Nu är vi 45000 medlemmar i facebookgruppen 2forty2 och vi som bara funnits i ca sju månader! Så mycket positiv feedback vi har fått för gruppen är extremt.

Jag själv får meddelanden varje dag från medlemmar som säger att dom har hittat hem och att gruppen har ändrat deras liv till det bättre.

2forty2 är ingen gatumob som vill döda alla pedofiler som peddokramarna slänger ur sig lite här och där utan 2forty2 är en grupp som vill vara med att påverka samhället till det bättre.

Vi har fått höra att vi är enkla tröjförsäljare och bryr oss inte om något annat. Alla medlemmar vet att det absolut inte stämmer. Visst vi säljer merch på webbshoppen www.2forty2.se där går överskottet till organisationer som vi tycker jobbar på ett bra sätt med att hjälpa barn.

Vi vill nå 100.000 medlemsgränsen innan årsskiftet och det kan vi nå fall alla hjälper till med att bjuda in vänner från era vänlistor. En del tror att man måste själv ha varit utsatt som barn för att vara med i gruppen men så är inte fallet utan gruppen består av människor som vill vara med att påverka våra politiker och makthavare.

Så kolla din vänlista och skicka iväg inbjudningar och är du inte medlem själv så sök 2forty2 på Facebook och bli medlem idag! Barn är inte vår framtid, barn är nu!

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.