..organisationer som hjälper sexualbrottsutsatta.

Genom att köpa kläder i 2forty2.se webbshop

Tillsammans är vi starka!!!

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt så når du oss lättast på telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se Tillhandahållare: Sara Nilsson

5 svar på ”Hjälp oss att stötta..”
 1. Ni lägger ut såna videos så ni behöver varna folk, det är så jävla vidrigt och borde behandlas i domstol. Hur kan ni lägga ut ansikten?

 2. Går man inte dit och försöker träffa ett barn, så lär man inte hamna på film, mycket enkelt.

  I domstol har redan ett barn blivit offer och skadats, på detta sätt kanske det inte vågad leta efter fler offer.

  Att samhället inte skyddar barnen är anledningen till att detta behövs. Människor som vill våldta barn ska hela tiden vara medvetna om att de jagas, ingen oskyldig människa hamnar på dessa filmer de lägger ut.

  / Pia en som läser på dumpen

 3. Dumpen gör mycket bra; försöker få till en lagändring, blottlägger barnövergreppsringar och gör så att pedofiler som jobbar med barn får sparken. Det viktiga är att så få barn som möjligt far illa. Det tråkiga är att majoriteten pedofiler som läggs ut här är för fula och för lågbegåvade för att få till ett möte med ett barn, och då blir det bara sadistisk uthängning (typ “Hells Kitchen” som sadister älskar att titta på, där deltagarna förnedras.) Dessutom ökar benägenheten att begå övergrepp om dom avskärmas för mycket från samhället (om dom förlorar jobbet etc).

  1. De absolut fulaste och mest lågbegåvade av de som vi mött upp är de som vi faktiskt vet att de har en historik av tidigare övergrepp. Jag tänker inte gå in på vilka av dem, men det finns en inte allt för begåvad kvartett, där ett antal offer hört av sig, så du har fel i dina antaganden. I ett fall så har fyra personer hört av sig och känt igen sin förövare. Att få en bekräftelse som vuxen på att man som 11 åring hade rätt när vuxenvärlden inte trodde på en betyder mycket för någon som blivit utsatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.