Fläsk 😊

För att vi ska hinna fylla “hall of shame” – pedofilernas skamvrå på dumpen så har vi tagit in en redaktör. Hon vill vara lite anonym, men vi kan kalla henne MrsR. Hon har suttit på Twitter och hängt ut pedofiler i tre år, men nu är hon alltså i vårt team.
MrsR är har ett helt litet pedofilregister i skallen och kan nästan varenda dom och straffpåföljd utantill.

Välkommen MrsR

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt så når du oss lättast på telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se Tillhandahållare: Sara Nilsson

5 svar på ”Välkommen ombord på m/s dumpen MrsR”
  1. Välkommen,Mrs R,ju fler vi är/blir,ju starkare blir vi tillsammans, mot detta STORA SAMHÄLLSPROBLEM,som glömts och gömts ,det måste bli ändring för Barnen/tonåringar som används av dessa Pedofiler,som det skulle vara en rättighet,och att lagarna är luddiga och alldeles för svaga..det måste fram i ljuset,och straffas hårt,och våra barn ska skyddas till varje Pris/Eva

  2. Kanon behövs!!! En liten fråga skulle vi i swedala kunna ha samma app som dom har i usa ? Dömda sexförbrytare syns i appen med adress så man kan se om man har ett peddo i området mm Bara en tanke!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.