Vi åkte till Trollhättan för att träffa gamle Lennart men när gubbens bil pajade så hade vi en date i  reserv.

DOM_MAN_GBG körde som en oljad blixt när han hörde att får göra precis vad han vill med ett trettonåring om han betalar priset 3500 kr.

Mannen skickar lite bilder och skriver för fullt längs vägen till Trollhättan. Samtidigt som han skriver att han kommer i en stor vit bil så seglar en gigantisk vit skåpbil in på parkeringen. Bakom ratten sitter samme man som på bilderna han skickat. Han snurrar ett par varv runt parkeringen men när han fick syn på Patrik Sjöberg så var han inte alls intresserad av att stanna kvar och körde iväg I hög fart.

 

 

Efter telefonsamtal med en kvinna I ledningen som fick information om att någon är ute och trålar efter barn I deras firmabil så skulle hon kolla vem som kört firmabilen och lovade att återkomma med informationen. Vi har dock inte hört någonting från henne och bilen stod dock snyggt parkerad hemma hos ägarna till företaget igår när vi rullade förbi.

(Vi har spelat in en podd om denna fiskerundan. Vill dock dementera att han skrivit att han var 45 för när jag tittade i chattloggarna så hade han inte skrivit detta.) Poddavsnittet hittar ni här:

https://open.acast.com/public/streams/61af5a18e718920012bdad14/episodes/61b1d05e813d880013835015.mp3

Där kan ni kan höra oss babbla före under och efter och chattloggarna hittar ni som vanligt längst ner på sidan. (Som vanligt är bilderna på barnet datorgenererade)

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll
 

 

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt så når du oss lättast på telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se Tillhandahållare: Sara Nilsson

6 svar på ”En peddobuss kommer rullande (halvnapp)”
   1. Rolf bor fortfarande kvar på adressen. Undrar hur julafton kommer att se ut i den familjen när släktingarna har fått se detta. Jag har swishat en slant för erat fiske

 1. 🤮🤮🤮Slembollen lägger upp bild på dig själv från typ 1982 och tror att det skall vara till ngn fördel el vad? För att locka till sig en trettonåring. 🤮🤮🤮Igen.Jävla grottmänniskopedofil.

 2. allmänt känt att kvinnan sen många år haft intresse för småtjejer, men inte han.
  Hon hade ett “fotoprojekt” och blev utslängd från en gymnasieskola för några år sen då kameran fokuserade lite väl mycket på gymnasietjejernas persikorunda stjärtar.

  Jag känner honom från jobb. Rätt OK, men saltar fakturorna ibland. Men detta förändrar min bild av honom totalt. Att sambon är weird är dock inget nytt.

 3. Jag älskar din göteborgska, Patrik. Du är görbra 🙂
  Fortsätt på samma visa. Skitkul när fiskarna fastnar på kroken 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.