Ett nytt tryck släpps senare idag i vår webbshop www.2forty2.se, #themtoo är en markering då barn och ungdomar inte har samma skydd som övriga i Sverige. I dagens pk-samhälle så ploppar det upp nya grupper och minoriteter som kräver både acceptans och förståelse vilket är en självklarhet i en demokrati så därför är det jävligt märkligt att detta trycket provocerar vissa grupper. Vi kan väl alla hålla med om att barn skall få slippa sexuella övergrepp under sin uppväxt och det skall ju vara en självklarhet att ALLA vuxna ser till att säkerställa miljön runt våra barn. Varför är det då vissa som fortsätter att raljera, skarva och ljuga om oss på 2forty2 och ifrågasätta våra motiv? Vi vill skapa ett bättre Sverige för barnen där inte statistiken är så nedslående som den tyvärr är nu, ca 2% av alla anmälningar om övergrepp på barn går till domstol och där har gärningsmannen ännu ett övertag då vi är för dåliga att utreda brott mot barn och lagen är för slapp. Överlevare hamnar extremt ofta i utkanterna i samhället med missbruk och självskadebeteende dessutom toppar vi självmordsstatistiken med 36 gånger högre risk att begå självmord än nån annan grupp. Det läggs ner väldigt mycket resurser på att forska och förstå gärningsmännen och attityden är att vi måste hjälpa dom att komma in i samhället igen och inte stigmatisera honom… Ja vad säger man om det när vi vet att offret och familjen lämnas vind för våg och får titta på när monstret får hela paketet med behandlingar och hjälp av myndigheterna, att det nu har växt fram en falang som tror sig veta att pedofiler är människor som du och jag och dom skall ha samma rättigheter som alla andra är inte bara totalt idiotiskt utan även fruktansvärt farligt då det handlar om nästan 100% återfallsförbrytare och när det sker nya övergrepp av samma person så hittar vi pk-aktivisten på nån annan för dagen aktuell godhetspoängsida med näsringarna och sojaboysen som dirigenter. Nästan fem barn i varje skolklass råkar ut för sexuellaövergrepp och aktivisterna hänger upp sig på nåt ord i våra tryck, vi andra går ihop och gör en gemensam sak dom kommer att tvinga fram hårdare lagar och längre fängelsestraff med efterföljande hantering av monstrerna. Gå med i facebookgruppen 2forty2 och Instagram @2forty2themtoo

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete, så är vi otroligt tacksamma.

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt så når du oss lättast på telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se Tillhandahållare: Sara Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.