Nu när dumpen.se äntligen fått utgivningsbevis så kommer vi skruva upp tempot och hitta på saker som kommer störa pedofiler och peddokramare, vi kommer vara som grus i dojan på alla som vill normalisera pedofili.

Vi har många intressanta idéer på vad vi vill göra och kommer köra 100% på det vi tycker är viktigt och kommer aldrig rätta in oss i ledet eller bli hotade med avstängning som Facebook och Instagram har som adelsmärke, vi lever i en demokrati där alla har rätt att göra sin röst hörd!

Vi kommer fortsätta att vara alla barns röst i alla frågor som rör barns säkerhet för barnen i Sverige idag är i princip rättslösa och ett lätt byte för vidriga pedofiler.

Utan att avslöja för mycket så kommer vi bistå med information när pedofiler blir dömda och vi kommer lägga ner stor energi på att ha koll på var dom befinner sig när dom kommer ut från sitt fängelsestraff.

Vi är ingen lynchmobb och inte heller förespråkar vi våld men vi har insett att det räcker inte med saft och bulle mentalitet när det kommer till vuxna människor som är barnknullare! Allmänheten har rätt att få veta var straffade pedofiler befinner sig av den enkla anledningen för att vi vet att pedofiler är näst intill 100% återfallsförbrytare!

Ni som såg videon på äcklet som stämde träff med en tolvårig flicka för att förgripa sig på förstår nog att vi har en mängd mer sånt i pipeline… Vi kommer fortfarande va en nagel i ögat på våra politiker som slentrianmässigt slänger sig med klyschor och annat skit som bara är valfläsk och aldrig gäller i verkligheten.

Imorgon lördag har vi vårt första BAP-Run här i Göteborg där alla som kör motorcykel är med att flytta ut vårt budskap till gator och torg, vi har blivit kallade simpla tröjnasare med budskap att döda pedofiler uppmanar till att medborgare skall ta lagen i egna händer vilket är helt fel!

Vi har insett sedan länge att vi måste synas och höras i mediabruset och det har vi lyckats med helt fantastiskt med enorm hjälp av våra medlemmar som har köpt dom olika produkterna med våra tryck.

Vi har kommit väldigt långt dom här ca sex månaderna 2forty2 har funnits och vi växte snabbt på Facebook och är idag ungefär 45000 medlemmar men vi måste bli fler så jag tänker fortsätta med att tjata på er att bjuda in så många som det bara går till grupperna på Facebook och Instagram!

Det är en mäktig känsla att det börjar dyka upp folk lite överallt med folk som bär våra produkter för det är otroligt viktigt att synas och höras för det kommer i långa loppet hjälpa alla våra barn till en säkrare och tryggare uppväxt miljö!

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.