David Ses var ute och jobbade med lastbil när han bestämde sig för att plocka upp ett av de av våra “barn” som han haft kontakt med. När han blev försenad swishade han lite pengar till fika. Personen som swishade var alltså David och fikapengarna räckte till kaffe och ett utdrag från Mrkoll på Davids senaste dom från 2015 när han dömdes för sexuellt utnyttjande av barn till villkorlig dom och samhällstjänst.

David såg sådär lagom glad ut över att träffa på ett ganska skäggigt barn på två meter och hans kompanjon, men så kan det bli om man söker efter barn I sexuellt syfte.

OBS! Kontakta absolut inte anhöriga, det gör vi.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt så når du oss lättast på telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se Tillhandahållare: Sara Nilsson

106 svar på ”David Ses ville ses med barn (napp igen)”
 1. Är straff nog att bli uthängd på detta sätt. Om man som privatperson misshandlar (som på detta sätt 11 st och som vi förövrigt inte vet om det är sant eller inte )begår man ett brott. Killen har säkerligen redan fått sitt straff. Sen om han slutar med brotten vet vi ju inte. Kemisk kastrering är utmärkt.

 2. Pedofiler, Våldtäcktsmän och kvinnomisshandlare blir aldrig straffade/dömda som dom borde i detta landet.
  Så det är inte konstigt att folket tar saken i egna händer.
  Är så klart inget som Dumpen kan klandras för.
  Efter dom kan ändå allmänheten begära ut samtliga handlingar.

  Dumpen är en underbar plattform att hänga ut dessa sämsta skitmänniskor på.

  Ni gör ett så sjukt bra arbete Patrik/Sara och C/O
  Som orkar ta tag i det som polisen inte orkar eller lägger tillräckligt med resurser på.

  Tack för allt jobb ni gör❤️

 3. En skäggig liten flicka på 2 meter va inte vad han hade väntat sig minsann. Att han är dömd för att ha våldtagit en 14 årig flicka för några år sedan och nu helt fritt vågar sig på att möta en ny liten flicka visar med all tydlighet att vårat samhälle inte tar ansvar för att skapa en trygg tillvaro för unga tjejer. Det är en stor skam.

 4. Problemet med detta pedofiliri är alla sociala medier, pedos fanns för 500år sen, delen är att alla småflickor måste posera och smickra ut sig i sociala medier, jag hatar pedos men det är rättssamhällets jävla fel i dagens läge.

  1. Va fan babblar du om? Ser jag en väldigt ung tjej som sminkat sig tänker jag “åhh va fin” eller “åhh va gulligt” eller “va kul att hon får leka” eller eller va fan som helst annat, inte att jag vill våldta henne och utsätta henne för massa skit eller skicka bilder på min *** till henne. Det finns liksom ingen normal tankebana mellan sex och hur ett barn ser ut och skyll fan inte bort det på sociala medier, smink kläder eller när annat utan stå upp och ta ansvar.

   1. Tack PatrikB, du skrev allt vad jag själv tänkte gällande “Bull”s inlägg, ingen man skulle vilja ha i sin närhet, ingen att lita på eller känna trygghet till.

 5. Tack Patrik och Sara, för att ni står
  upp för våra barn, när samhället sviker
  ❤️🙏🏼
  En gnutta hopp i ett hav av monster.
  Dem skall rensas väck, och förhoppningsvis utplåna sig själva🤮🤮🤮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.