BAP-Run 2021.

Helgens event drog in smått otroliga         102.730 kr som vi direkt skänker till @nextme som jobbar på ett sätt vi tycker om.

Att vi fick in så mycket pengar beror på ett helt suveränt jobb gjort av en av 2forty2s grundare Mikael Peterson som har jobbat dag och natt med och med ett stort hjärta tagit tag i alla problem som har uppkommit på vägen!

Att vi fick in så mycket pengar tillskriver vi våra medlemmar på Facebook och Instagram som har hjälpt till att dela våra inlägg och även deltog på eventet. Vi tackar även alla våra sponsorer som gjorde lördagen till en succé!

Pengar är en sak men det som gjorde oss mest glada är att se alla lyckliga barn leka,käka korv och hamburgare, glass, drickor och bullar helt gratis! Vi får be om ursäkt till alla föräldrar som hade svårt att få med sig barnen hem från lekplatsen men det bjuder vi på för lördagen var vikt åt barnen och deras välmående!

Nästa år kör vi BAP-Run igen och datum och plats är redan bokad så skriv in 6/6-22 i era almanackor för då kör vi igen! Dagen ros går till Mikael Peterson aka Blondie för ett enastående arbete och jag lovar att nästa år när jag är frisk kommer jag att vara mer aktiv i allt jobb med att förbereda eventet! 

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.