Men tack för detta! Nu slipper jag dö ovetande…

  Vilken gris.

 8. Vilket charmtroll!

  Jag tror honom när han säger att han inte har någon fru

  Människorna som gått i Dumpen-fällorna hittills har varit obehagliga på olika sätt och i olika grad, men denne man är den ofräschaste mätt med hygienmått. Tvåa blir den avskyvärde häktesvakten.

  Jag tror de flesta av dessa pervon har gemensamt att de intalar sig själv att de trodde “hon var äldre än hon var” och att “hon tog kontakt först”. Dessutom är de så pantade att de förväxlar sitt eget tyckande med lagen. Bra att Sara påpekade detta. Idag har varenda obildad jävel en åsikt men ofta inte så mycket kunskap.

 9. Hittade till denna sida idag pga oro i närområdet.
  Jag känner att jag tappar det. Svårt att ta in. Så många, så vidriga, så sunkigt ljugiga.
  Men att jag tappar det när jag ser och hör detta är så lite i jämförelse. Alla barnen som blir utsatta av dessa…
  Tack för ert arbete ❤️

 10. Först o främst påstår flänsosten doppad i Keso att Patrik o Sara har “provocerat” fram flensostgubbens kåthet?? 🤣 när han inser att det är vuxna som han snuskat sig för o inte ett litet flickebarn på bara 13 år! Sedan skickar peddokesot en bild på sitt fula tryne som skulle kunna sätta skräck i vem som helst, bruten näsa med världens blåtira o en stor bula i pannan o käften har fått en smäll också. Har ngn gett kukflensostenkesot en käftsmäll? Eller har peddot ramlat nerför en trappa på fyllan? Varför skicka en sådan bild utöver flensostkesokxxen som inte synes någonsin varit tvättad? Behövs nog flera liter Klorin för att den äckliga snorren någonsin ska kunna bli ren. Spyyyr!! O så sinnessjukt att fråga ett litet barn, ett litet småbarn som just slutat årskurs 6 om barnet kan stå “dubbelvikt med huvudet mellan vaderna”????? Så att gubben ska kunna våldta barnet, SVIN!!!!
  Vilket j…a stolpskott, gubben borde låsas in på livstid!!!! Åter igen, HUR faen kan svinäckliga gamla gubbar ens snudda vid tanken o inbilla sig att ett litet orört barn vill ha sex med dem???? Detta övergår mitt förstånd varje gång man ser dessa äckel!! Äckliga gamla gubbe, utöver litervis med Klorin så skrubba den där fula äckliga gula snorren med Svinto också!!!! O ge FAEN i våra barn!!!!

 11. När jag var liten fick jag lära mig att fula gubbar inte behövde vara fula utan kunde vara snygga. Här är ju alla i stort sett anskrämligt fula. Dumpen skulle kunna ha en fulhetstävlingen i gubbäckel.

 12. Skrattar så jag tappar andan. Dumpen måste vara den bästa avdelningen för lyteskomik på hela webben. Och så Patriks ordval på det:

  “Ridderligt.”

  Mycket ridderligt, inte minst med den där bordellbelysningen han kör runt med.

  “Intimhygien, är det nåt du har tänkt på?”

  Och så en dolme glaserad i flera veckor gammal löpe.

  Hur kan man vara så våldsamt bakom flötet? Det är helt otroligt. Christer och Brian, vilket radarpar. Vilket fantastiskt kollage vi börjar få. Den ena aptitretaren efter den andra.

  Jag njuter så innerligt av att de får sina liv tillintetgjorda på detta sätt. Tänk att skadeglädje kan sitta så vansinnigt rätt såhär i vintertid när elementen gör en dåsig av värme.

  Men nu är det läggdags. Imorgon vankas det ny pedofil! När kommer turnébussen till Märsta? 🥳🥳

  Vamos!

 13. Åh fy fan vilken äcklig typ, alla dom är grisarna ni gräver fram får för evigt stå vid skampålen. Det skall dom bara ha.

 14. Varför städar han inte sina privata delar innan han skickar. Chansen att någon skulle tända på honom går från – 10 till helt jävla otänkbart

  1. Nej, tyvärr inte. Vet en vietnames på ett aluminiummältverk som gillade ostiga fittor. Märklig människa.

 15. Vad i h*lvete är det för bilder han skickar ?
  Vilket äckligt j*vla as.
  Hur många galningar går lösa på våra gator? Det är ju fruktansvärt.

 16. Ostlöpebilden behöver ju inte ens kommenteras, fy för böveln så äckligt 🤮. Men vad är det andra för jävla bild han skickar, där han ser helt misshandlad ut. Varför skickar man en sån bild?! Har han varit ute på peddoresa förut och fått däng månne?

