Nu har Facebookgruppen 2forty2 funnits i ett år och på Instagram har 2forty2themtoo varit med nästan lika länge.

På Facebook är vi över 50000 medlemmar och även om jag är part i målet så måste jag säga att det är den viktigaste gruppen.

På Instagram är vi lite över 10000 medlemmar och växer varje vecka. Nu tycker jag det är dags att vi gör ett ryck och värvar fler medlemmar för ju fler vi är ju mer syns vi.

Om alla delar denna texten på Facebook och Instagram och sen inviterar alla som finns på era vänlistor så borde vi dubbla oss väldigt snabbt. Ni behöver inte oroa er att vi får in fel folk i gruppen för det är väldigt svårt att veta på förhand vem som blir en aktiv medlem.

Vi behöver alla i gruppen och du behöver absolut inte ha personliga upplevelser från din barndom utan vi vill ha alla människor som tillsammans hjälper till att säkra våra barns framtid.

Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Vill ni hjälpa oss att hålla Dumpen rullande så är vi väldigt tacksamma 

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt så når du oss lättast på telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se Tillhandahållare: Sara Nilsson

Ett svar på ”Nu har 2forty2 funnits i ett år”
  1. Denna kommentar kommer säkert aldrig publiceras eftersom den är larvig och Off topic. Och jag har druckit lite vin. Men det är ju JUL.
    Men jag som sjuttiotalist har jag alltid förväxlat Patrik Sjöberg med Tommy Nilsson. Var inte dessa herrar samtida på nåt sätt? Och lika?

    Jag blir inte klok på denna förväxling!

    Båda har kört racerbil tror jag. Eller?

    *hick*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.