  1. Misstänker också det senaste. Patrik o Sara är inte ensamma om att försöka stoppa peddosarna på nätet.

 17. Alltså jag hade läst kommentarerna om kuk-bilden med lagrad västerbotten så jag scrollade förbi i 120 men den mikrosekund jag såg den kontaminerade pinnen har satt sig på näthinnan och nu kommer det plötsliga oannonserade kräkattacker med jämna mellanrum när min hjärna försöker göra sig av med det vidriga innehållet. Tack för det, lastbilschauffören from hell.

 18. Fyfan vilken vidrig bild!!!
  Blir upprörd för jag själv har varit utsatt som 13 åring…. Utav två äldre män. plus att en snubbe från Bosnien försökte kidnappa mig 2019.. Och köpa sex av mig. Jävla helvete!! Det konstigaste är att den senaste händelsen hände mitt på eftermiddagen en sommardag UTANFÖR polisstationen!!

 19. Så jävla vidrigt! 🤮 Något alla peddos verkar ha gemensamt är att de vill ge sken av att ha megastora dasar. Mindrevärdeskomplex?

 20. Tack för varningen! Jag valde att avstå att kolla på chattarna denna gången. Vill liksom inte få den bilden kvar i mitt minne 🤢🤮

 21. Man säger att det finns ngn för alla ,men med tanke på detta ”Kap” och resten av kandidaterna i hall of shame så kan man konsterna 2 saker , deras bild av sig själva skulle t.o.m ringaren av NotreDame att framstå som snygg och att dom alla på riktigt ”tror” att barn verkligen vill ha sex med dom gör att man kan tro att deras IQ ligger under 70🙄.

 22. Märkligt. Fula fiskar med låg IQ fastnar på kroken, men de lömskaste slinker troligtvis undan. Normalbegåvade män skulle snabbt förstå att ”barnet” de chattar med har fel ordval och språk för sin angivna ålder och därmed snabbt dra sig ur. Endast de mest korkade blir kvar. Bra att de försvinner, men det löser ju inte problemet med de mest avancerade pedofilerna. För att hitta dem gäller det nog att ta sig in på internets mörka bakgator på ”Darknet”. Dit hittar ingen sökmotor. Då pratar vi år av infiltration och stegvis inbjudan inom slutna kretsar.

 23. Detta är vår gamla lastbil vi sålde förra året till en nystartad åkare och detta svin har tydligen inte synts till sen händelsen.
  Chauffören i sig har jag aldrig haft kontakt med men känner ändå att jag skäms något oerhört av denna individ då vi jobbade för samma företagslogga och detta diskuteras bland medarbetarna just nu.
  Tror inte jag känt sån genuin spykänsla av nåt så vidrigt innan!

  Tack för att ni gör det ni gör!

 24. Denne äcklige jävel raggade på mig en gång, fullkomligt vidrig, han är sjuk i hela huvudet o vet inte hur man uppför sej, är inte förvånad att han är pedofil. finns ingen med syn o luktsinne som vill ha honom

 25. Förutom bristen på moral och den brottsliga aspekten så undrar jag hur så många män kan vara så dumma att de tror att unga flickor vill träffa gamla gubbar och verkligen tycker att de är snygga och sexiga 🤦🏻‍♀️

 26. Jag kan inte låta bli att fascineras av den totala bristen på självinsikt. Utöver det självklara att barn inte vill ha sex med gubbar så vill man väl ännu mindre ha sex med en rutten kuk. Hoppas er sida även bidrar till att straffskalan ses över för pedofiler för det är orimligt låga straff för människor som aldrig kommer sluta med sitt äckliga beteende. Det enda som gör att jag klarar av att läsa chattarna är att jag vet att det är vuxna människor som svarar dessa äckel.

 27. För flera år sedan arbetade jag extra på en vägkrog där detta RAS brukade äta ihop med andra chaufförer! För det första var han groteskt obehaglig, skum, trodde han var polare med alla oss tjejer i personalen, och ansåg nog att vi alla var intresserade. Han åt och åt verkade aldrig bli mätt utan kunde be om mer potatis och sås 4-5 gånger. Vid ett tillfälle när jag var utanför och rökte ser jag hur han står utanför sin lastbil och onanerar mot mig, jag skickade ett mail då till det åkeriet om saken. Ett vidrigt ras är han. Känner ju kollegor till denne på andra åkerier och det är mkt fel i den skallen!

 28. Är det bara jag som tycker att han är sjukt lik Thomas Quick, eller Sture Bergwall som han heter nu för tiden?
  Är det bara en tillfällighet, eller är dom stöpta i samma form tro?
  I så fall får vi hoppas att den formen aldrig mer används. 🤢🤮

 29. Han sitter i lastbil vid Max hamburgare i bäckebol göteborg nu, han kom in på max o låna dass! STANK avföring o urin så personalen sa åt honom för vi gäster mådde illa

 30. ”Jag får väl ablåsa de då” 😂😂

  POV: Du bestämmer träff för att våldta en minderårig, kommer dit, det visar sig vara Dumpen.se. Då är det bara och avblåsa allting

  Klart det inte funkar så, bra jonbat Dumpen, och fräsch bild, trist bara att den blev blurrad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *